Bir erkeği umursamadığını nasıl belli etmeye çalısırsın?

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
umursamazsanız dönüyomuş ya hanı bıde bu yolu deneylım:) 1 ay oldu ama sadec 6gundur knsmuyoruz umursamadıgımı nasıl belli ederim sizce

yasadiklarina ve onun kisiligine bagli, herkes umursamadigin icin donecek diye birsey terside olabilir.. kas yapayim derken goz cikarma.
eger geri donduyse bence oturun konusun ciddilik varmi yoksa oyle laylaylon olarakmi gelmis. yoksa tekrar birakirsa ozmn daha cok aci cekersin soyleyeyim

döner mi bilmem ama yaa bu kıza ne oluyo böyle? gercektn kacırdık elimizden hatunu.. die apışıp kalırlar :82:

ben bı ara msj atmadım buna bu bna msj attı ama o gecede kavga ettk bıdaha sana msj atmıycm dedı yaklşk 6gundr atmıorz ıkmızde ama bn ılskı ıcersınde cok yalvrdm smdı oluruna brktm gercekten atmıyck mı yanı msj hc mı merak etmıo

eger mesajlasırsanız bile umursamamazlık söyle olur sekerim
verdigin cvplar böle olcak :
-----hımm, sen bilirsin , paşa gönlün bilir , keyfine göre , ii , tmm , benim işim war yazamicam ,
ne oluo sana fln derse = bişey oldgu yok , ne olcak ki , hep böyleydim abartma canııııımm

polemige girmiceksin

msj atınca dönme arayınca açma yada saatler sonra aaa görmemişin farketmemişim işim vardı falan diye dön. Bir yerde karşılaşınca görmemezlikten gel ilgilenme mutluymuş hiç kafana takmıyormuş gibi davran

boyle davranirsan guclu ve ayakta oldugunu gosterirsin, "sen beniterk ettin ama gordugum gibi yilmadim" mesaji vermis olursun

güzelim bak bende senin gibiydim hele bigün aynı düğüne davetliydik, öyle bi güzel gittimki gözlerini benden alamadı sora haber gönderdi, 2 aydır arayıp sormuyodu ve barıştık, affettim bana onca çektirdiği acılara rağmen kıyamadım ama şuan yine terketti beni en zor zamanımda, onun desteğine en çok ihtiyacım olduğu zamanda, 1 defa gözünü kırpmadan bırakan yine bırakıp gider güzelim çünkü bu kız bana nasılsa gelir diye düşünür, sözümü dinliyceğni bilsem hiç uğraşma yoluna dewam et derim çünkü acı çekmeni istemem, ama onu gerçekten istiyosan hiç ilgilenme, mesajlarına cevap bile verme, seviyorsa döner gelir

umursamazsanız dönüyomuş ya hanı bıde bu yolu deneylım:) 1 ay oldu ama sadec 6gundur knsmuyoruz umursamadıgımı nasıl belli ederim sizce

ben şahsen böyle bişiy yapmam ya umursuyorumdur o kişi benim canım ciğerimdir ya umursamıyorumdur o kişi benim için herkes gbidir oldugum gibi davranmayı herzaman tercih etmişimdir ayrıca böyle birşeye neden gerek duydugunuda anlamadım canım kaçan kovalanır mantıgında isen öyle bişiy olmuyo ya da biraz naz yapıyım değerimi bilsin istiyosan onu bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…