bu da benim kötü senaryomdu benim gibi düşünenlerde varmış demekki daoğru olabilirbence oyunlara ihtiyaç var. çünkü erkekler oyun oynuyor. sen saf saf bağlanırsan alt üst olursun. en iyisi hayatına erkek sokmamak da bakma işte kaşınıyoruz. sırnaşık şey
bana kalırsa bir erkek bir kadına bağlananmaz. kadınına bağlı denilen erkekler de kadınlarca kendilerine duygusallık, çocuk, cinsellik veya korku yoluyla el konmuş erkeklerdir. bunların hiçbirini "bağlanma" olarak görmüyorum çünkü bunlara bi sürelik mecburiyetler gözüyle bakıyorum. eğer bağlanmayacaksa veya bi süre sonra kopacaksa adam, kopar.
istenilen doğallıkta ilişkilerin yaşanması da kültürel yozlaşmadan dolayı mümkün değil, bu tür doğal ve şahane bir ilişkiyi beklemek bu devride, hata olur.
Sevgili ve degerli arkadaslar, daha dogrusu kizlar, kadinlar, bayanlar opuyorumnanaktan
kacan kovalanir kelimesi bildigimiz gibi cok duyulan ve uygulanan bi yöntem. Hoslanan bir erkegi asik etmenin yollari nedir. Önce sana sen onun herseyimissin gibi davranan sonradan degisen erkegi tekrar baglamanin yollari nedir, burda tecrübelerimizi paylasalim istedim olumunekankayizsmile
cevaplarinizi merakla bekliyorum
öptüm hepinizi
Sevgili ve degerli arkadaslar, daha dogrusu kizlar, kadinlar, bayanlar opuyorumnanaktan
kacan kovalanir kelimesi bildigimiz gibi cok duyulan ve uygulanan bi yöntem. Hoslanan bir erkegi asik etmenin yollari nedir. Önce sana sen onun herseyimissin gibi davranan sonradan degisen erkegi tekrar baglamanin yollari nedir, burda tecrübelerimizi paylasalim istedim olumunekankayizsmile
cevaplarinizi merakla bekliyorum
öptüm hepinizi
oyuna gerek yok... gerçekten öyle olacaksın... gerçekten hayatının merkezine koyamayacaksın; gerçekten hayatında ondan başka insanlara ; sevdiğin şeylere yer vereceksin... gerçekten önce kendini seveceksin... o zaman o seni kaybetme korkusu yaşayacak çünkü seni hiçbir zaman gerçekten elde edememiş olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?