Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunları bu derece konuşuyor olmak benim midemi bulandırır açıkçası:1closedeyes:açıkcası sözlümle bunu konuşurken..bana anlattığı şu..hayatıma giren kadınların sayısı 50 hatta 100 dür..fakat ben artık doydum..mutlaka her erkeğin cinsel anlamda ihtiyaçları vardır ama ben doyma anlamında doydum..o yönden bir korkun olmasın diye benimle çok konuşur..
erkeğin hayatında son kadın..bayanın hayatında ilk erkek olması çok önemli..her ne kadar bakirelikte erkekler önemli değil desede iş evliliğe gelince her erkek doğuludur!!!çünkü o bir türk erkeği...
Bence çok da güzel bir durum değil...Biraz görmüş geçirmiş olsun sonra evlenince gözü çöplükte kalmasın.Yani afedersiniz ama 35 yaşıda hiç sevişmemiş bir erkek de bana itici gelir yaaa....
Arkadaşlar ben erkeklerin ilkimsin sözüne inanmıorm kesinlikle. Zaten benim nişanlımda böyle birşey söylemio. Kısacası çokta önemli olduğunu sanmıorm. Çünkü kimle ne yaşarsa yaşasın o beni seçmiş ve bundan sonra benimle bir hayat paylaşacak. Benden sonraki hayatı benim için daha önemli.
Arkadaşlar konu ile ilgili birçok şey yazılmış,teşekkür ederim hepinize fikrinizi paylaştığınız için..konu bazılarına garip gelmiş ama bu durumu yaşayan biri olarak kafamda bazı soru işaretleri var ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bu yüzden çok istedim..yakında erkek arkadaşımla 4. yılımızı bitiriyoruz birlikte ve ikimiz de inşallah birbirimizin ilki olucaz.ikimizin de ilişkileri olmuş tabi daha önce ama çocukça ve yüzeysel lise aşkları.. ben 4 yıldır çok mutlu ve çok huzurluyum onun sayesinde ve ona güvendiğim kadar kimseye güvenmiyorum inanın, bunu sağlayanın da karşıdaki insan olduğunu düşünüyorum..bu anlamda "yalan söylüodur" diyenlere de şiddetle karşı çıkıyor ve ilişkilerini gözden geçirmelerini tavsiye ediyorum.. ben de onunla tanışmadan önce böyle bişeyi hiç mi hiç düşünmezdim ama bu durumu bana söylediğinde açıkçası ÖZEL hissettim oldukça çünkü nadir bir durum olduğunu biliyorum.. bizim beklemiş olmamız daha çok dini inançlarımızla alakalı -hala da beklemekte oluşumuz- ancak ilki olmaktan çok son olmanın önemli olduğuna sonuna kadar katııyorum, umarım Allahım onu da nasip eder..
Ancak burada da bazı hanımların dediği gibi aradan yıllar geçtikten sonra acaba başkası ile nasıl olur fikrinin uygulamaya geçmemiş hali bile tüylerimi diken dikenn ediyor, işte konuyu açarkenk asıl düşüncem böyle tecrübeler yaşayanların olup olmadığıydı.
bu şart bir durum değildir, elbette ki paylaşılanlar çok daha önemlidir fakat "öğrensin de gelsin" mantığı güdenleri de gerçekten şiddetle kınıyorum, bence bu bu işi yalnızca TATMİNolarak görmektir, PAYLAŞIMolarak değil, yoksa eminim o acemiliği paylaşmak bile ayrı güzeldir..
hepinize tekrar teşekkürler..