• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkeğin ilki olmak..

hepsi olmasa da bazı erkekler de çok önem veriyor İlk konusuna. bnce unutamazlar kolay kolay ilk yaşadıklarını. şahsen sevgilim için öyleyim pekçok konuda onun için de çok özel oldugumu biliyorum bu yüzden :utangac:

evlenecegınız ınsanla karsılıklı ilk olmak önemlıdırr...sevgılılerde yasanan ilklerin hıc bır önemii yookk :oklava:

evet zamanımızda bir erkeğin ilki olmak çok zor artık bi o kadarda güzel ben eşimin her anlamda ilkiyim bunu hissetmek harika bende onun tabi herkese nasip olsun isterim

ilk olunca tecrübesizlik olabilir aslında ama kız için de ilkse bişey olmaz, belirli bi süre sonra bi senkron tuttururlar.. ama kız biraz biliyosa çocuğun ilkse o zaman biraz sıkıntı verebilir bence..

yahu erkegın ılkjı olmak bı defa ıyı bısey degıl
erken bslma dıye bısey war duymussunuzdur

ılkı oldugunuzda adamın profesyonel olabılcegını dusunmessınız degıl mı
sonucta deneyımlı bırını almak daha avajtajlı cunku hem sız bılgısız hem o bılgısız ..?
ıkı taraf da ılkse normal olabılır
ama arastırmalara bakılırsa erkegın ılkı ıyı degıl ..

yahu erkegın ılkjı olmak bı defa ıyı bısey degıl
erken bslma dıye bısey war duymussunuzdur

ılkı oldugunuzda adamın profesyonel olabılcegını dusunmessınız degıl mı
sonucta deneyımlı bırını almak daha avajtajlı cunku hem sız bılgısız hem o bılgısız ..?
ıkı taraf da ılkse normal olabılır
ama arastırmalara bakılırsa erkegın ılkı ıyı degıl ..

Ama erkek bir sekilde birilerinin ilki oluyor yani.
Farkli farkli kizlarla birlikte olup tecrübe kazanacagina, esiyle birlikte olsun tecrübeyi onunla kazansin.
Sanirim sen erkegin ilki iyi degil derken, ilk geceyi düsünerek söyledin.
Zaten ilk gecede taraflar birbirinden cok fazla birsey beklememeli bence.
Adi üstünde ilk gece.
Bence cok özel ve güzel bir durumdur.
Bu devirdede var öylesi, arkadasim yeni evlendi ve esi daha önce kimseyle cinsel anlamda birlikte olmamis.

erkekler genelde sorun olmasın diye ilkimsin senden önce kimseyle yatmadım diyebilirler hadi bizimki belli oluyor ama onlarınkine nasıl inanıcaz ki ?bi arkadasım eşinin ilki oldugunu söylüyor ama evlendikelrinde eşi 34 yasındaydı ne bileyim belki de yapmıştır ama söylememiştir ben coğuun eşinden önce denedigini düşünüyorum...tecrübem olmasa da mantığım bunu söylüyor.

canım 34 yasında koca adam ne ılkı olucak yapmıştır...gunahanıda almayım...
tabı ılk olması guzel ...o benım ılkım ben onun ılkı...e guzel
ama deneyımlı erkekte ne yapacagını bılır...
yanı bız kızlar ılk gece heyacan tavana vurur... herhalde...
o yasadıgı ıcın hem sakınleştırmeyı bılır .. hem nasıl davranacagını bılır...
yanı bılemıyorum yanlışmıyım acaba..

canım 34 yasında koca adam ne ılkı olucak yapmıştır...gunahanıda almayım...
tabı ılk olması guzel ...o benım ılkım ben onun ılkı...e guzel
ama deneyımlı erkekte ne yapacagını bılır...
yanı bız kızlar ılk gece heyacan tavana vurur... herhalde...
o yasadıgı ıcın hem sakınleştırmeyı bılır .. hem nasıl davranacagını bılır...
yanı bılemıyorum yanlışmıyım acaba..

Birde tam tersiniz düşün bakalım,
Neden hep biz ilk olmak zorundayız,
Birde tersi olsa, biz tecrübeli olsak kocalarımız yada sevdiklerimiz ilk yapıyo olsa biz onları sakinleştirsek ilk gece, Uyanın artık kızlar neden erkekleri hep 1-0 yenik durumda konumlandırıyorsunuz hayatınızı,ne o yapsın ne biz birbirimizin ilki olsak fena mı,

ya benım morelım bozuldu şimdi ilkın tadına adıda unutulmas dienler olmuşş :(( sımdı benım aşkım la 2 yıldır beraberliğim var şimdi benım AŞKIM yaptıysa ( ki mutlaka olmuştr) o kızı hayla unutamıcak mıı offff yaaa :(( ben kahroldum şimdi

bi yönden iyi ama tecrübesizlik konusunda kötü o saf ben saf artık biraraya gelince ne yapardık bilmem........bence erkek tecrübeli olmalı ki eşine yol göstersin.....
hem bu zamanda nerdee bakir erkek bulmak 14 -15 yaşında hallediyolar o işi.........

ilk milk olmak hikayee bir erkeğin sonu olmak mühim
birde esefle karşıladığım bir durum var
genelde bekarete çok önem veren arkadaşlar oylarını tecrübeli erkekten yana kullanmış
yapmayın yazıktır
hiçm, gururunuz yok anlamıyorum
sen bekleyeceksin
ama karşındaki ne kadar tecrübeli okadar iyi
pessssss

ilk milk olmak hikayee bir erkeğin sonu olmak mühim
birde esefle karşıladığım bir durum var
genelde bekarete çok önem veren arkadaşlar oylarını tecrübeli erkekten yana kullanmış
yapmayın yazıktır
hiçm, gururunuz yok anlamıyorum
sen bekleyeceksin
ama karşındaki ne kadar tecrübeli okadar iyi
pessssss

ilk söylediğin kızların sevgilisinin ilki olmadığı için kudurup bu yüzden de kendilerini avutmak (daha doğrusu kandırmak) için söyledikleri çok klişe bir şey kaydirigubbakcemile3 bence son olmak de hikaye marifet hem ilk hem son hem de tek olmakta :lepi:

onun dışında diğer dediklerine katılıyorum aslında her kadın sevdiği insanla birbirinin ilki olmak ister ama bu mümkün olmayınca "tecrübeli olsun daha iyi" ayaklarına yatar tilki uzanamadığı üzüme ekşi der misali kaydirigubbakcemile3

ilk söylediğin kızların sevgilisinin ilki olmadığı için kudurup bu yüzden de kendilerini avutmak (daha doğrusu kandırmak) için söyledikleri çok klişe bir şey kaydirigubbakcemile3 bence son olmak de hikaye marifet hem ilk hem son hem de tek olmakta :lepi:

onun dışında diğer dediklerine katılıyorum aslında her kadın sevdiği insanla birbirinin ilki olmak ister ama bu mümkün olmayınca "tecrübeli olsun daha iyi" ayaklarına yatar tilki uzanamadığı üzüme ekşi der misali kaydirigubbakcemile3

çoğuna katıldım kuzucuğum yorumunun :lepi:
ama ilki değilsem önemli olan beni milat almasıdır değilmi
sonu olayım benden sonrası olmasın

Back
X