Bir erkeğin aşık olduğu kadına “kilo aldın” demesi doğru mu?

Yanlış birşey sormamış.
Aksine her kadının hassas noktası da değil.
Bana biri "kilo mu aldın" dese aaayyy evet diyip havalara uçarım.
Sizin üslubunu da bir gariplik var, çocuk muhabbet olsun diye söylemiş, sorun yaratan sizmişsiniz gibi. Bence o da sizin bu üslubunuzdan nefret etmiştir.

Bana aşık olan biri var aylardır peşimde çalıştığım yerin oradaki markette çalışıyor iyi biri aslında ama benim kanım ısınmıyor sevemedim karşılık vermedim ama kendisi aşırı aşık bugün kahve alacaktım oda oradaydı beni gördü eli ayağı birbirine girdi çok heyecan yaptı farkettim tam gider ayak bana (bol kazak giydim) sen biraz kilo mu aldın dedi çok sinirlendim zaten hassas noktam ve bir erkeğin bir kadına bunu demesine kesinlikle karşıyım her kadın bence bu konu hassas. Terbiyesiz dedim çok üzüldü çok özür diledi tamam dedim gittim ama bundan sonra arkadaş olarak bile konuşmam..
eline yuzune bulastirmis sansini hepten kaybetti simdi 😁

Terbiyesiz birsey dememis ki
Kilo.aldin dememis,amma şiştin dememiş,camis gibi oldun dememiş...
Dedigi tek sey "kilo mu aldin?" Diye sormak.
Bence ozguvensiz bir cevap vermissiniz.
Bana cok asik oyle asik boyle asik halleri de bana komik geliyor. Türk kizi karşısındaki kisi ona ölüp bitmezse,kizin paspasiymis gibi davranmazsa bir iliskiye baslamiyor. Yillardir bunu gorup bunu bilen turk erkekleri de iliskinin basinda cook asik olan birine evriliyorlar.
Bkz: saginiz solunuz
Bkz: kadinlar kulübündeki tum.konularda gecen "ama bana cok asikti" cumlesi....
Camis gibi olmak mı 😂😂😂 kavgada denmez😂😂😂

Evet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsız
Bence de bu adamla muhattap bile olmayın

Yanlış birşey sormamış.
Aksine her kadının hassas noktası da değil.
Bana biri "kilo mu aldın" dese aaayyy evet diyip havalara uçarım.
Sizin üslubunu da bir gariplik var, çocuk muhabbet olsun diye söylemiş, sorun yaratan sizmişsiniz gibi. Bence o da sizin bu üslubunuzdan nefret etmiştir.
Zayıfsın diye uçarsın? Ne saçma herkes senin gibi zayıf mı? Umarım kilo alırsın

Zayıfsın diye uçarsın? Ne saçma herkes senin gibi zayıf mı? Umarım kilo alırsın
Ben zaten kendimden bahsettim. Aynı şekilde çevremde kilolu arkadaşlarımda var, biri muhabbet açmaya çalışırken "kilo mu aldın" diye sorduğunda kahkaha atıp cevap veriyorlar, keza annem de öyle bir insan. Sizin durup dururken "terbiyesiz" demenizi anlayamadım ben yani.

Madem adamı sallamiyosunuz istemiyosunuz niye bu kadar taktınız dediği şeye. Onun ilgisinden hoşlanıyorsunuz bana çok aşık vs diye hissetmek hoşunuza gidiyor ama siz sevmediginiz ve kaybetmenkorkunuz da olmadığı için kötü davranmakta serbest hissediyorsunuz

Back
X