lise arkadaşımın pek güzel olmayan kısa boylu bayağı toplu bir ablası var işe bakınki çok yakışıklıda bir kocası var her gittikleri ortamda bakışları üstüne çeken kocası yüzünden zor anlar yaşayan bu bayan kalabalık ortamlarda (lokanta gibi) önden yürürken gözlerini şaşı yapıp dilini çıkarıyormuş ve erkeklerde dahil bütün insanlar ona bakınca yakışıklı koca çirkin karısını kıskanıyormuş ben ilk duyduğumda hem çok gülmüş hemde ne şeytani bir fikir demiştim sizinle paylaşmak istedim sevgiler
lise arkadaşımın pek güzel olmayan kısa boylu bayağı toplu bir ablası var işe bakınki çok yakışıklıda bir kocası var her gittikleri ortamda bakışları üstüne çeken kocası yüzünden zor anlar yaşayan bu bayan kalabalık ortamlarda (lokanta gibi) önden yürürken gözlerini şaşı yapıp dilini çıkarıyormuş ve erkeklerde dahil bütün insanlar ona bakınca yakışıklı koca çirkin karısını kıskanıyormuş ben ilk duyduğumda hem çok gülmüş hemde ne şeytani bir fikir demiştim sizinle paylaşmak istedim sevgiler
aynen canım ya :Roflol:benim hiçbişey yapmama gerek yok öksürsem kıskanıyor adam yaa:)))) ama olsun güzel şey kıskanılmak
Her erkek kiskancdir sadece tam güveni karsidan alirsa kiskanmiyormus gibi davranir cünki o onundur artik:) Kiskanclikdan cok ceken biri olarak sölüyorum bunlari ne zamanki benim sevgimden emin oldu daha kiskanmiyor kiskansada bellli etmiyor ama ben diyorumki keske hep eskisi gibi kiskansa:)
evet arkadaşlar bende yeni üyeyim kıskandırmanın yollarını ararken bldum bu siteyi iyikide bulmuşum.
kıskandırmak hatta peşimden koşturmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var.öncelikle bakım ve baştan çıkarıcı bir parfüm önerisi istiyorum sizden arkadaşlar.
hal hareket ve tavırlar konusunda acil tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var...
sevgiyle kalın...
kislar az kalsin kiskanclik yuzunden ayriliyorduk askimlla:1no2:senağlamasenağlamasenağlama
Kızlar benim sevgilim kıskanç degil herşeye olumlu bakabiliyor.. Yaa bazen şöylee biraz beni kıskansınn istiyorumm ne bilimmm hiç olmazssa belli etsinn.. Yaa bide o kıskansa bile bana hiç belli etmiyorr bazen sinir oluyorummAranızda benim gibi olan varmıı ?
benim sevgilim de beni hiç kıskanmıo kamelya aynen dediğin gibi herşeye olumlu bakıo...nası sinir oluorum...benneyaptımki
habire anlatıom erkek arkadaşlarımla yaptıklarımı ki işim gereği daha çok erkeklerle çalışıorum 'oh oh ne iyi güzel vakit geçirmişiniz' dio banaklava: ben onu kıskandırmak için anlatıom bunları adamda tık yok abi...
üfff ya...
fattocum belki inanmıcaksınn ama 7 yıllık ilişkimm 10 gün önce bittii daha dogrusu tartıştıkk kavga ettik ben bitirdimm... Beni cok kırdı ve üzdüü söyledigi sözleri kaldıramadımm ve bir anda herseyi sildim...artık hayatımda ne kıskanacagım bir insan kaldı nede kıskandıracagımm...BİTTİİİİ
yaa bu sefer cok ciddi tartıştıkk ciddi anlamdaa cok kırdıı benii düşünsene ben nişanlanmayı sözlenmeyi hayal ederken bitti ilişkimizz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?