bir erkeği kendinize aşık etme taktikleri nelerdiR?

sashauk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
16
6
40
evet bende yeni öğrendim ilişkilerde taktik üstüne kurulmalıymış ve bu kadar terk edilen duyguları kullanılıp atılan kadınlar kalplerine göre hareket edermiş taktik maktik uygulamazmış.. :halay:işte erkekleri aşık etme taktiklerinden bazıları.. sizin taktikler neler?:anneadayı:
mesela ben şöyle bi taktik veriyim .erkek her aradığında telefona bakmamak ve müsait olmamak. daha sonra arıycaksın ve yoğundum diyceksin . bide o aradığında telefonu ilk sen kapat.. hep ulaşılmaz tam elde edilemez ol :dondurma:

https://onueldeet.net/erkekleri-tavlama-sanati-tavlama-teknikleri/

http://www.eskisevgilim.net/2015/08/erkegi-kendine-asik-etmenin-10-super-etkili-yolu.html
 
Son düzenleme:
bu tarz saçma taktiklerle uzun süreli ilişki yürütüldüğüne hiç tanık olmadım. siz de uğraşmayın derim.
erkekler bir yerden sonra sıkılıyor bunalıyor böyle telefona bakmama gibi şeylerden..
 
Kendin ol
Taktik ne demek nedir bu yahu yeni çıktı :)
Sonra yaptığın taktiklerdeki kız olmadığını anlayınca ne olacak
 
Içinde bi seylerin bitmesi bi insanın taktikle geri geleceğini sanmıyorum. Bu tür şeyler tam tersi uzaklaştırır bence. Sevecek olan her türlü sever zaten.
 
kızlar ben size bişey danışmak istiyorum sevgilimle 5 senedir birliktedir çok ilgili ve alakalı idi son 1 senedir şirket açtı ve kafası hep dolu sinirli alakada eskiye göre %20 ne yapmalıyım karar veremedim bişeyler paylaşmak istiyorum ama hep yogun hep müşteri arıyor :KK43:
 
Hic bir erkeğe kolay kolay yuz vermedim. Hep belirli cizgilerim vardi ben sinyal vermeden opemezlerdi bile. Eskiden cok ozguvensizdim çok aşik oldum o gidince her sey degisti. Onun kinine her istedigim erkegi alip kendi istegime gore takildim. Tam anlamiyla iliski kurmadim baktim sevemedim karsimdakini incitmeden ciktim hayatlarindan bos umut vermedim. Çok istedigim erkekler de oldu ama onlara karsi hic belli etmedim bu durumu ve olmadiysa da gulup baskalarina baktim. Çapkın erkek oluyorsa kadın da olur ve kendimi boyle tanimlayabilirim. Bir bakisla gelecegi daha da parlayacak bilinen bir futbolcu bulup pesimde kosturup istememis insanim. Cilve dozunda iyidir mesafe iyidir. Insanlar hep sende cozemedigim bir sey var der bana. Sizi cozmelerine izin vermeyin
 
ilhan uckanı dinle bence ...:)
 
X