Bir erkeğe hangisini dersem daha değerli olurum ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
yeniden düzenledim düzenleme en altta

lütfen konumu taşımayın bu bir dert çünkü. Flört ettiğim biri var 2 ay oldu ve biz toplamda 7 kez anca buluştuk ve neredeyse çoğu 2 saatlik falan. Sürekli işi var sürekli yoğun. Geçen 2 haftadır buluşmamıştım ben dedim ne zaman istersen olur dedi pazar dedim pazar olmaz pazartesi olsa olur mu dedi bende tabi olur dedim neyse buluştuk ofisinin ışıkları yapılıyordu işçileri bırakıp geldi yanıma bende işin varsa söyleseydin bana dedim o da sonra ekti olurdum dedi yarın bir işim yok yarın görüşebiliriz boşsan dedi bende olur dedim yarın oldu aradım işte o da dediki benim yine işlerim çıktı yine çok duramayacağım hadi gel sen sen gelince konuşuruz dedi yani gelme der gibi değildi o yüzden gittim 1 saat falan durduk bu arada cidden ofisine gittigini biliyorum sonra bana dedi ki sen git söz işim erken biterse geleceğim senin oturduğun yere dedi bende tamam dedim gelemedi.

o günden beri hiç buluşmayı konuşmadık yine 2 haftayı geçti ve bu beni çok yoruyor evet sevgili degiliz flört ama yinede üzülüyorum. Geçen mesaj atmış ilk kez böyle bir şey dedi. Sana aşık olsam be hissedersin yazmış birden bende anlamadım dedim o da gayet açık aslında dedi bende aşık olursan bir gün ne hissettiğimi söylerim dedim o da tamam beklerimmmmm yazmış.bu arada mesajın samimiyetine inanıyorum.

bu bana yarın mesaj atıcak ne yapıyorsun falan diye sizce ne yapmalıyım.Seçenekleri yazıyorum

1. ben çok yoruluyorum bu ilişkide bana değer verdiğini hissedemiyorum sanırım böyle bir ilişki içinde olmak istemiyorum bana ayırabilecek vaktin yokken ben hayatımda böyle bir adam var diye düşünmek istemiyorum varlığında belli değil zaten( gibisinden bir metin)
Oda niye öyle diyorsun falan diye biraz zorlarsa bende diyeceğim ki o zaman varlığını belli et.

2. Hiçbir şey olmamış gibi devam et gittiği yere kadar gitsin.

3. Bu da sizin öneriniz olsun ne yazmalıyım bu adama ne yapmalıyım

Ona hiçbir şey yokmuş gibi davrandım hazırlanıyorum dedim nereye dedi bende arkadaşımla yemek yemeye falan dedim konuşma biterkende bana başka şehirde iş için oradan gelince görüşelim dedi ❤️❤️❤️😊

Son düzenleme:
Daha simdiden zaman bulamiyorsa sonrasini dusunemiyorum yazmak icin bile zamani yok.Ayrica onemli olan sana zaman bulmasi degil senin icin zamnini ayirmasi arkadaslik mesafeni koru derim sonu yok gibi.Olsa bile evlilik vs. Gec gelmeler hep is yogunlugu olcak haliyle hep olumlu karsilayamiyorsun bu durumu hamile oluyosun psikoli degisiyo canin skkn oluyo o zmnlarda tek kalmayi goze alirsan devam et derim.☹

Adama hiç bir şey yazmayın,
Siz buluşma teklif etmeyin,
O aramadan aramayın, mesaj atmadan yazmayın.
Ve arada da sizin işiniz olsun.
Adam ertelemiş, gelmemiş, ayağına çağırmış siz hep musaitmissiniz.
Zaten bunları yaparsanız sanmıyorum ki devam etsin.

Daha simdiden zaman bulamiyorsa sonrasini dusunemiyorum yazmak icin bile zamani yok.Ayrica onemli olan sana zaman bulmasi degil senin icin zamnini ayirmasi arkadaslik mesafeni koru derim sonu yok gibi.Olsa bile evlilik vs. Gec gelmeler hep is yogunlugu olcak haliyle hep olumlu karsilayamiyorsun bu durumu hamile oluyosun psikoli degisiyo canin skkn oluyo o zmnlarda tek kalmayi goze alirsan devam et derim.☹
Ciddi düşünmüyoruz ikimizde hala birbirimizi tanıma evresi

Bence tamaman icinden gecenleri soyle daha degerli olmaya cabalamak dogru degil. Ya deger veriyodur ya vermiyodur. O cocugu heyecanlandirmiyosun daha bu asamada daha fazlasina gerek yok.

Tam da yazacağım cümleler. Acayip katılıyorum bu cümlelere. Bak konu sahibi; çok klişedir ama %100 çalışır -> her zaman kaçan kovalanır. Sen de biraz nazlı ol. Ay işim çıktı , yok müsait değilim falan. Sık sık değil ama arada sırada yap bi nabzını ölç. Özlettir kendini

adam sizinle ite kaka görüşüyor. istekli adam koşa koşa gelir. eğer siz uğraşırsanız biraz daha görüşürsünüz ama daha ne kadar çabalayacaksınız? bu iş yaş gibi geldi. bir de hep kadınlar uğraşıyor. erkekler bir tuhaflaştı. istekli adam koşa koşa gelir dedim de istekli adam da kalmadı. hepsi fişi çekilmiş gibi.

Ya bu flört olayı iki kişinin arasında hissedilen duyguları belli etmeme evreni değil mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Böyle buluşursun, konuşursun, kahve içersin sohbet sohbeti açar içinde böyle kelebekler uçuşur hissedersin ama karşı tarafa söylemezsin. Karşı tarafta hisseder söylemez birbirinize ufak tefek mimiklerinizle belli edersiniz. Güzel bir zaman sohbet derken açılırsınız falan.

Yani ne bileyim ben böyle biliyorum “sana asık olursam ne hissedersin” diye soru mu olur. Bütün büyüyü kaçırmıs adam yahu. Buluşmak icin cabaladıgınız diyalog ayrı komik. Yok işmiş yok yoğunmuş insan 30 dakikada olsa 1 dakikada olsa süslenir, püslenir heyecanla o anı bekler zamanını üretir. Yok sen gel yok ben geleyim arkadas arkadaslığına dönmüş resmen olay.

Hiçbir şey sorma, yazma biraz ağır ve cool ol. İlgilenirse ilgilenir, ilgilenmezse ilgilenmez. Eline bir kağıt al -,+ yazarak sohbette davranışlarında size olan tutumunuza nasıl yaklasıyor eksiye artıya yaz. Hangi skor fazlaysa ona göre hareket et. Mesela eksiyse eğer inceden inceden yolu ver. Artıysa devam et.

Ay yeni flörte basladım icimde albatros kuşları kanat cırpıyor. Adam konustukca efsunlasıyorum. Su an beni uyuyor zannediyor ama ben oturdum kk’da hatunlarıma yazı yazıyorum. Değerimizi bilelim kızlar.

Konu sahibi, gelişmeleri haber et.

Ya bu flört olayı iki kişinin arasında hissedilen duyguları belli etmeme evreni değil mi yoksa ben mi yanlış anlıyorum? Böyle buluşursun, konuşursun, kahve içersin sohbet sohbeti açar içinde böyle kelebekler uçuşur hissedersin ama karşı tarafa söylemezsin. Karşı tarafta hisseder söylemez birbirinize ufak tefek mimiklerinizle belli edersiniz. Güzel bir zaman sohbet derken açılırsınız falan.

Yani ne bileyim ben böyle biliyorum “sana asık olursam ne hissedersin” diye soru mu olur. Bütün büyüyü kaçırmıs adam yahu. Buluşmak icin cabaladıgınız diyalog ayrı komik. Yok işmiş yok yoğunmuş insan 30 dakikada olsa 1 dakikada olsa süslenir, püslenir heyecanla o anı bekler zamanını üretir. Yok sen gel yok ben geleyim arkadas arkadaslığına dönmüş resmen olay.

Hiçbir şey sorma, yazma biraz ağır ve cool ol. İlgilenirse ilgilenir, ilgilenmezse ilgilenmez. Eline bir kağıt al -,+ yazarak sohbette davranışlarında size olan tutumunuza nasıl yaklasıyor eksiye artıya yaz. Hangi skor fazlaysa ona göre hareket et. Mesela eksiyse eğer inceden inceden yolu ver. Artıysa devam et.

Ay yeni flörte basladım icimde albatros kuşları kanat cırpıyor. Adam konustukca efsunlasıyorum. Su an beni uyuyor zannediyor ama ben oturdum kk’da hatunlarıma yazı yazıyorum. Değerimizi bilelim kızlar.

Konu sahibi, gelişmeleri haber et.
İlk kez öyle bir şey dedi bende şok oldum. Ama 2 ay oldu o yüzden duymaya ihtiyacım vardı artık. Siz ne öneriyorsunuz saydırıp her şeyi ortaya dökmek işe yarar mı

İlk kez öyle bir şey dedi bende şok oldum. Ama 2 ay oldu o yüzden duymaya ihtiyacım vardı artık. Siz ne öneriyorsunuz saydırıp her şeyi ortaya dökmek işe yarar mı
Yaramaz. Hiç yaramaz. Adı üstünde flört “anaaaaa kız neler bekliyormus benden” der sonra. Cool olun. Adam tuhaf zaten. Dediğim gibi ilişkiyi olduracagı varsa oldurur. Oldurmayacagı varsa sinsi sinsi yolunu verin. Gerekirse hiç ilgi gösterip aramayın.
Sonra neden aramadın ilgin azaldı der kesin sizde bir güzel “neden arayım ki” gibisinden zırvalarsınız. Ağır olmanızdan yanayım.

Benim yazacağım her şeyi yazmış ekstra olarak trip atmayın hayatinizda bir önemi yokmuş gibi davranın.

bu üyemizi dinle kesin.
sen ilgini alakanı çek biraz bakalım ne yapacak

Adamları sıkboğaz etmeye gelmıyo bu devirde. Kendisini zaten ufak ufak yola koyulmuş gibi. 2 ay olmuş daha bence simdiden triplenerek adamı geri itmeyin. Akışına bırakın bence.. Devam edin bakalım neler olacak..

Back
X