Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin değer yargıları farklıdır.
Bana göre haddini aşan cümleler size göre değil.
Ben uyarırım size normaldir.
Bunu tartışmanın manası yok.
Alıntı yapmamın nedenini de bahsetmiştim. Sonra fikirlerimizi söyledik birbirimize.
Siz kadın ne yaparsa yapsın tek suçlu erkektir gibi konuşuyorsunuz.
Bana göre karşılıklıdır.
İzin veren yapan diye.
Kadın baştan niye çıkarırsa niye suç işleyen sadece kocadır anlayamıyorum kusura bakmayın.
Merhaba
Dert değil de benim sorum sadece meraktan Biz normal bir aile miyiz diye soruyorum.Benim tepkim çok mu abartı sadece özeleştiri yapacağım yorumlarınıza göre.
Eşimle aynı okulda çalışıyoruz.Bir arkadaş hamile.Eşim isim konusunda sorular soruyor.Tamam bu normal bence de.
Bebek kımıldıyor mu,ne yerse daha çok kımıldıyor,canının istediği bir şey var mı,tatlı mı çekiyor canı,ekşi mi? Şimdi şurda bir İskender olsa veya çiğ köfte olsa yer miymiş?(Özellikle bu soru okul çıkışında nerede yemek yiyeceğimizi belirlemeye yönelik.)
Sizce abartıyor muyum?Normal diyenleriniz olacak biliyorum.Peki bu sorular benim yanımda soruluyorsa da normal mi sizce?
NOT:Ben iki çocuk annesiyim.Eşim 2.çocuğumuz 4 aylık oluncaya kadar hamileliğim de dahil ilgilenmedi.Bu kadar hassas olmamda bunun da etkili olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
O bayanla eşim arasında neler olduğunu bir çözebilsem inanın o kadar rahatlayacağım ki....Samimiyet adı altında aklımın almadığı şeyler yaşanıyor.Onun da ilk hamileliği olduğu için ilgiden hoşlanması normal de bizimkinin soruları tuhaf gelmişti.Tam bir şeyleri çözdük rahatladım derken bu ilgi durumları aklımı karıştırıyor.Kendimi tanıyamıyorum artık.
Eşimle zaten temel sorunumuz bu.Eşime göre gayet normal.Ben abartıyormuşum.Bir de kadına suçlu mu değil mi çözemediğim halde kin beslemeye başladığımı fark ettim.
Eski ben olmak istiyorum artık.Sorum bu yüzdendi.Teşekkürler
daha önce defalarca konu açmışsınız boşanmakla ilgili,bu olay yüzünden mi boşanmak istediniz? eğer öyleyse hisleriniz doğru olabilir.
Olaylarin oncesi de var yani ...
Zaten samimi olmasa boyle sorular sormaya cesaret edemezdi terslenme ihtimaline karsi ...
Samimiyet derken nasil bir samimiyet?
Bu kismi biraz daha acar misiniz?
Ayrica sizi rahatsiz eden bir samimiyet soz konusuysa
ve esiniz tum uyarilariniza ragmen bunu bile bile gozunuze sokuyorsa,
sizinle evli kalmasinin manasi ne acaba?
Zira insan evimin huzuru bozulmasin elin kadini icin der ,
kendine bir cekiduzen verir...