Bir erkeği bakışımla nasıl etkilemeliyim?

Lütfen dalga geçmeyin ciddi ciddi soruyorum yapan var mı?
Ya da etkilediğiniz erkekler falan..
Benim bi platonik sevdiğim var,ona nasıl etkilenebilirim güzel gözükebilirim vs. vs.
Belki yapanlarınız vardır diye soruyorum

Flört ve Gözbebekleri
Flört sırasında gözler oldukça fazla kullanılır. Kadınlar gözlerini vurgulamak için göz makyajı yaparlar. Bir kadın bir erkeği severse ona bakarken gözbebeklerini büyütecek ve erkek da farkında olmadan bu bilgiyi doğru yorumlayacaktır. Bu nedenle romantik buluşmalar gözbebeklerinin büyümesine neden olan loş yerlerde gerçekleşir.
Birbirlerinin gözlerine bakan genç aşıklar farkında olmadan gözbebeklerinin büyüyüp büyümediğine bakmaktadırlar. Her biri diğerinin gözbebeklerinin büyümesinden heyecanlanır. (alıntıdır)

sen de loş bir ışıkta gözünün içine içine bak :D:D

Son düzenleme:
herkesin gozleri ayni bakmiyor kimi gozleriyle etkileyebilir kimi etkileyemez yani bos bos bakarsan olmaz :24:

Teşekkürler,ben zaten sevgimi belirtmeyi seviyorum bunu her seferinde yapıyorum.O da yapıyor.
Teşekkürler lilitth yapıcam bunları.:)

cnm sevdiğine ne cok uzak dur nede sürekli yanında ol kendini hatırlat aradakı ufak göz temasları bıle yetrlıdır.sürekli bakımlı ol kendıne güvenını bellı et acele etme bırak o gelır zaten sen kaçan ol o kovalasın...

cnm sevdiğine ne cok uzak dur nede sürekli yanında ol kendini hatırlat aradakı ufak göz temasları bıle yetrlıdır.sürekli bakımlı ol kendıne güvenını bellı et acele etme bırak o gelır zaten sen kaçan ol o kovalasın...

Teşekkür ederim,ya zaten öyleyiz aslında,yani ne yakınız ne uzak zaten uzağız o samsunda..
Zaten çok aceleciyim,umarım acele etmem..

kaçamak bakışlar.
uzun uzun bakacaksın böyle tabiri caizse kilitleneceksin resmen.
o senin ona baktığını fark edip sana baktığında asla başını çevirme bakmaya devam et.
o bakışlarını farklı bir yöne çevirecektir. ama sen bakmaya devam et.
o sana hala bakıyor mu diye tekrar baktığında.kısa bir süre daha bak bir iki saniyelik.
sonra bakışını çek üstünden..
sonra ki günlerde denk geldiğinizde ona tekrar bak o sana bakacaktır bakıyor musun diye.
sen hemen başını çevir ve bir daha bakma :)
o sana bakmaya başlayacak çünkü ama sen o orada yokmuş gibi davranırsan.
merak edecek niye bakmıyorsun diye ve senin ona bakışlarını arayacak.
denemeye değer ;)

kaçamak bakışlar.
uzun uzun bakacaksın böyle tabiri caizse kilitleneceksin resmen.
o senin ona baktığını fark edip sana baktığında asla başını çevirme bakmaya devam et.
o bakışlarını farklı bir yöne çevirecektir. ama sen bakmaya devam et.
o sana hala bakıyor mu diye tekrar baktığında.kısa bir süre daha bak bir iki saniyelik.
sonra bakışını çek üstünden..
sonra ki günlerde denk geldiğinizde ona tekrar bak o sana bakacaktır bakıyor musun diye.
sen hemen başını çevir ve bir daha bakma :)
o sana bakmaya başlayacak çünkü ama sen o orada yokmuş gibi davranırsan.
merak edecek niye bakmıyorsun diye ve senin ona bakışlarını arayacak.
denemeye değer ;)

OHA! Teşekkürler,yapmam lazım bunu hiç unutmam artık ben

Back
X