Bir erkeğe hangisini dersem daha değerli olurum ?

Bence biraz geri çekin kendinizi. Buluşmak için o zaman ayarlamak için çabalasın, biraz emek versin. Sürekli siz müsait olmayın biraz da o çabalasın bence.

Hissettiğini şöyle.
Ve her buluşmak isstediginde olur deme.
Başka işlerinde olsun.
Hazir el pençe bekleme demek istiyorum

Bacım illa aşka dönmek zorunda mi biseyler salın biraz kendinizi de karşınızda ki herifide olacaksa olur olmayacaksa olmaz.

Adam ceo olunca sana bu şekilde davranmasına müsade etmek normal mi oluyor, adam sana sarılıyor öpüyor yakınlaşıyorsa, siz flört etmiyorsunuz, iki tarafta niyetinin arkadaşlık olmadığını belli etmiş çünkü, eee sevgilide değilsiniz, adamın hayatında söz hakkınız yok, adamın sizi kale alıp hayatına dahil ettiği yok, sizi koluna takıp sahiplendiği yok, sizin bir adamla tek yaşayabileceğiniz cinsellik anladığım kadarı ile, ama bir ceo ile yaşanan cinselliğinde hayatınıza aman aman renk katacağını sanmıyorum, bak işim dolayısı ile çok zengin adam gördüm adam isterse holding yönetsin, onlarda gayet gezip tozup, sosyalleşiyorlar. Sana zaman ayırmamasının tek nedeni zaman ayırmak istememesi, zaten canı istediğinde sen hazır kıta bekliyormuşsun, senle ciddi birşey istedmediği de ortada , seninde bir ceo ile flört ediyorum diye burada hava atmaya çalışmanda ayrıca trajikomik olmuş.

Bunların çok benzerlerini eski ilişkilerimde bende yaşadım. Yani siz çok kıymetli olduğunuz için yaşamamışsınız bunu boşa üstten üstten anlatıp durmayın. Benim burada bahsettiğim adamın kim olduğunu bilseydiniz dudağınız uçuklardı
Kıymet gormesi için karşısındakinin milyoner milyarder olması gerekmiyor. Size yorum yapan hanımefendi zaten kıymetli, kıymetli olduğu için değer görüyor. Bir de konu sahibi kendinize bakın. Elinizde telefonla bekliyorsunuz. Beni çağırsa da gitsem diye. Üzgünüm ama bu şekilde değer göremezsiniz

Hemen etkilenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz. Yanlış anlamayın anlamanız için söylüyorum kendisi iş hayatında baya başarılı bir adam yani sokakta gezen saçma sapan biri değil. Açıkcası kadına doymuş demek istiyorum. Böyle bir adamın hemen etkilenmesi garip değil mi ? Sizce benden etkilenmesi benim için iyi bir gösterge mi ?
Damacanadan etkilenen bir toplumda yaşıyoruz Malesef. Bunu unutmayın

Asik mak bir yana ben seni taniyamiyorun bile de sordun ya asik olsan ne olur diye en fazla bu iliski beni yorar. Seni dusuncen ne sen soyle de?

Bu adamin surekli isi var da sizin yok mu? Her aradiginds telefonun ucunds olmayin. Aramayin sormayin. Iliskiye emek vermeyen birine siz de emek vermeyin. Zananiniza yazik. Anca baglandiginizla kalirsiniz. Sonra kopmasi zor olur. Iliskinin ilk aylari mukemmeldir genelde. Sizinkinde surekli bir yogunluk var. Insan isterse vakit bulabilir. Istemezse de bahane bulur. Ben olsam muhatap bile olmam, ayrilalim dene luksunu bile gostermem direk birakirdim.

Sorulmus ve soylemis, nasil cevap vermesi gerekirdi?
Adamın mesleğini söylemesinin sakıncası yok bence ama konu sahibinin cümleleri ile söylüyorum kim olduğunu duysanız dudağınız uçuklar, böyle adamı çok bile elimde tuttum gibi cümleler söyleyerek amanda ne büyük iş başardım edası ile söyleyince bana komik geliyor, haberlere bakarsanız hergün onlarca zengin yakışıklı adamın internetten kadınlara yürüdüğünü, cevap veren kadınlarla bir iki görüşüp , işlerini görünce arkalarına bile bakmadan gittiğini, bunu yediremeyen kadınlarında güya adamı rezil etmek için mesajları varsa resimleri medyaya servis ettiğini görürsünüz, anlatmak istediğim, erkek zengin, yakışıklı , kariyerlide olsa yapıyor böyle şeyler, bunu kadınların amanda ne büyük bir şey, bu adam bana mesaj attı, buluştu, öptü sarıldı, bu çok önemli gözüyle bakması bana üzücü geliyor. Sonuçta adam sana bakıyorda ne niyetle bakıyor, hayatının neresinde sana yer veriyor ona bakmak lazım. Bir erkeğin sana verdiği değeri sana söylediği laflardan değil, seni hayatına ne kadar dahil ettiğinden, hayatında ne kadar yer verdiğinden anlarsın bana göre, konu sahibinin anlattıklarına baktığımda ben değer veren bir adam görmüyorum.

Son düzenleme:
CEO. Buluşacak vakti yok, internette boş boş gezecek vakti var :bicak: Eğer iyi bir işi olan düzgün biriyse nette röportajları vardır oku istersen...
Ayrıca işçileri ofise bırakıp hanım kızımızın yanına geliyor. Nasıl bir CEO’ymuş o işçilerle uğraşmaya vakti var??

Kesinlikle 1. Maddede yazdıklarınız söyleyin. Ama üslüp çok önemli. Kızmadan, kaş çatmadan söyleyin bence.

yeniden düzenledim düzenleme en altta

lütfen konumu taşımayın bu bir dert çünkü. Flört ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse çoğu 2 saatlik falan. Sürekli işi var sürekli yoğun. Geçen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar dedim pazar olmaz pazartesi olsa olur mu dedi bende tabi olur dedim neyse buluştuk ofisinin ışıkları yapılıyordu işçileri bırakıp geldi yanıma bende işin varsa söyleseydin bana dedim o da sonra ekti olurdum dedi yarın bir işim yok yarın görüşebiliriz boşsan dedi bende olur dedim yarın oldu aradım işte o da dediki benim yine işlerim çıktı yine çok duramayacağım hadi gel sen sen gelince konuşuruz dedi yani gelme der gibi değildi o yüzden gittim 1 saat falan durduk bu arada cidden ofisine gittigini biliyorum sonra bana dedi ki sen git söz işim erken biterse geleceğim senin oturduğun yere dedi bende tamam dedim gelemedi.

o günden beri hiç buluşmayı konuşmadık yine 2 haftayı geçti ve bu beni çok yoruyor evet sevgili degiliz flört ama yinede üzülüyorum. Geçen mesaj atmış ilk kez böyle bir şey dedi. Sana aşık olsam be hissedersin yazmış birden bende anlamadım dedim o da gayet açık aslında dedi bende aşık olursan bir gün ne hissettiğimi söylerim dedim o da tamam beklerimmmmm yazmış.bu arada mesajın samimiyetine inanıyorum.

bu bana yarın mesaj atıcak ne yapıyorsun falan diye sizce ne yapmalıyım.Seçenekleri yazıyorum

1. ben çok yoruluyorum bu ilişkide bana değer verdiğini hissedemiyorum sanırım böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorum bana ayırabilecek vaktin yokken ben hayatımda böyle bir adam var diye düşünmek istemiyorum varlığında belli değil zaten( gibisinden bir metin)
Oda niye öyle diyorsun falan diye biraz zorlarsa bende diyeceğim ki o zaman varlığını belli et.

2. Hiçbir şey olmamış gibi devam et gittiği yere kadar gitsin.

3. Bu da sizin öneriniz olsun ne yazmalıyım bu adama ne yapmalıyım

Ona hiçbir şey yokmuş gibi davrandım hazırlanıyorum dedim nereye dedi bende arkadaşımla yemek yemeye falan dedim konuşma biterkende bana başka şehirde iş için oradan gelince görüşelim dedi ❤❤❤😊
Adamın işi önceliği belliki hep öyle olacak birşey deme kaybol yeterli bir cevap olacaktır ona.

yeniden düzenledim düzenleme en altta

lütfen konumu taşımayın bu bir dert çünkü. Flört ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse çoğu 2 saatlik falan. Sürekli işi var sürekli yoğun. Geçen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar dedim pazar olmaz pazartesi olsa olur mu dedi bende tabi olur dedim neyse buluştuk ofisinin ışıkları yapılıyordu işçileri bırakıp geldi yanıma bende işin varsa söyleseydin bana dedim o da sonra ekti olurdum dedi yarın bir işim yok yarın görüşebiliriz boşsan dedi bende olur dedim yarın oldu aradım işte o da dediki benim yine işlerim çıktı yine çok duramayacağım hadi gel sen sen gelince konuşuruz dedi yani gelme der gibi değildi o yüzden gittim 1 saat falan durduk bu arada cidden ofisine gittigini biliyorum sonra bana dedi ki sen git söz işim erken biterse geleceğim senin oturduğun yere dedi bende tamam dedim gelemedi.

o günden beri hiç buluşmayı konuşmadık yine 2 haftayı geçti ve bu beni çok yoruyor evet sevgili degiliz flört ama yinede üzülüyorum. Geçen mesaj atmış ilk kez böyle bir şey dedi. Sana aşık olsam be hissedersin yazmış birden bende anlamadım dedim o da gayet açık aslında dedi bende aşık olursan bir gün ne hissettiğimi söylerim dedim o da tamam beklerimmmmm yazmış.bu arada mesajın samimiyetine inanıyorum.

bu bana yarın mesaj atıcak ne yapıyorsun falan diye sizce ne yapmalıyım.Seçenekleri yazıyorum

1. ben çok yoruluyorum bu ilişkide bana değer verdiğini hissedemiyorum sanırım böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorum bana ayırabilecek vaktin yokken ben hayatımda böyle bir adam var diye düşünmek istemiyorum varlığında belli değil zaten( gibisinden bir metin)
Oda niye öyle diyorsun falan diye biraz zorlarsa bende diyeceğim ki o zaman varlığını belli et.

2. Hiçbir şey olmamış gibi devam et gittiği yere kadar gitsin.

3. Bu da sizin öneriniz olsun ne yazmalıyım bu adama ne yapmalıyım

Ona hiçbir şey yokmuş gibi davrandım hazırlanıyorum dedim nereye dedi bende arkadaşımla yemek yemeye falan dedim konuşma biterkende bana başka şehirde iş için oradan gelince görüşelim dedi ❤️❤️❤️😊
Hiç birşey deme msj atma ararsa kestirip at sana ulaşmak için çaba harcasın biraz hazır kıta onu bekleme birde bu adamı iyi araştır her şekilde bir adam bukadar meşgulse evlide olabilir

İlgili değil bu adamdan olmaz

Yaşam tempolarınız uymuyor ve bu hep böyle gidecek. Kendi gibi yoğun birini bulsun o zaman. Siz belli ki sırf sadece eğlenme amacında değilsiniz, o zaman ikinci seçenek out. Birinci seçenek de açıklamayı kısa tutarsanız ve kesin kararlıysanız uygundur bence.

hiç uğraşmayın bile. Ne demiş sıla “varlığı belirsizin anlaşılır mı yokluğu...

Umutsuz vakka gibi görünüyor.
Hayatının önceliği işinse kariyerinde başarılar dilerim de. Yol ver.

Ona karşı odaklanmayı kes ve kendine odaklan.. Mesaj yazarsa kısa cevap ver 2 kelimeyi geçmesin. Hemen de mavi tık yapma... Kendi iç dünyana dön onsuz mutlu ol.. En güzel yöntem bu...

Back
X