• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir emzik sorunsalı

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar ikiz bebeklerimi emzige alistirmak istedim. Kuvezde kaldiklari icin emmediler basta bir kac emzik denedim almadilar. En son bambinonun kaucuk kiraz uclu emzigini aldilar. Cokta begendiler ama simdi o emzikler eskidi ve hic bir yerde yok. Eczanelerde depolarda internette bile yok. Bende bugun aventin emzigini aldim. Soothieyle normalinin arasinda kaldm normal olani aldim. Ama bambinonun emzigi cok buyuk oldugu icin 6 18 aylik olan buyuk emzigi aldim bebeklerim 4 bucuk aylik oldu bu arada. Yinede kucuk buldular. Nasil alistirabilirim. Lutfen alistirma falan diye yazmayin sadece oneri istiyorum.

Bebeginizin ayına uygun değilse damak ve dis yapilarini bozarsiniz. Önce uygun emzik seçin. Sonra uyumaya yakın verin. Siz teklif edin zorla da olmuyor sonuçta. Zamanla alışırlar

Hep bu pahalı emziklerden, ben iki oğlumda da wee baby nin market usülü klasik emziklerinden kullandım:) tavsiye ederim.
Dişler çıkmaya başlayınca mecburen bıraktırdım ben, yoksa emzik çok rahat, ben her anneye tavsiye ediyorum.

Kizlar ikiz bebeklerimi emzige alistirmak istedim. Kuvezde kaldiklari icin emmediler basta bir kac emzik denedim almadilar. En son bambinonun kaucuk kiraz uclu emzigini aldilar. Cokta begendiler ama simdi o emzikler eskidi ve hic bir yerde yok. Eczanelerde depolarda internette bile yok. Bende bugun aventin emzigini aldim. Soothieyle normalinin arasinda kaldm normal olani aldim. Ama bambinonun emzigi cok buyuk oldugu icin 6 18 aylik olan buyuk emzigi aldim bebeklerim 4 bucuk aylik oldu bu arada. Yinede kucuk buldular. Nasil alistirabilirim. Lutfen alistirma falan diye yazmayin sadece oneri istiyorum.
0 6 avent alsaydın aldığın beden büyük canım ya aventi hemen hemen her bebek kabul ediyormuş ben doğduğundan beri kullanıyorum suavinexi de kabul etti oğlum onuda tavsiye ederim

Ama bide şöyle birşey var canım sen doğduğundan beri kiraz uçlu vermişsin şimdi avent fizyolojik uc aldın kolay kolay kabul etmez onu kuzun çok açık gözler keşke sothie alsaydın oda kiraz uc gibi ya onu alırdı belki

Benim oğlum da nuk marka kauçuk olani beğenmişti ama malesef diş cikarirken birakti...

Bakkal emziği dedikleri emzikler var bazen küçük marketlerde karşıma çıkıyor ucu bahsettiğin gibi onlardan denesen

Back
X