• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin hamile bir bayana yaklaşımı nasıl olmalı

O bayanla eşim arasında neler olduğunu bir çözebilsem inanın o kadar rahatlayacağım ki....Samimiyet adı altında aklımın almadığı şeyler yaşanıyor.Onun da ilk hamileliği olduğu için ilgiden hoşlanması normal de bizimkinin soruları tuhaf gelmişti.Tam bir şeyleri çözdük rahatladım derken bu ilgi durumları aklımı karıştırıyor.Kendimi tanıyamıyorum artık.
Eşimle zaten temel sorunumuz bu.Eşime göre gayet normal.Ben abartıyormuşum.Bir de kadına suçlu mu değil mi çözemediğim halde kin beslemeye başladığımı fark ettim.
Eski ben olmak istiyorum artık.Sorum bu yüzdendi.Teşekkürler

kadınla bi arkaaşlığınız var mı size karşı tavrı nasıl kadının..
eşiniz sizin yanınızda bu tür sorular soruyosa devamlı biraraya geldiğinizde oluyo mu?

Eşini tavırları hiç normal değil bence..Hayır birde kadını savunması ne demek oluyor,sizi kıskançlıkla falan suçlayıp,ezip geçmesi??
İnsanın sevgilisi bile yapsa kavga sebebi..! Peki kadının kocası ne yapıyor??iskele babası gibi olaylara dışardan mı bakıyor?
Ben olsam kadının kocasının aklına da karpuz kabuğu düşürürdüm madem öyle..Biraz da onlar kavga etsin..:D

evet cidden ya kadının kocasını tanıyo musunuz o ne yapıyo haberi yok mu bu yakınlıktan?

kadınla bi arkaaşlığınız var mı size karşı tavrı nasıl kadının..
eşiniz sizin yanınızda bu tür sorular soruyosa devamlı biraraya geldiğinizde oluyo mu?

Ben sonradan geldiğim için daha mesafeliyiz birbirimize.Mecburiyetten konuşuyoruz gibi bir durum işte.Eşimle daha çok sohbet ederler.Zaten benim anlaşabileceğim biri değil.Eşimle ikisinin ortak noktası yemektir.İkisi de çok sever yemeyi.Lokantalardan,yemek tariflerinden ,çekilen kredilerden falan bahsederler.Ben de tam tersine yemeği hiç önemsemem amaç karın doyurmak değil mi makarna da bir,iskender de.Ama işte eşim de o kadın da bu konuları neredeyse her gün dile getirirler.Biz de öööyle uzaktan dinliyoruz işte.Aslında eşim ilgisi olan herkese bahseder pişirdiğimiz yediğimiz yemeklerden ama o kadınla sohbeti rahatsız ediyor beni.

Bir erkek evinin huzuru bozulma pahasına karşı cinsten biriyle samimi olmaya devam ediyorsa ondan kopamıyorsa sonunda genelde bir şeylerin kokusu çıkıyor yoksa onun için önemsiz biriyse aman eşimden, çocuğumdan, ailemden, huzurumuzdan, mutluluğumuzdan daha mı önemli der samimiyeti azaltır yani. İnşallah sonu kötü olmaz . Siz yine de kararlı olun analamsa bile yine de konuşun ben rahatsız oluyorum daha ötesi var mı bizden kıymetli mi bu kadar onunla samimi olmanın amacı ne diye sorun yani kopamadığın uzak duramadığın ne var diyin.

Son düzenleme:
Kadının kocası özel sektörde çalışıyor.Tanımayız etmeyiz bir araya gelmeyiz.Okul dışında birlikteliğimiz yok.

Bu kadının evli olduğundan emin misin ?

Eşini hiç görmedin mi ? Acaba lafta mı evli ?

Bir erkek evinin huzuru bozulma pahasına karşı cinsten biriyle samimi olmaya devam ediyorsa ondan kopamıyorsa sonunda genelde bir şeylerin kokusu çıkıyor yoksa onun için önemsiz biriyse aman eşimden, çocuğumdan, ailemden, huzurumuzdan, mutluluğumuzdan daha mı önemli der samimiyeti azaltır yani. İnşallah sonu kötü olmaz . Siz yine de kararlı olun analamsa bile yine de konuşun ben rahatsız oluyorum daha ötesi var mı bizden kıymetli mi bu kadar onunla samimi olmanın amacı ne diye sorun yani kopamadığın uzak duramadığın ne var diyin.

Vallahi aynı benim düşüncelerim ben de bu şekilde birkaç kere konuştum eşimle.Hala devam ediyorsan benimki kıskançlık değil,senin yaptığın da normal değil demiştim eşime.Bakalım ne değişecek?

Ben sonradan geldiğim için daha mesafeliyiz birbirimize.Mecburiyetten konuşuyoruz gibi bir durum işte.Eşimle daha çok sohbet ederler.Zaten benim anlaşabileceğim biri değil.Eşimle ikisinin ortak noktası yemektir.İkisi de çok sever yemeyi.Lokantalardan,yemek tariflerinden ,çekilen kredilerden falan bahsederler.Ben de tam tersine yemeği hiç önemsemem amaç karın doyurmak değil mi makarna da bir,iskender de.Ama işte eşim de o kadın da bu konuları neredeyse her gün dile getirirler.Biz de öööyle uzaktan dinliyoruz işte.Aslında eşim ilgisi olan herkese bahseder pişirdiğimiz yediğimiz yemeklerden ama o kadınla sohbeti rahatsız ediyor beni.

ben sizin yerinizde olsam eşiniz madem halden anlamıyoo bir kadın olarak gidip bayanla konuşur ve rahatsızlığımı dile getirirdimm..
tabi kadın gidip kocanıza eşin geldi bana böyle böyle dedi derse iş kötüye gider ama ne bileyim kadının anlaması için biraz çabalamanız gerekiyor bence ayroca kocanızada daha alayacağı ve kesin bi şekilde rahatsızlığınızı dile getirin hatta gerekirse makarna ve iskender sizin için aynı olmasın onun ilgileneceği konulara yönelin sizde istemeseniz de bunun sohbetini yapmak zor bişey değil..
yeni açılan restorantlara bakın değişik tatlar bulun bu akşam gidelim mi falan deyin bi şekilde kendinize çekmeye bakın.

İyi de siz daha 2 gün önce açtığınız konuda boşanacağınızdan filan bahsetmişsiniz hatta boşanma dilekçesinden bahsedilmiş boşanmaktan vaz mı geçtiniz?

Onceki konularina bakamadim da
simdi mesela bizim de okulda samimi oldugumuz erkek ogretmen arkadaslarimiz var .
Cogumuzun yaslari da yakin
ve ne bileyim cogumuz coluk cocuk sahibiyiz
ama her turlu sohbet de
ederiz .

Yanlis anlama ihtimalin var mi diye dusunmeden edemedim .
Yani mesela birinin esi hamileyse doktor konusunda ya da o gun canlari sikkinsa anlatirlar.
Hatta cogu zaman akil veririz Yanlis davraniyorsa onerilerde bulunuruz vs

Bilemedim simdi
Sen okula sonradan geldigin icin belki farkli anlamlar yuklemis olabilirsin diye de dusunmeden edemedim
Ama sonucta ne olursa olsun sen esini uyardiktan sonra devam ediyorsa hatali olan esindir...

ay doguma yakin ortalarda gezmesin
beyinin arabasinda gezsin aksamlari

hem estetik degil hem insaniyetlik yapanlarin esleri
bir kosede kadini boguverirler kiskancliktan!!!

İyi de siz daha 2 gün önce açtığınız konuda boşanacağınızdan filan bahsetmişsiniz hatta boşanma dilekçesinden bahsedilmiş boşanmaktan vaz mı geçtiniz?

Bir hafta oldu dilekçeyi vereli.Konuyu açarken de dediğim gibi benim amacım acaba ben mi yanlış düşünüyorum,abartıyor muyum diye farkına varmaktı.İlla k haklıyım demiyorum da ne anlam yüklemeliyim diye kararsız kaldım.
Eşim de sürekli aşamayacağımız sorun olup olmadığını sorunca en çok takıldığım bu konuda fikrinizi almak istedim.

Öznel konularına baktım.

Sorun keşke sadece bu kadın olsaydı da
evde en azından hak ettiğin değeri sana verebilseydi.
Hoş zaten değer verse rahatsız olduğun konuda
daha ilk uyarında eşim yanlış anlıyor der mesafe koyardı.

Hakaret, aşağılama darp, kendi başına buyruk yaşama,
gayet de boşanma sebepleridir...

Allah yardımcın olsun...

Esin biraz abartmis gibi geldi bana tamam nezaketen caninin istedigi birsey varmi diye bir defa sorulurda ne bileyim ya birde sen hamileyken sana boyle davranmadigini syluyorsun :26:

belki iyi niyetinden hamile diye canı cektigi bişey varsa alayım sevaptır mantıgıyla düşünüyor olabilir ama bebek kıpırdıyormu ne yerse daha cok kıpırdıyor durumundan eşinize göre ne.bence siz bi ona bebek değilde ben saana kıpırdıcam birazdan sanane diye bir cıkıs yapın bence.

Ben hamileyken işyerimde böyle soru soran bi adam olsa, hiç şüphesiz sanane derim.... Düşünüyorum da bana bu soruları sormaya hiçkimse cesaret edemez :)))

yaziyi ilk okyunca dedim herhalde kendini baba olmaya hazirliyor, bazi erkekler çok hevesli olur ya karisinin hamileligine falan,inceler herseyi ogrenmek ister on hazirlik olsun diye

neyse yazinin sonunda daha çok $a$irdim iki çocugu okuyunca
ogretmen deilim ogretmen odalari nasil ortam bilmiyorum ama bizim kulturumuze ters galiba biraz bu tur yorumlar
ben olsam e$ime derim ayip denen bi$ey var sanane diye
once evde derim devam ederse kadinin yaninda derim $ahsen

hiç iyi şeyler düşünmedim Allah yardımcın olsun, ben hamileyken biri bana bu soruları sorsa eşim onu eline alır bir iki kere çevirir.

belki iyi niyetinden hamile diye canı cektigi bişey varsa alayım sevaptır mantıgıyla düşünüyor olabilir ama bebek kıpırdıyormu ne yerse daha cok kıpırdıyor durumundan eşinize göre ne.bence siz bi ona bebek değilde ben saana kıpırdıcam birazdan sanane diye bir cıkıs yapın bence.

kıpırdamasından ona ne sanki babası o te allahım ya kadının kocası olmasa tamam dicem de kocası var yani

Back
X