- Konu Sahibi mavisgozlum06
-
Bence ya burnunuzu sürtmeye çalışıor ki neden bilmem yada zaten ayrılmak istiyordu bahane bulmuş kendince
Bu nasıl fırsat kollamaktır... "Gözünün üstünde kaş var, beni bir daha arama" dese daha makul olurdu...
canim bu bence bahane olmus ona.., ya biyerden bisey duydu yada arkadas dolduruna gördü ( bilmeden görmeden , dinlemeden, olmiyan biseyi kafasinda kurmus olabilir!).. sana güveni olsaydi bu lafi asla demezdi.., bak bende sevgilime bagzen diyorum *yakisikli askim benim disardaki kizlar sana bakiyormu istersen bugün gecme ordan diyorum, oda inadina diyorki aha aha simdi üstüme birtanesi atliyacak valla kendimi kurtaramiyorum diyor gicikkkkkkbende aman üffff saka yaptim yaaa gicik diyorum, oda biliyorumki bende saka yaptim , ben sadece seninim kiskanma , bakarlarsa baksinlar benim gözüm sadece sende diyor askim benim yaa ...* yani anliyacagin canim seninkinin yaptigi hem bahane olmus ayrilmak icin?? ne demek beni birdaha arama yaa triplere bak gidip döveceksin valla.... canim bence hic gitme, umursamada , aramada.. birak o pisman olsun ,.. msj at ben sana saka yaptim ama sen kaka yaptin bana güvenin yokmu hic.. bahanen bumu ayrilmak icin , iyi istedigin olsun güle güle de.., baskada bisey yazma derim sürünüp gelecek elbet tabiki gercekten SEVIYORSA .. ama eyer arkadasindan kosup özür dilersen arkasindan kosan sen olursun canim.., ve inan bana bi saka icin böyle bir sacmalik söylüyen birine , sana güvenmiyene degmez... shok oldum resmen yaa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?