- Emoji Skoru
- 1.905
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi businesswomann
Herkese iyi haftasonlari. Ben şuan yüksek lisans yapıyorum. Sınıfımızda okulun açıldığı ilk dönemden beri tanıdığım birisi var. Ilk donem de konusur sohbet ederdik. Ama bu dönem kendisiyle daha samimiyiz. Okulun önünden beraber otobüse biniyoruz bazen. Otobüste bir sürü boş yer olmasına rağmen benim yanıma oturuyor. Benimle ilgili ayrıntıları hatırlıyor. Örneğin benim bir erkek kardeşim var, geçen gün onu hatırladı. Ben ne zaman yanında erkek kardeşim var dedim hiç hatırlamıyorum mesela. O da biraz kendi ablasından bahsetti. Aynı şekilde lisansı okuduğum okulu ve bölümü de hatırladı. Senenin basinda wpdeki gruptan numarami bulup sinav sonuclariyla ilgili bir mesaj atti. Okulla ilgili bir şey olduğu zaman ara sıra wpden yaziyor. En son bu hafta yazdı konuştuk sinavla ilgili, sonra okula gelmiş yanına gittim ve bana ders çalışma teklifi etti. Ben de kabul ettim. Beraber çalışırken bana "Iyiki varsın sen" dedi. Bana karşı ilgili davranıyor, bir keresinde akşam dersten çıkınca "Seninle beraber otobüsü bekleyebilirim istersen" dedi. Bir gün otobüs yoktu, ailem gelecek onlar bıraksın seni dedi. Ailesiyle de tanıştırdı beni. Cuma günü iftar için aldığım yemek bayat çıkınca sınav öncesi bana ben bir şeyler alayım sana diye ısrar etti. Sonra sınıfa kadar bana eşlik etti, eşyalarımı taşıdı. Benim için sebilden su doldurdu. Aramız çok iyi ama arkadaşça seviyor olabilir. Psikologuma bu olanları anlatınca bana "O sana değer veriyor. Ama sen de ilgini belli et" dedi. Nasıl edecegimi bilmiyorum. Sizce nasıl ilgimi belli edebilirim? Ve sizce bana karşı ilgisi var mı?