Bir erkeği evliliğin ilk gününden nasıl alıştırırsan öyle gidiyor galiba..

Nedir bu arkadaşımmm ? bu adam hiç öğrencilik hayatı yaşamamış mıı.sen hamilesin miden bulanıyor.makarna mı yiyecekmiş.bırak zıkkım yesin !ben de öğretmenim ve 2 ay sonra düğünüm var.valla şimdiden diyorum ben de çalışıyorum sen de.ben de yoruluyorum sen de. ben akşam yemek yapıyorsam salatayı ayranı sen yapcan.ben bulaşık yıkıyorsam çayı sen demliyeceksin.ve bunları laf olsun diye söylemediğimi de çoook iyi biliyor.senin ki anasının evinde alışmıştır hergün çeşit çeşit yemeye.sen çalışan bi kadınsın hele de hamilesin ne bulursa yiyecek ! yoksa babam gibi çekilmez bi adam olur.daha 1 yıl dolmamış henüz geç değil cnm.temizlik için de temizlikçi tut.sen o eve para getirmek zorunda değilsin.daha fazla yıpratma kendini

ayy bu kadar olur yakınanları okuyunca kendim yazdım falan sandım. bu alıştırma meselesi falan değil, adamın içinden gelmeli. kurumuş çamaşırlar ben toplamasam bir ay durur, yemekten sonra mutfak da aynen öyle, çöpler de keza öyle ayda bir atacak hatırlatmasam. geçen gün bir dizide genç adam hayal kuruyor sevgilisiyle. sen yemekleri hazırlarsın, ben toplarım masayı yedikten sonra diyor... laf vurdum eşime çünkü evleneli bir yılı geçti daha bir kere bile masamızı toplamadı. ama hakkını yemeyim bir kere asmıştı çamaşırları :))) ne desek boş bilemedim ben.

2 gündür yemek yapmıyorum o da bişey isteyemiyor acıyorum da :d eline tencereyi kendisi alana kadar devam :) ya bi çorba yapacaksa da 3 saat çıkamıyo mutfaktan orası ayrı tabi bu sefer sinirler de zıplıyor :) ramazan bitsin de hayırlısıyla evde yemek yapma çalışmalarına başlayıp pratik kazanacak inş kendisi :)

ben o halde yaptığım makarnayı yemeyen adamın kafasından aşağı o tencereyi boşaltırdım bak bakalım bir daha yapıyor mu
yahu ben 5.5 ay yemek yapmadım temizlik memizlik hak getire
o halde kızımın babası ayağımın dibinde yattı
siz o halde kendinizi parçalarsanız böle yaparlar tabi
kim kıymet bilmiş ki hayatta

böyle şeyler erkeğin içinden gelmeli kendi düşünebilmeli erkek vicdanlı olmalı ben pek alıştırmakla ilgili olduğunu sanmıyorumbelli bir yaşa gelmiş insanları değiştirmek zordur madem çalışıyorsun arada kendine yardımcı tut kocan sana acımıyorsa sende ona acıma

Keşkeee herşeyleri ile mükemmel olabilselerdi

Keşkeee herşeyleri ile mükemmel olabilselerdi

Keşke ama değiller malesef.Gerçi ben artık kendimi yormuyorum he de geç diyorum kendi kendime.Sinirlenip kendimimi harap edicem.Bunu niye yapmadın diye sorduğunda Allaha şükür elin ayağın sağlam yapıver canım diyorum.İnatlaşırımda çok eğer bana birşeyi zorla yaptırcaksa öldürse yapmam o derece :) Benim huyum pis ama tencere kapak misali işte

boyle seyler okuyunca kendimi cok sansli sayiyorum benim kocam onune 3 gun makarna koysam yinemi makarna demez hele firin makarna bayila bayila yer gecen gun midem cok fenaydi hic bisey yapmadim esim geldigindede yataktaydim yani ikimizede biseyler hazirladi garibim insanin icinden gelecek vicdan olacak biraz o kadin benim cocugumu tasiyo diye azcik dusunse zaten yapmaz ama dedigin gibi ilk gunler nasilsa simdide oyle esim ilk evlendigimiz gunden beri ne yemek ne temizlik konusunda tek laf etmedi

benzer şeyleri ben de yaşıyorum. ama senin durumun farklı, hamilelikte eminim çok daha zordur. ben de herşeye koşuşturmaktan sıkıldım artık. temizlik de yapsam akşam ev gene aynı hale geliyor.çocuk olduğunda nasıl yetişirim bilmiyorum. salondaki çoraplarını ve çay bardaklarını ortalıktan kaldırmama kararı aldım. eve misafir de gelse dokunmam artık, bunu ona da söyledim. iş inada bindi, mecburen yardım etmeye başladı. yavaş yavaş düzelecek ama ben de kafayı yerim o zamana kadar. birazcık da biz söylemeden yapsalar, azıcık yardımcı olsalar, saatlerce yaptığımız iş azıcık gözlerine görünse ne güzel olacak ama. nasıl başlarsa öyle gider de değil, günden güne kötüleşiyor, benim de sabrım bitiyor. bizim yaptığımız fedakarlığın onda birini yapsalar o da yetecek.

evde musluk bozulunca muslukçu, elektrik işi olunca elektrikçi, tv bozulunca televizyoncu geliyorsa temizlik için neden temizlikçi gelmesin canımmmm :)))

benim sonumda bu olacak biliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…