Bir erkeğin ilk cinsel ilişkisi olmak

selinasasasas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Erkekler ilk seviştikleri kadını unutmazlar diyorlar doğru mu? Tek seferlik düşünmeyin aylar süren bir ilişki de olabilir ama ilk kız olması erkek için. Geri dönerler mi bir süre sonra ciddi düşünerek değil arzuladıkları için yani dönerler mi yaşadınız mı böyle bir olay bir erkeğin ilki olduktan sonra merak ediyorum

Niye bi erkeğin ilki olayım yav o benim ilkim olsun ayrıca öyle bişi yok

Hic tecrube etmedim, bu yaştan sonra insallah da basima gelmez ama erkeklerin ilk birlikte oldugu kadini oyle unutulmaz bir yere koyduklarını dusunmuyorum. Milli olmak icin geneleve, eskorta giden canlilar bunlar. En duygusal, asik oldugu kadinla yapani da en fazla seneler sonra şöyle bir gulumseyerek hatirlar gecer.

Erkekler ilk seviştikleri kadını unutmazlar diyorlar doğru mu?
Kim diyor bunu, ben hiç duymadım.

İlk ilişki için geneleve, eskorta giden tiplerin yıllar sonra Ankara VİP Hülya’yı anıp efkarlanıp sigara yakması…

Son düzenleme:
Kim diyor bunu, ben hiç duymadım.

İlk ilişki için geneleve, eskorta giden tiplerin yıllar sonra Ankara VİP Hülya’yı anıp efkarlanıp sigara yakması…
Çok güldüm Görüştüğüm biri vardı sevdim sevdiğine de inandım yani korkağın abazanın teki çıktı o benim ben de onun ilk cinsel deneyim yaşadığı kişiydik. Merak etmiştim erkeklerden duygusal bir şey beklenmez ama belki zaman geçirdiği en azından eskort olmayan kızı unutmaz belki demiştim

İlkler unutulmaz diye düşündüm ama erkekler için geçerli değildir doğru

Yok bence. Sevdiği biriyle yaşamışsa yaşanmışlıkların hepsi onu bağlayabilir ama öylesine yaşayıp geçen de var maalesef.

`