Bir erkeğin gerçekten sevdiği için mi yakınlaşmaya çalıştığını anlamak mümkün mü?

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
Kızlar, sevgililerinizle ne kadar süre sonra el ele tutuştunuz? Ben bana sarılmasına yaklaşmasına izin vermiyorum. Beni sevdiğine inanıyorum, ama bana yaklaşmaya çalıştığında uzaklaşıyorum ondan.:18: Çünkü bize hep erkeklerin kızları kullanmak için yaklaştığı beynimize kazındı. Ablasını ve kuzenlerini tanıyorum. Benimle gönül eğlendirmediğine eminim. Ama yine de bana yaklaşmaya çalışmasından çok rahatsızlık duyuyorum.:38: Bir tür savunma mekanizması. Kendimi koruma çabası..:22: O benim ilk sevgilim.. Bu yüzden mi bu kadar ürkek ve tedirginim acaba? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben normal miyim?:26:

Son düzenleme:
ilk sevgilin olduğu için nasıl davranman gerektiğini kestiremiyorsun doğal olarak.. ama el ele tutuşmanın veya sarılmanın zamanı olmaz ki yani planlanan bir şey değildir :)) bu tarz şeyler kendiliğinden gelişir.. zamanın ilişkileri o kadar yozlaşmış bir şekilde ki artık normal olan davranışlar garip karşılanır oldu, sizin bu ürkekliğiniz çok çok normal ama kendini daha rahat bırakmaya çalış çünkü bir süre sonra karşındaki kişiye kendisini suçlu gibi hissettirirsin ve artık sana yaklaşmak istemez .. inan el ele tutuşmakta sarılmakta sevdiğin insanla paylaştığın çok güzel şeyler..

Mesela biz, İlk özel buluşmamıza kadar bi çok kere konuştuk filan, en son buluştuk :S Bi anda öptü beni. Evlere dağılcağımız vakit. İlk günden öpüştük. O zaman ben basit bi kızmıyım :S Bunu hep düşünmüşümdür. Ben hayır dedim ama dinlemedi, karşı koyamadım.

Beyninize yanlış kazınmış. Sevgilinin elini de tutarsın, öpersin de. Ne var bunda? Ben de ilk günün akşamına öpmüştüm sevgilimi. Çocuk hala bana aşık, evlenelim desem hemen kabul eder. 4 yıldır tanışıyoruz. Bu işlerin kuralı yok. Öpmiim de bana kötü gözle bakmasın gibi bir saçmalık olamaz. Bir erkek seviyorsa seviyordur, bu kadar basit. Sevmiyorsa öpsün öpmesin fark etmez zaten kaale almaz seni. Rahat ol, hayatın tadını çıkar. Ayrıca kendine de değer ver biraz. Öpüşünce, elini tutunca tek taraflı mı oluyor? Sadece o mu zevk alıyor da kendini kullanılmış hissedeceksin? Sen de elini tutuyorsun, sen de onu öpüyorsun. Kullanma yok. Karşılıklı haz var. Bu zihniyetten acilen kurtulmak lazım.

Son düzenleme:
öpmek sarılmak masum şeyler ama boşver genede iyi yapıyosun =)) ilk sevgilinle ele ele tutuşursun 2. öpüşürsün 3 fln bu böyle gidiyo=))) masumluktan yanayım bi anlamı kalmıo çokta yobaz olma =)) sevginin tadını çıkar

kasayı yan yatır

Back
X