Bır erkeğe eşi nasıl izin verebılır pessss?

arkadaşlar,
çok saçma sapan bır şey duydum bırınden bu ıkıncı söyleyışı ve şaşkınlıktan kuçuk dılımı yutttum:(
bır erkek arkadaş dediki konu açılmıştı.Benim eşim çapkınlığıma izin verıyor ama bır şartla dedi:53:
sonra neymış o dedim.ONA bağlı kalacağım ama dışarı gıdebıleceğım deyınce başladık tartışmaya.bunların 2 çocukları var.Nasıl söylersin böyle benımle dalgamı geçıyorsun dıye başladım feryada.Benım eşim olsaydın boşardım senı şimdiye kadar dedim.Bu nasıl bır mantık kadında.?

bağlı kalmak ne anlamda..

Ben hiç seven bir erkek görmedim bunları okudukça gördükçe de seven bir erkeğin olmadığını düşünüyorum kızlar...

Herkesin hayatı kendine... Herkesi kendi mantığımızla değerlendirmek çok da dogru degil...
Bana gore yanlis olan birsey baskasına gore doğrudur...
Asırı kıskançlık yapıp saldırgan olmanın dogru oldugunu savunanlar olduğu gibi, rahat bırakmanın hatta esinin gecelik iliskiler yasamanın da normal oldugunu savunan hemcinslerimiz de mevcut.
Önemli olan yaşadıkları hayattan memnuniyet duymaları...
Duyuyorlarsa bize pek de birsey söylemekdüşmez sanıyorum... Allah herkese istedigi hayatı yasamayı nasip etsin ve selamet versin. :34:

arkadaşlar,
çok saçma sapan bır şey duydum bırınden bu ıkıncı söyleyışı ve şaşkınlıktan kuçuk dılımı yutttum:(
bır erkek arkadaş dediki konu açılmıştı.benim eşim çapkınlığıma izin verıyor ama bır şartla dedi:53:
Sonra neymış o dedim.ona bağlı kalacağım ama dışarı gıdebıleceğım deyınce başladık tartışmaya.bunların 2 çocukları var.nasıl söylersin böyle benımle dalgamı geçıyorsun dıye başladım feryada.benım eşim olsaydın boşardım senı şimdiye kadar dedim.bu nasıl bır mantık kadında.?

sapıkca bir mantık bu insanlar kesinlikle pskolojik tedavi gormeli... Tamamen midesizlik.... Bir insan sevdıgını baskasıyla paylasamaz erkek adam da seviyorsa gidip baskasıyla olamaz zten cinsellklerınde bır sorun yoksa yapmaz bunu...buna asla inanmıyorum .. Ama kadın git gecelk ılskı yasa sorada benı koynuna alırsın mantıgı guduyorsa ki var böyle insanlar onlara ben midesiz ve pskolojik hasta diyorum tedavileri sart...

Son düzenleme:
Yazık, üzücü bi durum ne diyim.
Evveliyatını bilmiyoruz hoş; kadın neye istinaden böyle bir şey dedi..

Ama ben böyle erkekleri gördükçe sinir oluyorum ya.
Ar damarları çatlamış pislikler.

Back
X