Tekrardan merhaba herkese. Bugün sınavım vardı ve maalesef çok kötü geçti

Dün 8 Mart için attığı hikayeyi beğendim. Sonra bugün bana mesaj atar mı diye bekledim ama atmadı. Geçen hafta o atmıştı, bu hafta da ben atayım dedim. Halini hatrını sordum, sinava çalışıp çalışmadığını sordum. Okula kaçta geleceğini sordum, "18 gibi gelirim neden ki?" yazmış, ben de "İstersen beraber genel tekrar yaparız diye düşünmüştüm" dedi. "Olur tabiki yapalım, geldiğimde haber veririm" dedi. Neyse saat 18e doğru beni aradi ve okula geldiğini söyledi. Okula geldiğinde beni aradi. Ve bana "Ben okula geldim" dedi. Ben de "Tamamdir, peki nerede ders çalışacağız?" dedim. O da "Canim ben nereden bileyim" tarzında bir şey söyledi, trip attı, tersledi gibi bir şey oldu

Sonra ben yine ofise davet etmiştim ama okul ofise diğer öğrencileri almamızı yasakladığı için boş sınıf buldum ve oraya geçtik. Oturduk genel bir tekrar yaptik. Ama yüz yüze ders çalışırken çok iyi ve güler yüzlü davrandı. Ben hesap makinemi unutmuştum, o iki tane getirmiş birini bana verdi. Arkadaşım da yanımıza geldi. Sohbet ettik beraber. Sınav için sınıfa gittik, ben biraz kötü oldum ve bana "İstersen çay kahve alabilirim" dedi ben kabul etmedim. Sınavdan sonra sınıfça sohbet ettik. Bugün çok bir şey olmadi yani. Telefonda trip atmasının sebebini çözemedim. Her neyse bugün moralim çok bozuk. Sınavım kötü geçti ve sanırım o beni arkadaşı olarak seviyor.