• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin hamile bir bayana yaklaşımı nasıl olmalı

daha neler duyacaz ya, hey allahım....eşinize neymiş yahu...tamam insan merak eder belki ismini falan ne koyacaksınız diye sormuş olabilir ama, kımıldıyormu canı ne çekiyor vs bunlar ne ayıp şeyler ya....
bir erkeğin başka bi bayana sormakta çekinmesi gereken şeyler bunlar...ayıp...
ben okadının yerinde olsam kesin terslerdim eşinizi...
üstelik kendi karısı hamileyken hiç alaka etmediği şeyleri soruyor...bende işkillenirdim...kesinlikle haklısınız...

ben pek normal bulmadım bu olayı...bende hamileyim öğretmen arkadaşım gelip de hamileliğimle ilgili bu tip sorular sorsa bu ne şimdi ne değişik bir adam der elimden geldiğince az muhatap olmaya çalışırım rahatsız olurum açıkçası..hani hamilelik nasıl geçiyor falan diye sorulur da eşiniz aşmış artık soru boyutunu.

ben de sizin yerinizde olsam rahatsız olurdum ama bunu ne niyetle yapıyor o önemli acaba nerede durması gerektiğini pek bilmeyen boşboğaz bir yapısı mı var ki?

Ben bayan halimle bu kadar merak etmiyorken bir erkeğin bir bayana bu kadar soru sorması herşeyi geçtim hoş değil bir kere, ne yersen tekmeliyor, en çok canın neyi çekiyor? Sanki anketör..:20:

Herkesin değer yargıları farklıdır.
Bana göre haddini aşan cümleler size göre değil.
Ben uyarırım size normaldir.
Bunu tartışmanın manası yok.
Alıntı yapmamın nedenini de bahsetmiştim. Sonra fikirlerimizi söyledik birbirimize.
Siz kadın ne yaparsa yapsın tek suçlu erkektir gibi konuşuyorsunuz.
Bana göre karşılıklıdır.
İzin veren yapan diye.
Kadın baştan niye çıkarırsa niye suç işleyen sadece kocadır anlayamıyorum kusura bakmayın.

Sadece buna da cevap veriyim ve cevap vermeye değer bulmadım gibi olmasın ama bundan sonrakilerde cevap vermezsem kusura bakmayın, konu sahibine karşı mahçup hissediyorum o yüzden cevap vermeyeceğim. Tek suçlu erkektir demiyorum, eşe karşı en büyük suçu işlemiş olan erkektir diyorum. Yani yarı yarıya değil. Ya da o kadın yok mu o izin vermese bunlar olmaz denilecek kadar kadın suçlu değildir diyorum. Hatta kadını erkeği yok. Aldatma işini kim yapıyorsa o en büyük suçlu. Yani evli olan kadınsa ve başka bir erkekle birlikte olduysa kocasını aldatmış, kocasına en büyük suçu işlemiş kadındır.

O kadar çok başlık, yorum var ki kk da. Esas suçluyu bırakıp 3. kişilere yüklenilen. Burası rastlamayı en son düşündüğüm konuydu. O yüzden rahatsız etti beni bu kadar.

İlk başlarda 'Ay merak ediyor adam, kendi eşi hamile kalırsa diye heveslenmiş.' modunda okudum..
Ama sizin çocuk sahibi olup da ilgi görmeyişinizi okuyunca, dank etti kafama neye takıldığınız..

Aslına bakınca sorularda bir abeslik yok, hareket etmesi falan gerçekten hoş ve merak edilen durumlar.. Fakat, hanımına yapmayıp elin karısının derdi onu gererse,kafada koskocaman bir soru işareti oluşur..
Kendi hamile eşine ilgi göstermedin de, elalelim hamilesi mi kıymetli..

yaa çok sinir bozucu bir durum ...

amaç ne diye sorarlar adama

rahatsız olduğunu belirtsen bu sefer kıskançsın diye hoşuna gidecek

sussan olmaz...

belki de amaç kıskandırmaktır....aklıma başka birşey gelmiyor
:44:

Merhaba
Dert değil de benim sorum sadece meraktan Biz normal bir aile miyiz diye soruyorum.Benim tepkim çok mu abartı sadece özeleştiri yapacağım yorumlarınıza göre.
Eşimle aynı okulda çalışıyoruz.Bir arkadaş hamile.Eşim isim konusunda sorular soruyor.Tamam bu normal bence de.
Bebek kımıldıyor mu,ne yerse daha çok kımıldıyor,canının istediği bir şey var mı,tatlı mı çekiyor canı,ekşi mi? Şimdi şurda bir İskender olsa veya çiğ köfte olsa yer miymiş?(Özellikle bu soru okul çıkışında nerede yemek yiyeceğimizi belirlemeye yönelik.)
Sizce abartıyor muyum?Normal diyenleriniz olacak biliyorum.Peki bu sorular benim yanımda soruluyorsa da normal mi sizce?
NOT:Ben iki çocuk annesiyim.Eşim 2.çocuğumuz 4 aylık oluncaya kadar hamileliğim de dahil ilgilenmedi.Bu kadar hassas olmamda bunun da etkili olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Abartmıyorsun canım,ben de olsam sinir olurdum.
Ben hamileyken ilgilenmeyecek,kalkıp el kadınının aşermesini düşünecek.

Sohbet muhabbet olsun diye yapıyorsa da densizlik.
Tecrübeli babayım havalarına giriyorsa,seni de katması gerekirdi.
"oznel hamileyken" gibi şeyler söylerdi.Ama eşinin senin hamileliğinle ilgili bilgisi bile yok herhalde.
Çok kızardım çok...

kesinlikle normal değil..
siz yanındayken yada değil bence hoş değil..
baba olmasa meraktan derim ama hayır..

Son düzenleme:
Şimdi bazı erkekler bu tip kadın muhabbetlerine çok meraklı olabiliyorlar ama eşiniz aynı özeni ve alakayı size de göstermiş olsaydı ya da hiç baba olmamış baba olmaya hazırlanan heyecanlı bir baba adayı olsa yine olayın mantıklı bir açıklaması vardı ama sen kendi karınla, bebeğinle onun hamileliğinde ilgilenme elin kadının hamileliğini ilgiyle takip et bu biraz düşündürücü işte.

Ben dayanamayıp sorucam eşinizle o bayan arasında bişey olabilirmi :26: nekadar taniyosun

O bayanla eşim arasında neler olduğunu bir çözebilsem inanın o kadar rahatlayacağım ki....Samimiyet adı altında aklımın almadığı şeyler yaşanıyor.Onun da ilk hamileliği olduğu için ilgiden hoşlanması normal de bizimkinin soruları tuhaf gelmişti.Tam bir şeyleri çözdük rahatladım derken bu ilgi durumları aklımı karıştırıyor.Kendimi tanıyamıyorum artık.
Eşimle zaten temel sorunumuz bu.Eşime göre gayet normal.Ben abartıyormuşum.Bir de kadına suçlu mu değil mi çözemediğim halde kin beslemeye başladığımı fark ettim.
Eski ben olmak istiyorum artık.Sorum bu yüzdendi.Teşekkürler

Kesinlikle normal değil.
Ne demek canın birşey çekiyor mu tatlı mı çekiyor ekşi mi?
Oha ya.
Sanane çocuk senden mi deyip eşinizin ağzına 2 tane çakasım geldi.

O bayanla eşim arasında neler olduğunu bir çözebilsem inanın o kadar rahatlayacağım ki....Samimiyet adı altında aklımın almadığı şeyler yaşanıyor.Onun da ilk hamileliği olduğu için ilgiden hoşlanması normal de bizimkinin soruları tuhaf gelmişti.Tam bir şeyleri çözdük rahatladım derken bu ilgi durumları aklımı karıştırıyor.Kendimi tanıyamıyorum artık.
Eşimle zaten temel sorunumuz bu.Eşime göre gayet normal.Ben abartıyormuşum.Bir de kadına suçlu mu değil mi çözemediğim halde kin beslemeye başladığımı fark ettim.
Eski ben olmak istiyorum artık.Sorum bu yüzdendi.Teşekkürler

eğer önlem almassanız istemediğiniz durumlar dahi olabilir biz burda neler okuduk
ben hamileyken eşimden başka yabancı ailemden biri olmayan erkeğin asla benimle butür şeyler konusmasını istemezdim..babam değil abim değil acaba ona ne

sizin yapmanız gereken belli kocanızla ciddi ciddi konusmak hatta yerinizde olsam o bayanada rahatsız olduğumu dile getirirdim benim sürekli kafamda soru işareti olacağına birazda onun canı sıkılsın.bu arada ilgi hoşuna gidiyosa kocası babası,erkek kardeşi yapsın
bir evlilik kolay kurulmuyor kolayda yıkılmasın

Eşimle konuşup çözemedik bir türlü.Baştan beri bu kadınla bana göre fazla olan samimiyeti vardı.Ama işte eşimle bakış açılarımız çoook farklı.Defalarca o kadınla arasına mesafe koymasını söyledim.Değişmiyor.Herhangi bir arkadaşı gibi gördüğünü söylüyor.Sonunda geldiğim nokta bu.Kıskançlık olarak adlandırıyor eşim.Benim için gurur meselesi oldu.

daha önce defalarca konu açmışsınız boşanmakla ilgili,bu olay yüzünden mi boşanmak istediniz? eğer öyleyse hisleriniz doğru olabilir.

Olaylarin oncesi de var yani ...
Zaten samimi olmasa boyle sorular sormaya cesaret edemezdi terslenme ihtimaline karsi ...

Samimiyet derken nasil bir samimiyet?
Bu kismi biraz daha acar misiniz?

Ayrica sizi rahatsiz eden bir samimiyet soz konusuysa
ve esiniz tum uyarilariniza ragmen bunu bile bile gozunuze sokuyorsa,
sizinle evli kalmasinin manasi ne acaba?
Zira insan evimin huzuru bozulmasin elin kadini icin der ,
kendine bir cekiduzen verir...

daha önce defalarca konu açmışsınız boşanmakla ilgili,bu olay yüzünden mi boşanmak istediniz? eğer öyleyse hisleriniz doğru olabilir.

Aslında başka mevzular da var boşanmak için ama kendime yediremediğim,çözemediğim bu kaldı.Emin olmak istiyorum artık.Bu konuda da ben haklı çıkmak istemiyorum.Kafamdaki şüpheden kurtulayım diye size sormuştum.Yine çıkamadım işin içinden bir süre daha gözlemleyeceğim artık.

Bu sorulara kadın ne cevap veriyor
O önemli bence

Olaylarin oncesi de var yani ...
Zaten samimi olmasa boyle sorular sormaya cesaret edemezdi terslenme ihtimaline karsi ...

Samimiyet derken nasil bir samimiyet?
Bu kismi biraz daha acar misiniz?

Ayrica sizi rahatsiz eden bir samimiyet soz konusuysa
ve esiniz tum uyarilariniza ragmen bunu bile bile gozunuze sokuyorsa,
sizinle evli kalmasinin manasi ne acaba?
Zira insan evimin huzuru bozulmasin elin kadini icin der ,
kendine bir cekiduzen verir...

Samimiyetleri ilk konularımda da kısa kısa yazmıştım.Bugünlerde iyice doldum artık. Bir yıldır O onun sınıfında bu bunun sınıfında.Yok zımba lazımmış,deftere ne yazılacakmış?Git tecrübelilere sor ama olmuyor işte.Teneffüste eşime el kol sallıyor beni görünce yakalanmış yaramaz çocuk misali tavırlar. Eşim hala onu savunuyor.İçinden geldiği gibi davranıyor diye.Ama eşi yanındaysa araya bir çizgi koyacak, kadın onu da yapmıyor.
Defalarca konuştuk inanın.Yok benim eşim evinin huzurunun bozulmasını göze almış sanırım.Vazgeçmiyor ona göre normal olan bu davranışlarından.

Back
X