Bir erkeği bakışımla nasıl etkilemeliyim?

Sheggy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
2.213
1
116
Çorum
Bir erkeği bakışımla nasıl etkilemeliyim? Biliyor musunuz ya da sizin bakışınızla etkilenen erkek var mı?

ilginç bir topic... evet etkiledim şöyle böyle baktım... sen de şöyle böyle bakarsan etkılersın dıyecek biri çıkacak mı merak ediyorum :) :8:

boyle gozleri kısıcaksın hafifden:27: ya bakısla etkilemek icin ozel birseye gerek yoktur bence baktıgın an gozlerinin ifadesinden etkilenirse etkilenir

Bir erkeği bakışımla nasıl etkilemeliyim? Biliyor musunuz ya da sizin bakışınızla etkilenen erkek var mı?

canım niye böyle bir yola başvuruyorsun ki bence hoş şeyler düşünülmez böyle olduğu zaman erkekler tarafından sen birisinden falan mı hoşlanıyorsun ?

Ben üniversitede kantinde yapmıştım. Tek başıma oturuyordum daha doğrusu arkadaşımı bekliyordum canım sıkıldı. Karşımda da bööyle esmer yakşıklı bir çocuk vardı ve ülkücü tayfasındandı, karizmatikti ve benim gözüm, gönlüm ondaydı neyse:6: Ben diktim gözleri ona bakyorum, kısık ksık, şuhvari, elimde bardağı böyle filmlerde olur ya erkeğe doğru bakarak, yan bakışla yavaş yavaş seksi seksi içerler kolayı öyle içiyorum:52: u böyle bir kıpraştı durdu, sandalyeyi bir o tarafa çekiyor bir bu tarafa. Tabi ben bir taraftan tırs kalkar masama gelirse ne yaparım diyorum ama içlik yamaya devam ediyorum. Ama çok efendi çocukmuş bana sinirli sinirli bakıp kalkp gitmişti :)

Şuh bakışlarla etkileme olayı yanış sonuçlanabilir, yanlış anlaşılabilir yani. Bence duru saf güzellik, masumiyetle etkile. Duruşunla tavrınla, hanımlığnla etkilensin yani ben öyle olmasını isterdim

bakışın farklı anlamlara gelebilir bence öyle bir şeye kalkışma :1: en güzeli gülümsemektir :)

Son düzenleme:
Ben üniversitede kantinde yapmıştım. Tek başıma oturuyordum daha doğrusu arkadaşımı bekliyordum canım sıkıldı. Karşımda da bööyle esmer yakşıklı bir çocuk vardı ve ülkücü tayfasındandı, karizmatikti ve benim gözüm, gönlüm ondaydı neyse:6: Ben diktim gözleri ona bakyorum, kısık ksık, şuhvari, elimde bardağı böyle filmlerde olur ya erkeğe doğru bakarak, yan bakışla yavaş yavaş seksi seksi içerler kolayı öyle içiyorum:52: u böyle bir kıpraştı durdu, sandalyeyi bir o tarafa çekiyor bir bu tarafa. Tabi ben bir taraftan tırs kalkar masama gelirse ne yaparım diyorum ama içlik yamaya devam ediyorum. Ama çok efendi çocukmuş bana sinirli sinirli bakıp kalkp gitmişti :)

Şuh bakışlarla etkileme olayı yanış sonuçlanabilir, yanlış anlaşılabilir yani. Bence duru saf güzellik, masumiyetle etkile. Duruşunla tavrınla, hanımlığnla etkilensin yani ben öyle olmasını isterdim

Hangi üniversiteydi?

Gazi mi? :D

Hangi üniversiteydi?

Gazi mi? :D

Hahaha ya bu Gazi neymiş, ne zaman ülkücü desem gazi mi gazi mi diyorlar :27:

Gazi değil canım başka bir üniversite, yani ülkcülerin ağırlğını koyduğu bir üniversiteydi ahahah ne çocuktu bee .Ama ben ona göre çok hoppaymışım yani birisini araya koymaya kalktm o cevabı almıştım:2:

Hahaha ya bu Gazi neymiş, ne zaman ülkücü desem gazi mi gazi mi diyorlar :27:

Gazi değil canım başka bir üniversite, yani ülkcülerin ağırlğını koyduğu bir üniversiteydi ahahah ne çocuktu bee .Ama ben ona göre çok hoppaymışım yani birisini araya koymaya kalktm o cevabı almıştım:2:

Evet ben de ülkücü yazıncı Gazi mi diye sordum :D

Evet ben de ülkücü yazıncı Gazi mi diye sordum :D

Ama böyle düşünmek normal, çünkü Gazi'nin bununla meşhur olduğu gerçeği var ortada:) Ama gerçekten bu tayfa her yerde var, özellikle devlet yurtlarının hepsinde sanıyorum. Bir de grup halinde takım elbiselerle gezer, denetleme yaparlar, kız erkek öpüşüyorsa , erkeğin vay haline yurtta güzel bir pataklanır. El ele tutuşmak yasak. Sevgilinle karşılıklı oturup efendi efendi yemeğini yiyip çekip gideceksin.:) erkeklerin top sakal bırakması yasak, ırkçılık hat safhada, bağlama çalan yakalanır, dövülür....ayyy ayyyy ne günlerdi ya gerçekten :)
Amaaaa kendilerinin yanında yurdun en süslü kızları gezer, daracık pantolonları, harika vücutları ve makjaları ile göz boyarlar:)

Hayatımda bu kadar çelişkili başka bir grup görmemiştim:)

Kendilerini çok önemli zannedip takım elbiselerle yaptıkları kantin toplantılarından da bahsetmeden edemeyeceğim:1::1::1::1::1:

Okul zaman geldi aklıma.
O zamanlar bir erkek bana baktığım zaman gözlerimin bmw farları gibi
parladığını söylemişti. :27: hehehe

Ben evlendiğimizden beri eşime bakıyorum böyle sexi sexi
hafif gözlerimi kısıp :23:

E

Hii ben etkilenistim zamaninda birini.

Ben soylediginden hic etkilenmesemde soyle demisti.

Acayip guzel gozlerin var tabiri caizse essek gozlu dedigimiz olaydansin

...bu bu iltifatti ona gore ama bana öküzce gelmisti :D tabiri caizse :P ama
Oyle ozel felan bakmadim normal herzamanki gibi :)))
Cok kasma kendini derim :)

Dalga geçilecek bir durum mu bu anlamadım. Yorumlar enteresan. :D

Bakışların karşı cinsi etkilemedeki görevini herkes biliyor sanırdım. :D

Ben açıklayayım o zaman, :p hoşlandığın erkeğe onunla konuşurken gözlerini dikip bakacaksın.
Gözlerinin taa derinlerine bakacaksın kendinden emin ve tutku ya da sevgi dolu ya da bir sürü duyguyı barındıran bir bakışla... :31:

Eğer konuşmuyorsanız ve uzaktan kesiyorsan yine gözlerini dik, kısa ve keskin bir bakış at ve çok hafif gülümse.
Bunları ben yapıyorum ama yazınca nasıl oldu bilmem. :D Gösterme şansım olsaydı keşke.
Herkesin kendine has bir bakışı var gerçi. O da ayrı.

Benim bi platonik sevdiğim var,ona nasıl etkilenebilirim güzel gözükebilirim vs. vs.
Belki yapanlarınız vardır diye soruyorum

Back
X