bir erkegi sevgilisinin kilosunu sorun etmesinin anlami?

erkek arkadasını önce bir göz doktoruna sonrada psikoloğa götür sorunları var anladıgım kadarıyla:ssz::ssz::ssz:

öküze bakar misin. olmayan kiloyu nasıl dert ediniyor. bu kilo mu ki.
ben olsam "sevgilim sen çok haklıydın kilom konusunda , fazlalıkları atacağım. yani seni atacağım sen fazlalıksin "
şutla direkt.

Bence sevgilin kilolu görmemiş.Bas tekmeyi gitsin valla:52:
Annem gibi kadınlar lazım öylelerine.
Söylemesi ayıptır annem 95 kilo.Beni L tipi mutfakta köşedeki buzdolabı kapısının önünde eğilmişken beni görmeyip poposuyla buzdolabı kapısını sıkıştırdı beni tost yaptı:27: Anneme dedim de güldü 54 kilo gencecik kız gözlerinde sorun var onun sevgilisinin dedi.
Hem erkek dediğin sevdiğini kilolu haldeyken de sever.hıhh densiz heriff:37:

akıldan yana biraz sıkıntılıymış sanırım :) kilo mevzusunu takmasını salla kız gibi öyle nazla mazla yürümez o iş :) büyük konuşmıyım da çok tiksindirici bi durum aman kırılmasın aman yanlış anlamasın o ne ya öyle :) kaldıki kilolu falan değilsin tutki kilolusun dış görünüşünle yargılıyosa direkt bırak zaten kilo bu alınırda verilirde

hep diyorum yine diycem
ugra$mayin $u erkeklerle, anca ba$lari buyyo siz ustune du$tukçe
bu dunyada hiç bi erkek ( 1. derece akraba di$inda) uzulmeye degmez
erkekmi yok, ne ugra$iyorsun yok gozu mu hasta yok psikolojisimi bozuk
aldigin yere aynen iade et , bozuk çikdi de:27:

ben hamileyken 75 kiloydum , 1.63 boy
o kiloya 50 den çikdim $imdi 55 im, bu arada iki dogum ayptim iki defa çikdim 75 e:emir_bebek:
elbet vardir senin huyuna uygun,sana denk bi ALlahin kulu
postala gitsin

Son düzenleme:
Bence sevgilin kilolu görmemiş.Bas tekmeyi gitsin valla:52:
Annem gibi kadınlar lazım öylelerine.
Söylemesi ayıptır annem 95 kilo.Beni L tipi mutfakta köşedeki buzdolabı kapısının önünde eğilmişken beni görmeyip poposuyla buzdolabı kapısını sıkıştırdı beni tost yaptı:27: Anneme dedim de güldü 54 kilo gencecik kız gözlerinde sorun var onun sevgilisinin dedi.
Hem erkek dediğin sevdiğini kilolu haldeyken de sever.hıhh densiz heriff:37:

haha evet bende aynen oyle diycem cook kilolusuna asik olurda gorur gununu insallah :). annenin ellerinden operim :) benim anneme soylesem yaptiklarini neler sayar Allah bilir (anlatamadimda henuz) :)

hep diyorum yine diycem
ugra$mayin $u erkeklerle, anca ba$lari buyyo siz ustune du$tukçe
bu dunyada hiç bi erkek ( 1. derece akraba di$inda) uzulmeye degmez
erkekmi yok, ne ugra$iyorsun yok gozu mu hasta yok psikolojisimi bozuk
aldigin yere aynen iade et , bozuk çikdi de:27:

ben hamileyken 75 kiloydum , 1.63 boy
o kiloya 50 den çikdim $imdi 55 im, bu arada iki dogum ayptim iki defa çikdim 75 e:emir_bebek:
elbet vardir senin huyuna uygun,sana denk bi ALlahin kulu
postala gitsin

evet bide o aci var. evlenince illaki kilo alinicaktir yani. hamilelikti yasin ilerlemesiydi o zaman hayat daha buyuk kabuk olucak demektir :( yok yok ben bebaaar bekaaar hayatima bakim. aman bu zaman kadar bulamamisim bundan sonrada bulamam ugrasmaya gerek yok. nasilsa dek gelseydi simdiye kadar gelirdi :( en iisi boyle kabul edip arkadaslarimin kiymetini bilip (buaralar biraz mesafeliydimde)) hayatima devam edeyim :)

evet bide o aci var. evlenince illaki kilo alinicaktir yani. hamilelikti yasin ilerlemesiydi o zaman hayat daha buyuk kabuk olucak demektir :( yok yok ben bebaaar bekaaar hayatima bakim. aman bu zaman kadar bulamamisim bundan sonrada bulamam ugrasmaya gerek yok. nasilsa dek gelseydi simdiye kadar gelirdi :( en iisi boyle kabul edip arkadaslarimin kiymetini bilip (buaralar biraz mesafeliydimde)) hayatima devam edeyim :)
heheh alemsin kizz:)
duyanda 40 li ya$lardasin zannedir
daha gençsin
sen kendini genç hissetmezsen ab$kasi bi ayagi çukurda muamelesi yapar:)

yurt di$inda okuguguna gore baya me$gulsunde
evde kalma diye bi$ey yok artik, erkekler hep 30 dan sonra evleniyo zaten :)
onlardan ne eksigimiz varkiii:27:

Son düzenleme:
ya şimdi şöyle, hani sevgili olduysa iki insan birbirini beğendiği için olur. ha sonra erkek der ki: bak biraz kilo versen vs. ya da kadın der ki: bak giyiminde şunları da kullansan vs. ama böyle takık bir şekilde sürekli sana dombili muamelesi yapması sinir bozucu evet. ben 1.71 boyunda 64 kiloyum. diyet yapmak istiyorum yapıyorum falan ama erkek arkadaşım elinde kaymaklı tatlılarla geliyor manyak :27:

şimdi o da bana sürekli yeme falan dese, sinemada mısır vs yedirmese ben de gıcık olur kendimi kötü hissederdim. ha bir de ortada obezlik gibi bi durum da yok. yani sağlıkla alakalı bir şey olsa, doktorun yasakladığı şeyler olsa, o da bu yüzden korkup seni korumaya çalışsa tamam. ama böyle saçmalıyor yani.. bilemedim, konuşsan bile düşüncesi bu ise değişmez. ayrılmak daha iyi sanırım

heheh alemsin kizz:)
duyanda 40 li ya$lardasin zannedir
daha gençsin
sen kendini genç hissetmezsen ab$kasi bi ayagi çukurda muamelesi yapar:)

yurt di$inda okuguguna gore baya me$gulsunde
evde kalma diye bi$ey yok artik, erkekler hep 30 dan sonra evleniyo zaten :)
onlardan ne eksigimiz varkiii:27:

evet son donemimdeyim tezimle ugrasmam gerekirken surekli bu meseleyi dusunmekten derse konsontre olamiyorum hevesim bile kalmiyor okula gitmem icin. ki benim butun vaktimi okulda gecirip projem uzerinde calismam lazimken. ha bide o mutlu olsun diye butun gun yemek yapmaya calisiyorum (yemek yapmayi bilmiyorumda :)) eh hemen hemen her zamanda beraber olunca her zaman evde yemek hazir olasi gerekiyormus gibi hissediyorum :)) oda ayri zamanimi aliyor bilmedigim icin pufff. bunlari anlatirken fark ettimde hic bir heyecanim kalmamis sanirim cunku herseyi sadece gorev olarak yapiyorum hevesle degil :(

sen onun annesimisin niye yemek yapmak zorunda oluyorsun
oyle erkeklerden kaçin bi kere

benim $u an iki deil uç çocugum var evde, kimse beni uyarmami$tiki :) bende koca diye bebek almi$im kendime :)))
ben uyariyorum bak seni,adam gibi birini bul
omur boyu senden hizmet bekleyecek biriyle evlencegine evde kal baban tur$unu kursun daha iyi:27:
hiç bi kocanin evi baba evinden rahat olamaz ( baba evindeki ozel durumlar hariç tabi, istisnalar kaideyi bozmaz:) )

kilolu falan degilsin ayrica olsan bilee seni boyle gordu begendi kadin dedigi cok zayif olmaliysa zayif birini bulsaydi bu tarz erkekleri anlamak mumkun degil hamile kalmadan once zayif sayilabilecek biriydim hamilwlikten sonra ciddi kilo problemi yasiyorum suanda ama esim bir gun bu konu hakkinda bir sey soylemedi ustune hala yedirme derdinde dis gorunus onemlidir en basitinden insanin kendi oz saygisi icin ama hayat arkadasliginda bunun sorun olmasi bir iliski icin cok vahim bir durumdur bence ve anlattigin diger seyler.. o yuzden bu tarz insanlari sirtinda tasima cunku ne yaparsan yap tatmin edemezsin ilk once kendiyle sorunu var boyle insanlarin

merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. konulara genel olarak baktim ve bende yazmak istedim. sizin dusuncelerinize ihtiyacim var sanirim...
cok uzun sureli deil 3 aydir bereber oldugum biri var hayatimda. aslinda iyi birisi ama bir cok eksisi var. aslinda bana gore cok ters ve benim tam zittim. ben kusen erkeklern hoslanmam ama o surekli kusuyo her kelimeme takiyor ve aliniyor. ona birsey soylemeye korkuyorum. bir kere cok nazli bir kiz gibi. bir kiz gibi cok ilgi bekliyor. ben kapali birisi degilim ama cok acik biriside degilim bunu basta biliyor olmasina ragmen surekli kiyafetlerime karisiyor. Ikimizde yurtdisindayiz suan ve master yapiyoruz. sifimdaki erkek arkadaslarimla okul disinda gorusmemi istemiyor :(( ve beni en sinir eden cileden cikaran tavriysa surekli kiloma takmasi :(( hayatima ilk girmeye basladiginda (ki baslarda ben dusunmuyordum, ben kapidan kovdum o bacadan geldi) kilomu biliyordu. neden surekli zayiflamalisin kilolusun diyor anlamiyorum. dunku kavgamizsa su master yapiyorum burda bisuru arjadasim var o arkadaslariyla oyun oynamay gitmisti bende benim arkadaslarimin evine gittim ve gec bi saatte geldim 12 de ama burda normal birsey tek kaliyorum zaten. ayrica kotu birsey yapmiyorum gittigim yer bell,i kirk yilda cikmisim ama sorun etti gec geldin diye ve kustu:(( bu konularda maalesef 28 yasimda olmama ragmen cok iyi deilim bide bir iliskiye basladim bu yastan sonra diye devam etmek istiyorum ama cok sikildim artik babam hic karismaz bana hep ozgurumdur :( sizen soruyorum ne yapmaliyim :((
bu arada boyum 160, kilom 54 :((

canım sana yapılabilecek en gerçekçi yorumu yapayım: yol ver gitsin!!! burda tecrübe konuşuyo. o tipler çekilmez olur ve er geç hayatını zehir eder. yol ver, yol ver, yol ver... sallaaaa...

Kilon çok normal. Zayıflayıp çirkinleşmeni mi istiyor acaba anlamadım valla. :)

Seni gözü kapalı mı sevmiş :ssz:
Yada körmüş de gözleri yeni mi görür olmuş :ssz:

Kapıdan kovmuşsun bacadan girmiş.
Bacadan girerken o baca patlayaydı da giremeyeydi içeri :ssz:

Sen kilolu değilsin arkadaşım.Kilon çok normal :13:
Kendi kusurlarını ört bas etmek için sana sarıyor bence :19:

Sen de bu kadar olumsuz düşünüyorsun yol ver gitsin :3:
Senden daha zayıflara gitsin :3:

28 yaşındasınız, 3 aydır biriyle berabersiniz ve adam sizin vücudunuz ve arkadaşlarınız hakkında şimdiden dırdır ediyor... Bence sınırlarını, haddini bilmeyen bir beymiş ya da siz de fazla müsamahakarsınız... Her işiniz bitti de bunlar mı kaldı?

Ayrıca kadınların kilosu hakkında atıp tutan erkeklerden hiç hoşlanmıyorum, kendi yamukluklarını çoğu zaman bu şekilde örtüyorlar... bir gün birine "o sendeki simitten haberin var mı senin yavrum" diyeceğim o olacak... Bunları söyledikleri de genelde incecik, düzgün, sessiz kadınlar oluyor ya zor tutuyorum kendimi...

ikiniz de bu kadar eğitim almışsınız, bunca yaşa gelmişsiniz, 3 ayda hangi sınırların geçilebileceğini, hangi alanlara karışılabilir olacağını bence biraz daha düşünmelisiniz ikiniz de.

Bence ne yap biliyomusun arkana bakmadan en az 3 günlüK yola kac kurtar kendini bu adamdan:27::27::27:

yengec burcumudur nedir bu kadar küsmek vs o yasta bide cocuk gibi beni dinle sen kac kurtul cnm:111:

Benim bir gözlemim var.Eğer bir kadın eşi yada sevgilisi tarafından dış görünüşü konusunda sık eleştiri alıyorsa;o erkek kadın kadar sosyal değildir,kadın kadar başarılı değildir,o kadının aslında ondan daha üstün özellikleri olduğunun farkındadır.Kendi komplekslerini kapatmak için bu tür saçma baskılarda bulunarak kendi egosunu bastırma ihtiyacı duyar.Zamanla kadının özgüvenini elinden alır ve tamamen kendine bağımlı kılar.Sonuç hipnotize olmuş ve mutsuz bir kadın.Evlilik olmadan senin hayatınız zorlaştıran mutsuz olmana sebep olan bu arkadaştan yavaş yavaş kurtulmanı canı gönülden dilerim.Daha fazla hipnotize olmadan!!!

Son düzenleme:
senden daha kısa ve daha kiloluyum var sen düşün:31:
buna karşın sevgilim daha uzun ve daha zayıf.ne tezatlık ama:27:

ama homini gırtlak bir araya gelince canımız ne çekerse yiyoruz, abartmamak kaydıyla.:18:
zaten seven insan görüntüden çok önce sağlığı için endişe duyar birlikte olduğu insanın..

sen yaşım geldi , artık evlenmem lazım düşüncelerinden uzak durarak, lütfen sana saygısı olmayan ve kusurları
olan bu adamdan uzak dur.okul,iş..vs derken hayat arkadaşı da bir şekilde karşına çıkıyor zaten.
yaşında gayet iyi üstelik.yeni bir ilişki için boş yere kendini üzüyorsun..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X