Bir Erkegin inadini kirmak...

bayanfeminist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
19
0
36
Samsun
Bir erkegin inadini kirmak icin ne yapmali?

Üzgün ve pisman oldugunu hissettirerek geri adim atmasini mi saglamak daha kolay yoksa inadin dan vazgecmiyecegini gösterek pes ettirmek mi? hangi yöntem ise yarar sizce???

bu bahsettigim kisi sevgilim degil ama uzun zamandir görüsüyoruz... baslagic noktasinda gibiydik... sonradan ne olduysa oldu detaylarla mesgul etmeyim sizi aramiz acildi.. simdi bir adim atmasini bekliyorm ama oda benden bekliyor galiba... kim hakli kim haksiz derseniz her ikimizdende kaynaklaniyor sanirim...

Bu arada bu kisi Oglak burcu...

Görüslerinizi merakla bekliyorum...

Son düzenleme:
hohoy oglak burcuysa zor kirilir inadi :)
ufak bir adim atarsan gerisini getireilir bence..
ama kendiliginden gelmez diye dusunuyorum
yada uzun zaman beraber olmalisiniz
ben akrep esim oglak ordan biliyorum

ayni benim durumum bahs edilmis burda sanirim:9:

benim ugrastigim kiside oglak burcu:60:

Bende akrep burucuyum offffffff:50:

ya aslana ne demeli inatı dutmasın yeterki.eşim aslan ben koç inada bindimi kimseyı dinlemez kürkremeye baslar ama ben işimi bilirim:34:

oğlakları bana sorrr:))) mıknatıs gibi oğlak çekiyorum. oğlak sürüsü tanıdım da. :))))) şakaa...:)

ben hiç inatçı değilimdir, sanırım zıt kutuplar olayı. ama artık oğlaklardan inadı öğrendim. :27:

ve sonuç şu canım, inatlarını kırman mümkün değil. :9: umursamazsan eğer, bir süre peşnde koşuyorlar. sonrasında eski hallerinden daha da inatçı oluyorlar. neden mi? çünkü inat zannettiğimiz şey aslında onların çook beğendikleri karakterleri ve bunu kararlılık diye adlandırıyorlar.

inan ki oğlaklar kadar sorunlu insanlar görmedim ben. erkelerde yani. kadın oğlaklar sanırım daha farklı.

Son düzenleme:
ay bu sorun beni de ilgilendiriyor çunku sevdigim kisi oglak :53:
çok ustune gitmistim ilgisiz diye o kadar sabirli olan insan birden patlayi verdi biraz konusmuyalim artik seninle diye ve gidis o gidis 1 haftayi geçti msjlar yazdigima ragmen bi sefer olsun cvp vermedi..
2 gun sonra da dogum gunu :85: ama bende inadina msj yollamiyacagim..
Ben eminim ki pesine dusmedikçe kendisi gelir..
Beni faceten bile silmiyor madem konusmuyorsun, cevap vermiyorsun niye silmiyorsun o zaman :47:
gerçekten o kadar adim attim ozur diledim ona ragmen inadini kiramadim :44:
benim burcum da koç'tur

Son düzenleme:
hohoy oglak burcuysa zor kirilir inadi :)
ufak bir adim atarsan gerisini getireilir bence..
ama kendiliginden gelmez diye dusunuyorum
yada uzun zaman beraber olmalisiniz
ben akrep esim oglak ordan biliyorum

sen cidden iyi tanımışsın oğlağı. biraz tüyo isteriz.

bence oğlak eşittir keçi burcu.

ayy benim sevgilimde oğlak burcu aman aman ne inattır.. bi tek tatlı dille yola geliyolar canım

ya aslana ne demeli inatı dutmasın yeterki.eşim aslan ben koç inada bindimi kimseyı dinlemez kürkremeye baslar ama ben işimi bilirim:34:

walla canım bız esımle ıkı aslanız:60:
durumun en vahım hali:60:
ossunn aslanlar beslenme saatı gelınce uysal oluyorlar o zaman indiriyorum öldurucu darbeleri bende askıma:16:

arkadas ıcın dıyorum alttan almaya calıs.1-2 defadan bırseycık olmaz

biraz daha bekliyecegim ben nasil dertleniyorsam biraz o da üzülsün bakalim..
baktim olmadi kücükte olsa bir adim atmaya calisirim :) yorumlariniz icin tesekkürler :)

tabi baska arkadaslar yorumda bulunursa ilgiyle okumaya devam ederim...

-----
yalniz oglaklari taniyan bu kadar kisiyi bir arada bulmusken biraz daha bilgi alayim :)

oglaklar iliskilerinde sadik olur derler ama siz ne diyorsunuZ?
birde sevildiklerini hissettiklerinde, elde ettim duygusuyla ilgileri azarlirmi yoksa daha mi cok baglanirlar?

Bende oğlak burcuyum ama yorumumu burçlar üzerinden yapmayacağım.
eğer ortada bir anlaşmazlık varsa
konuşarak halledebilirsiniz diye düşünüyorum..
önemli olan doğru görmek ve görmesini sağlamaktır..

Oğlak burcuyum cidden keçi burcu...ben bile bazen inadıma şaşırıyorum..

Işin zor ama imkansız değil..

oğlakları bana sorrr:))) mıknatıs gibi oğlak çekiyorum. oğlak sürüsü tanıdım da. :))))) şakaa...:)

ben hiç inatçı değilimdir, sanırım zıt kutuplar olayı. ama artık oğlaklardan inadı öğrendim. :27:

ve sonuç şu canım, inatlarını kırman mümkün değil. :9: umursamazsan eğer, bir süre peşnde koşuyorlar. sonrasında eski hallerinden daha da inatçı oluyorlar. neden mi? çünkü inat zannettiğimiz şey aslında onların çook beğendikleri karakterleri ve bunu kararlılık diye adlandırıyorlar.

inan ki oğlaklar kadar sorunlu insanlar görmedim ben. erkelerde yani. kadın oğlaklar sanırım daha farklı.

bengendim :46::46::46::46:

bende akrebim ve inatciligim hic yoktur..
fakat inatcilari nsl ikna edilir bilemiyrm ama sanirim o kisinin zayif noktasindan vurmak (acitmadan yani tatlica) vede konusman ile onu etkileyebilcek.
Burclarla pek aram yok ama inatci'ya fazla yanasmadan kisa soz ile konusmak nsl olur? deneyimleri olan ne diyor buna?
bazende onu "umursamazlik" nsl olur?

Back
X