Bir Erkegi Tanimak icin Neler Sorarsiniz?

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Evet Bayanlar, bir erkegi tanimak icin, sohbet aninda ona neler sorarsiniz istediginiz cevaplari alabilmek icin, tabi istediginiz gibi cevaplarsa :)

Yani mesela örnegin yeni tanistiniz, sizinle cikmak istiyor, ona neler sorarsiniz, hangi sorular sizin icin önemli, onu tanimak icin?

Bu evli bayanlarada sorulmustur, yeni tanistiginizda neler sorardiniz....

Tabi verilen cevaplarida söyleyebilirsiniz, ama olmasi gereken cevaplari lütfen!

(ben biriyle tanistimda, benimle cikmak istiyor ve bende ona daha neler sorabilirim tanimak icin diye düsünüyorum, yardimci olursaniz sevinirim)
TSK

sacma bir topik oldu sanirim yazan yok :CüvCüv:

ılk günki buluşma değilde daha sonrakilerde mutlaka eski ilişkilerini sorarım.(tabi doğru cevap verirmi bilemem).. Özellikle öğrenmek istediğim şey şu olurdu evli bir bayanla bir arkadaşlığı olmuşmu. Cevap şüphe uyandıracak türdense yada evetse benim için son buluşma olur. Çünkü anlarımki o adamın vicdan duygusu yok, her zaman yapı itibari ile tehlikelidir... Bunlar olmasa bile her baktığımda midem bulanır...

Bunu dışında, aslında sorularda değil tavırlarla anlaşılır herşey, arada söyediği bazı kelimelerle. Küçük ipuçlarına bakarım en doğru tespiti onlar verir çünkü...

kendinisin nelerden hoşlandıgını sorarım benımle ortak yönlerimiz varmı bunları bulmaya çalışırım en önemliside aile ,ailen ne iş yapıo nelerle ugraşıyorlar derim.kaç kardeşsiniz diye sorarım evlimi bekarmı neler yapıyorlar felan( bunlar önemli degil demeyin herpsini en basta öğrenmek en güzeli) eger ciddi bi ilişki düşünyorsanız tabi bunlar?kendisinin nekadar kazandıgını sorarım?yanı aldıgını maaş size yetıyormu diye lank diye maaşın nekadar diye sorulmaz dimi:) bana yetmıyorda işte size yetıyormu cinsinden :) aklıma gelicek herşeyi sormuştum ben erkek arkadasıma evlendiğinde eşini çalıştırırmısın demiştim, izin veririmisin demiştim?oda bana ben çalışan bi bayanla evlenmek istiyorum devir tek maaşla geçinilecek devir değil demişti bana, (denemiştim bu sorumla çünkü çalışmak isiyordum,mesleğimin üstüne)bende benı çalıştırıcak biriyle birlikte olmak isterim zaten demiştim bende çalışmak istiyorum demiştim:)
annnem hep der utanmak eskidendi der, tv ler de izliyoruz daha adamı görmeden üstüne mal mülk istiyo biz bunları soruncamı kötü olcas? hee daha ilk buluşmada degil tabi o zaten sana bazı sorular sormaya başladıgında sende sorarsın zaten..

Son düzenleme:
Bence soru sormam onu tanımak için,zamanımı paylaşırım ...........................................................

insana soru sorarak tanıma olmaz ki o an için soruna öyle bir yapısı olmasa bile farklı yanıtlar gelebilir hoşuna gitsin diye ancak zaman içerisinde davranışlarını sınayarak bir yaptıgı digerini tutuyormu ona bakarak tanıyabilirsin ..

yeni çıkmak isteyen birine öyle fazla soru sormam, önce gözlem yapmam gerekir, beraber bir süre zaman geçirdikten sonra olaylara tepkilerini ölçer sorularımı da o zamanlarda sorarım. öyle hemen görücüye gitmiş gibi ne iş yapıyorsun, kaç kardeşin var falan demem ben.

hiç bir şey sormam...
sohbet ederim daha çok... konu konuyu açar zaten...
özellikle şu şu sorulmalı diyemem...provası olmaz ki bu işin...

Adamı "Kim 500 Milyar İster?" moduna sokmaya gerek yok..
Muhabbet ederim,hoşuma gittiyse,konu konuyu açar zaten..kaydirigubbakcemile

akışına bırakmak lazım bence... ben sormayı sevmem banada eskiler sorulsun istemem geçmişe mazi denir... hem sorsam bile doğru cevap mı vercek bakalım?

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 valla canım ne sorarsan sor tanıyamazsın ayol..yıllardır tanıdığın birini bile gün geliyo tanıyamıyosun..onun için herşeyi zamana bırakmalısın bence..gün geçtikçe anlaşılıyor herşey....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sacma bir topik oldu sanirim yazan yok :CüvCüv:

yooo süper baslık

ben şunları sorrım

eski ilişkileri süresi, ayrılma sebebı
(son bı kac ayrılıgı aynı sebepse muhtemelen aynı sebebı bende de bulmaya calısacaktır)

maaşını az cok tahmınlemeye calısırım, borcu vs neyım var mı ne zaman bıter, zaten 1 soruyu sordum mu devamını sorarım. cevap geldıkce sorarım. :ecrin_bebek: ne ogrensem kardır. cokacimcoook
ayrıca sonra aynı soruları tekrar sorarım kı dogru mu degıl mı ogrenmek ıcın yalan demıs olabılır :kızgın: cok akıllı gördum kendımı :oklava:

aylik kazancin nee,şakkıdı

delikafadulden ay allah seni ne etmesin :)
kendisi kendiliginden dedi ben demeden.
aylik maylik o illaki olurda kalbi olsun yaaa....
yalani hic sevmiyorumm, zaten güven problemim var, bi yalan yakalarsam bitmistir

baska baskaa nelerrr?????

Back
X