• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin bir bayana olan ilgisi nasıl anlaşılır??

ortada somut birşey olmasa da ben anlıyorum yani hissediyorum. illa ki kompliman yapması vs gerekmiyor sana olan davranışlarda tavırlarda bir değişiklik bir farklılık hemen seziliyor hissediliyor sonrada arkasından sinemaya yemeğe davet geliyor zaten :24: bugüne kadar hep bunu hissederek anladım ve bir kere bile yanılmadım ilgisi olduğunu düşündüklerimin hepsininn ilgisi ortaya çıktı,ilgisi olmadığını düşündüklerimde de haklı çıktım:82:

kesinlikle katılıyorum:34: çünki bende hissediyorum ve ne gariptirki hislerimdede hiç yanılmadım..bi bakıma aklıma gelen başıma geliyor diyebilirim:111:

Hisleri kuvvetli bir kadın bunu mutlaka anlar. :) Erkeğin özel bir şey yapmasına ya da söylemesine bile gerek yok aslında. Biraz vücut dilinden de anlıyorsanız aslında o kadar çok şekilde belli ediyor ki.
Siz de ondan hoşlanıyorsanız bu süreç çok keyifli gelişiyor. :)

Son düzenleme:
peki ya sevgilimizin başka bir kızdan hoşlanıp hoşlanmadıgını nasıl anlarız gözümüze sokana kadar varmıdır belirtileri varmı bu durumu yaşayan arkadaşlar

ben bir şey danışacaktım yani bi fikir söylerseniz sevinirim:)
biz ayrıldık ve bana artık kendimden eminim seni sadece arkadaşım olarak seviyorum dedi 1 hafta önce ama dün de sen beni sevmiyosun bana karşı bişey hissetmiyosun dediğimde sen ne hissedip hissetmediğimi bilemezsin dedi eğer öyle düşünüyosan da ne bu çaba barışmak için dedi üzgün bi ifadeyle:( sizce seviyor mu beni :( :18:

ben bir şey danışacaktım yani bi fikir söylerseniz sevinirim:)
biz ayrıldık ve bana artık kendimden eminim seni sadece arkadaşım olarak seviyorum dedi 1 hafta önce ama dün de sen beni sevmiyosun bana karşı bişey hissetmiyosun dediğimde sen ne hissedip hissetmediğimi bilemezsin dedi eğer öyle düşünüyosan da ne bu çaba barışmak için dedi üzgün bi ifadeyle:( sizce seviyor mu beni :( :18:

Bence unut sen onu.. Seni kırmak istemiyor sanki ya da bir kenarda tutmak istiyor olabilir..:41:

Seninle görüşmek, konuşmak için fırsat yaratmaya çalışır, dibinden ayrılmaz, sözleriyle davranışlarıyla açıkça belli eder yani.. iltifatlar eder, kıskanır falan filannnn iştee..

Seninle görüşmek, konuşmak için fırsat yaratmaya çalışır, dibinden ayrılmaz, sözleriyle davranışlarıyla açıkça belli eder yani.. iltifatlar eder, kıskanır falan filannnn iştee..

ben sözde terziyim ama kendi söküğümü dikemiyorum.anlayamıyorum yani karşımdakini

ama hoşlanıyordur ya :69::51::52: (umarım :30: )

şimdiye kadar yazılanlardan ve yaşadıklarımızdan da anlaşıldığına göre
2 tip erkek modeli çıkıyor ortaya biri profesyonel çapkınlar
ikincisi hakikaten samimi duygulara sahip seven erkek
eğer bir erkek sizi kıskanıyorsa,bakarken göğüslerinize değilde göz bebeklerinize bakıyorsa,
sizi görebilmek için bahaneler buluyorsa,size hafif bir tensel dokunuş dahi onu terletiyorsa
emin olun çok samimi bir aşık erkek var karşınızda,

eğer gözlerinize değilde göğüslerinize bakıyorsa,sözlerinize değilde dudaklarınıza itibar ediyorsa,
sıkılmadan elinizi kavrıyorsa,zorda kaldığınızda size uzaktan çözümler sunuyorsa karşınızdaki erkek sadece kadınlığınızla ve güzelliğinizle ilgili,gönlünüz onu ilgilendirmiyor..

eğer bir erkek sizi kıskanıyorsa,bakarken göğüslerinize değilde göz bebeklerinize bakıyorsa,
sizi görebilmek için bahaneler buluyorsa,size hafif bir tensel dokunuş dahi onu terletiyorsa

eğer gözlerinize değilde göğüslerinize bakıyorsa,sözlerinize değilde dudaklarınıza itibar ediyorsa,
sıkılmadan elinizi kavrıyorsa,zorda kaldığınızda size uzaktan çözümler sunuyorsa karşınızdaki erkek sadece kadınlığınızla ve güzelliğinizle ilgili,gönlünüz onu ilgilendirmiyor..

o zaman napacaz :53: bu ikinci erkek modelini de kıvama getirmek için birinci erkek modeli gibi pişiriecez hanımlar :62: elimize düşüp kurtulan erkek var mı heyttt :52::60::60::60:

hehe çok doğru valla:kkk:

Bence anlaşılamaz.

Yani genelde anlaşılır ama bazen anladıkların çok yanlış çıkabilir.

İlgisi var gibi takılır ama sen yaklaştığın anda yok öyle bişey der.

İlgisi yok gibi takılır ama bi anda sana açıldığında afallayıp kalırsın.

Böyle garip varlıklardır kendileri:1:

bence anlaşılır hemen ben anlarım bakışları ,
duruşu
hareketlerınden anlarım hele ki konuşmaları ele verır kendını:30:

Bence anlaşılamaz.

Yani genelde anlaşılır ama bazen anladıkların çok yanlış çıkabilir.

İlgisi var gibi takılır ama sen yaklaştığın anda yok öyle bişey der.

İlgisi yok gibi takılır ama bi anda sana açıldığında afallayıp kalırsın.

Böyle garip varlıklardır kendileri:1:

Aynen. Ben bir çift görmüştüm. Allahım dedim bu ne aşk. Çocuk kızın gözüne bakıyor falan. Sonra kız erken gitti. Çocuk ya abi oyalanıyoruz işte moduna girdi. Valla böyle:53::53::53: olmuştum

Back
X