Bir Erkeği Anlamak...

Glyce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
5
0
36
Ankara
Merhaba.. İsmim Gülce..

Burayı uzun zamandır takip ediyordum ama ilk kez üye oldum ve sizden yardım alma gereği hissettim. Yardım edeceginizi umarak durumu özetleyeyim ;

Çalıştığım yerdeki iş arkadaşımdan hoşlanıyorum. Hatta hoşlantı boyutunu biraz aştım bile diyebilirim. Fakat onun bana karşı davranışlarını anlamakda güçlük çekiyorum. Biraz açık, kendine güveni olan , ağzı iyi laf yapan , kızlarla arası çok iyi olan bir tip. Dolayısıyla davranışlarını yorumlarken sadece bana mı böyle yoksa herkeze mi diye düşünmeden edemiyorum.

İlk başlarda birbirimize çok sataşıyorduk. Gelip gidip bana laf atardı , gözleri sürekli üzerimdeydi. Etrafımdaki herkez benden hoslandıgını düşünüyordu. Bende öyle.. Şimdi durum baska.

Şimdi bakışları kaçamaklaştı. Yanıma çok sık gelemeyip gelirken düşündüğünü ve bir bahane bularak geldiğini hisediyorum. Önceden söylenen kötü sataşma sözlerinin yerini, canımlar ,kibarlıklar ve iltifatlar aldı.

Bir ortamda birlikde oldugumuzda, kaç kişiyle olursak olalım birşeyler konusurken,anlatırken sadece bana bakıyor. Yani yanımızdaki 10 kişi resimde buzlandırılıp sadece ikimiz konusuyormuşuz gibi bir hal oluyor. Bu en dikkat ettiğim sey.

İkincisi yanımdayken mutlaka konu sevgililerinden acılıyor. Telefon acıp yanımda onlarla konusuyor. Onları ne kadar değersiz gördüğünü anlamakla birlikte kendimi o kızların yerine koydugumda resmen ona karsı buz gibi olup yanından ayrılıyorum.

İstemeden kıskandıgımı belli ediyorum, çünkü kendisi kızlar konusunda son derece gözde bir erkek. Kıskandıgımı anladıgında daha cok üstüne gidiyor. Yani hosuna gittiğini hissediyorum.

Bunun dısında bana kendimi değerli hissettirmeyi basardıgını söyleyebilirim. Başkalarıyla konuşurken ve benimle konusurken diye ikiye ayırabilirim. Çünkü beni kırmamak için caba sarfediyor. Birşeye kırıldıgımı hissetiğimde yanıma gelip kendini affetirmeye çalısıyor. Ki zaten ne istersem yapmıycagı birşeysede yapıyor.

İşte böyle.. Ne diyorsunuz ? Onu ne şekilde yorumlamalıyım ?

hoşlanıyor olabılır senden yda senı kırmamak için yapıodur yada kendı egosunu tatmın ediyordur sevılmek hoşuna gıder sonuçta

Ego olayı derim.. Seninle de olur ama sıkılırsın yazdıklarına göre seni ayarlarsa olur ayarlayamazsa beni oyalar cept eyleniyorus işte diy olabilir tutumsuz davranışları..

Sevgilisine davranışı hiç hoş değil yarın sende sevgilisi olursan nolacak, olgun bir erkek bunu yapmamalı çok çocuksu bir davranış dikkatli ol...

hoşlanıyor olabılır senden yda senı kırmamak için yapıodur yada kendı egosunu tatmın ediyordur sevılmek hoşuna gıder sonuçta

Sevilmek illa ki hosuna gidicek ama kovalayan taraf olmadım hiçbir zaman, kendi kendine birşeyler yapıp sevildiğini hissetmek hosuna gidiyorsa, gercekten sevilmeye ihtiyacı olan bir tip öyleyse

Ego olayı derim.. Seninle de olur ama sıkılırsın yazdıklarına göre seni ayarlarsa olur ayarlayamazsa beni oyalar cept eyleniyorus işte diy olabilir tutumsuz davranışları..

Ya bana ayarlamak ayarlamamak gözüyle bakdıgını sanmıyorum.. Yada ne bileyim kendime konduramadıgım için böyle düşünüyor olabilriim ama benim ağır bi karakterim var, duruşumla herkezin begendiği takdir ettiği insanlardan biriyim. Kendisi de bunun farkında başkalarına yaptıgı laubalikleri bana yapamıyor..

Lütfen işyerınden bırıyle beraber olma bunu dusunme bıle derım ben..cunku cıkmaya basladıgında veya ayrıldıgında bıanda hersey bambaska oluyo..erkek cok etkılenmıyo ama bız kızlar felaket yıpranıyoruz..ben yaptım hala da bır dargın bı barısık gıdıyo..ama sımdıkı aklım olacak..yanıma sadece arkadasım olarak yaklastırırdım..

bu tipleri bilirim. Erkek arkadaştan çok daha fazla kız arkadaşları vardır. Herkesle çok iyidir- sürekli kızlarla çene yapayım,aralarında sükse(ün-popülarite) yapayım isteği olduğu için her şeyleriyle ilgilenir. Kendine hayran bırakmaya çalışır. Ama ilişki dersen.. adam gibi ilişkileri olmaz hiç. Her çiçekten bal alırım- ya da kendime bağlarım ama sonra karşımdakini kendi kendine gelin güvey oldu pozisyonuna düşürürüm mantığı içindedirler.
Sizin anlattıklarınızdan bu 'tip'e kanaat getirdim. Aman böylesinden uzak durmak gerek. Hiçbişey tam tatmin etmez onları,sahici şeyler yaşayamazlar,ayran gönüllüdür,ne istediklerini bilmezler..

anlattiklarinizi okudugumda zihnimde kendine guveni olan ve ne yaptiginin farkinda bir adam olarak canlandi is arkadasiniz. Ve bu tarz erkekler zaten eger bir bayandan ciddi bir sekilde hoslaniyorsa cok gecmeden bunu ona da soylerler. O yuzden liseli gencler gibi onun yaptiklarindan anlam cikartmaya calismayi birakin derim.

Back
X