En çok etkilendiğiniz kitap?

Ne diyor ya bu ne diyo diyerek sonuna kadar zor geldim vermek istediği mesaj neyse bana hiç geçmedi :) kitaba o kadar sinirlendim ki arada olur bana bu 😂 gittim sattım ahahah mesela Anayurt otelini de çok sinirlenip yirtmistim aaa ne diyo ya bu diyerek edebi eser olduğunu düşünmüyorum hep de trendlerde mesela. Cesur Yeni Dünyaya da çok sinir oldum 😂 Deli etti beni
Benzer kitaplara sinir olmamız beni mutlu etti. 😅 Anayurt oteli benim de hoşuma gitmemişti. stefan zweig de sevmiyorum mesela. Bana hitap etmiyor. Bizim milletin ince kitap sevdası yüzünden abarttığı şeyler gibi geliyor bana. Bir de Rus edebiyatından sıkıldım son zamanlarda. Özellikle Dostoyevskinin İnsancıklar kitabını okuduktan sonra oldu bu uzaklaşma

Hakan gunday konusunda haklısınız.. şeker portakalı serinin iki kitabını okudum diğerlerini bir türlü fırsat bulup okuyamadım. Ve Martin Eden o kadar kalinsin ki... Seni görüyorum ama dokunamiyorum çok saçma diyorum o kitap için kitaplık bekçim benim 😅
Ben hepsini okudum. Ama çok da okumaya gerek yokmuş. Şeker portakalının anısını bozmamak için okumasaydım keşke diyorum. 😅 Martin edeni de 1 haftadan kısa sürede bitirirsiniz. Anlatımı o kadar güzel ki. Yeri bende çok ayrıdır.

Back
X