Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkeği bakışımla nasıl etkilemeliyim? Biliyor musunuz ya da sizin bakışınızla etkilenen erkek var mı?
Bir erkeği bakışımla nasıl etkilemeliyim? Biliyor musunuz ya da sizin bakışınızla etkilenen erkek var mı?
Nasıl yani seksi ve şuh bakmak gibi mi?
hiç gülecegim yoktu yahu![]()
yiyecek gibi bakarsan belki etkilenir
Hangi üniversiteydi?
Gazi mi?![]()
Ben üniversitede kantinde yapmıştım. Tek başıma oturuyordum daha doğrusu arkadaşımı bekliyordum canım sıkıldı. Karşımda da bööyle esmer yakşıklı bir çocuk vardı ve ülkücü tayfasındandı, karizmatikti ve benim gözüm, gönlüm ondaydı neyseBen diktim gözleri ona bakyorum, kısık ksık, şuhvari, elimde bardağı böyle filmlerde olur ya erkeğe doğru bakarak, yan bakışla yavaş yavaş seksi seksi içerler kolayı öyle içiyorum
u böyle bir kıpraştı durdu, sandalyeyi bir o tarafa çekiyor bir bu tarafa. Tabi ben bir taraftan tırs kalkar masama gelirse ne yaparım diyorum ama içlik yamaya devam ediyorum. Ama çok efendi çocukmuş bana sinirli sinirli bakıp kalkp gitmişti :)
Şuh bakışlarla etkileme olayı yanış sonuçlanabilir, yanlış anlaşılabilir yani. Bence duru saf güzellik, masumiyetle etkile. Duruşunla tavrınla, hanımlığnla etkilensin yani ben öyle olmasını isterdim
Hangi üniversiteydi?
Gazi mi?![]()
Hahaha ya bu Gazi neymiş, ne zaman ülkücü desem gazi mi gazi mi diyorlar
Gazi değil canım başka bir üniversite, yani ülkcülerin ağırlğını koyduğu bir üniversiteydi ahahah ne çocuktu bee .Ama ben ona göre çok hoppaymışım yani birisini araya koymaya kalktm o cevabı almıştım:2:
Evet ben de ülkücü yazıncı Gazi mi diye sordum![]()