bir erkegi sevgilisinin kilosunu sorun etmesinin anlami?

sen zayıflarsın bu seferde cok sıskasın der yok anam yok ondan hayır cıkmaz ya ask denen sey gözün kör olması karsındakinin kusurlarını kusur olarak değilde hoş birşeymiş gibi görmek değil mi zaten yani aslında gercekten sana baglı olsa bu durumu olduğu gibi kabullenir o da bunu takıntı haline getirmiş bende bazı arkadaslara katılıyorum cok taviz verme ve bu kişiden koşarak ayrıl o derece yani hem bununla evlensen ne olacak hamile olunca beğenmeyecek sonrasında ya kiloların kalırsa hepten bitti n seni hiç beğenmeyecek belkide zayıf bi kız göresiye gözleriyle bile aldatacak . biliyorum cok ayrıntı oldu ama böyle tatlım yani

merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Konulara genel olarak baktim ve bende yazmak istedim. Sizin dusuncelerinize ihtiyacim var sanirim...
Cok uzun sureli deil 3 aydir bereber oldugum biri var hayatimda. Aslinda iyi birisi ama bir cok eksisi var. Aslinda bana gore cok ters ve benim tam zittim. Ben kusen erkeklern hoslanmam ama o surekli kusuyo her kelimeme takiyor ve aliniyor. Ona birsey soylemeye korkuyorum. Bir kere cok nazli bir kiz gibi. Bir kiz gibi cok ilgi bekliyor. Ben kapali birisi degilim ama cok acik biriside degilim bunu basta biliyor olmasina ragmen surekli kiyafetlerime karisiyor. ıkimizde yurtdisindayiz suan ve master yapiyoruz. Sifimdaki erkek arkadaslarimla okul disinda gorusmemi istemiyor :(( ve beni en sinir eden cileden cikaran tavriysa surekli kiloma takmasi :(( hayatima ilk girmeye basladiginda (ki baslarda ben dusunmuyordum, ben kapidan kovdum o bacadan geldi) kilomu biliyordu. Neden surekli zayiflamalisin kilolusun diyor anlamiyorum. Dunku kavgamizsa su master yapiyorum burda bisuru arjadasim var o arkadaslariyla oyun oynamay gitmisti bende benim arkadaslarimin evine gittim ve gec bi saatte geldim 12 de ama burda normal birsey tek kaliyorum zaten. Ayrica kotu birsey yapmiyorum gittigim yer bell,i kirk yilda cikmisim ama sorun etti gec geldin diye ve kustu:(( bu konularda maalesef 28 yasimda olmama ragmen cok iyi deilim bide bir iliskiye basladim bu yastan sonra diye devam etmek istiyorum ama cok sikildim artik babam hic karismaz bana hep ozgurumdur :( sizen soruyorum ne yapmaliyim :((
bu arada boyum 160, kilom 54 :((

konuyu baslarda okurken yasın kaç diye sormayı düşünmüştüm çünkü ergen bir ilişki gibi geldi... Herşeye küsen erkek daha kişiliği oturmamış erkektir bence. Ayrıca kilolu değlsin hafif balık etlisin. Ve bu çok güzel aslında... Bir bayana azda olsa kilo yakısıyor. Bence erkek arkdasının kendine güveni yok özgüven eksikliği yasıyor ve bunu senin üzerinde atmaya çalışıyor. Kendi egosunu tatmin etmek için seni kasıyor.
Bir süre daha dene ama bu şekilde onada anlat bu durumu ben böyleydim sen nasıl ki değişmiyorsun sürekli bana küsüyorsun ben değiştirmedim seni.. Sende beni her halimle kabul ediceksin diye. Baktın olmuyor bitir. Daha yeni bir ilşki çünkü ilerledikçe üzülsen bile bitirmekte zorluk çekersin. Alışkanlık haline gelir çünkü

28 yaşında olduğunu duyunca şoka girdim desem?:53:
Hareketleri, tavırları tam bir ergenus çünkü.
Seni bu şekilde sevip beğenmiş, nedir bu kilonu beğenmeme meselesi yahu, hadi onu geçtim ilgi bekleme, küsme, nazlanma çekilir şey değil!
Ayrıca kilon normal, yalnız zayıf değilsin o kadar, sen böyle mutluysan boşver onu, hayatına müdahale etmesine de izin verme.

Son düzenleme:
Yaşınızı okuyana kadar ergen ilişkisi diye düşündüm ama 28 yaşındasınız.
Yetişkinlerin dünyasında sevgiliniz gibi ergenliğini atlatamamış çocuklarla uğraşmak ancak zaman kaybıdır.
Şöyle bir ağız tadıyla küstürün bir daha da barışmayın.
Salla gitsin. :31:

harıka anlatmıssın arkadasım kesınlıkle katılıyorum o ne oyle küsmeler falan cekılıcek dert degıl salla gıtsın:) sıradaki:)

Diğer arkadaşlara katılıyorum, bu kadar alıngan, küsen ve de herşeye karışmaya çalışan birisiyle ömür geçmez.

Yanlız olmakta bir sıkıntı yok, yeter ki huzurunuz olsun.:34:

Sen bu adama niye katlaniyorsun guzel kardesim benim?

Yazdiklarinda bir kere bile seviyorum, mutluyum dememissin . hep negatif seylerden bahsetmissin.

Bak ne guzel yurtdisindaymissin, yok mu orada Hanslar :)

yol ver gitsin tatlım, kafanı yorduğuna değmez,
anan baban karışmaz elin oğlu gelir, küsmeler,karışmalar falan filan deli oluyorum böyle erkeklere.

Sen bu adama niye katlaniyorsun guzel kardesim benim?

Yazdiklarinda bir kere bile seviyorum, mutluyum dememissin . hep negatif seylerden bahsetmissin.

Bak ne guzel yurtdisindaymissin, yok mu orada Hanslar :)

en sevdiğim yorum bu oldu ha ,sen çok yaşa emi:1:

en sevdiğim yorum bu oldu ha ,sen çok yaşa emi:1:

Ehh tabi, yurtdisina kalkip gitmisken orda da hanzo Turk erkekleriyle takilip sonra da Alla Alla bu da odun cikti demenin hicbir alemi yok :)

Yurtidisinda okumanin insana bir getirisi de ordaki kulturu ve insanlari tanimak olmali..Hele de bu insanlar tas gibi Hanslarsa tabi ki de daha da yakindan tanimak gerekir :) Etrafta bu hanslar varken bu 18lik kiz gibi kendini naza ceken adama katlanan konu sahibesi icin uzuldum, konu sahibesi gozunu ac ve etrafina bak biraz :)

Ehh tabi, yurtdisina kalkip gitmisken orda da hanzo Turk erkekleriyle takilip sonra da Alla Alla bu da odun cikti demenin hicbir alemi yok :)

Yurtidisinda okumanin insana bir getirisi de ordaki kulturu ve insanlari tanimak olmali..Hele de bu insanlar tas gibi Hanslarsa tabi ki de daha da yakindan tanimak gerekir :) Etrafta bu hanslar varken bu 18lik kiz gibi kendini naza ceken adama katlanan konu sahibesi icin uzuldum, konu sahibesi gozunu ac ve etrafina bak biraz :)

süpersin ya benle aynı kafadansın.
:34:

:9::9::9::9::9::9::9::9: dibine kadar haklısın gözüme hans değil de Josh kestirdim,ifadesini alıcam:23:

o ne ya.. bende 1.61 filanım kilomda 53 falan kilolu olduğumuda düşünmüyorum :S yolun başındayken yol ver bence çekilecek dert değiller :)

Back
X