- Konu Sahibi bayanfeminist
erkeklerin inadnı kırmak zor adım atmalarını beklemek ve atmamalaı sinir bozucu sen bi kapıyı arala bakalım adım atıcak mı? benim eşim koç bende koçum düşünün artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha bekliyecegim ben nasil dertleniyorsam biraz o da üzülsün bakalim..
baktim olmadi kücükte olsa bir adim atmaya calisirim :) yorumlariniz icin tesekkürler :)
tabi baska arkadaslar yorumda bulunursa ilgiyle okumaya devam ederim...
-----
yalniz oglaklari taniyan bu kadar kisiyi bir arada bulmusken biraz daha bilgi alayim :)
oglaklar iliskilerinde sadik olur derler ama siz ne diyorsunuZ?birde sevildiklerini hissettiklerinde, elde ettim duygusuyla ilgileri azarlirmi yoksa daha mi cok baglanirlar?
aslinda tam olarak ortada bir iliski olmadigi icin acik acikta konusamiyorum...
sadece ben ona öfkeli oldugum bir anda geri adim attim simdide ondan bir adim bekliyorum...
aslinda onun beni kaybettigini düsünerek pisman olmasini ve tekrar beni kazanmaya calismasini
saglamak istemistim, pesimden kosar diye düsündüm ama olmadi yani :)
bir de söyle bir durum var benden yasca büyük ve tecrübeli sanirim ne yapmak istedigimi anladi ve o yüzden taviz vermiyor :)
aslinda tam olarak ortada bir iliski olmadigi icin acik acikta konusamiyorum...
sadece ben ona öfkeli oldugum bir anda geri adim attim simdide ondan bir adim bekliyorum...
aslinda onun beni kaybettigini düsünerek pisman olmasini ve tekrar beni kazanmaya calismasini
saglamak istemistim, pesimden kosar diye düsündüm ama olmadi yani :)
bir de söyle bir durum var benden yasca büyük ve tecrübeli sanirim ne yapmak istedigimi anladi ve o yüzden taviz vermiyor :)
boşver bırak feminizm meminizmi accık cilve yap :)) şımarıklık yap cilve yap kır inadını :)) sevmez erkekler öyle feminist kadınları :)))
boşver bırak feminizm meminizmi accık cilve yap :)) şımarıklık yap cilve yap kır inadını :)) sevmez erkekler öyle feminist kadınları :)))
Belli olmaz o işler...
ay bu sorun beni de ilgilendiriyor çunku sevdigim kisi oglak
çok ustune gitmistim ilgisiz diye o kadar sabirli olan insan birden patlayi verdi biraz konusmuyalim artik seninle diye ve gidis o gidis 1 haftayi geçti msjlar yazdigima ragmen bi sefer olsun cvp vermedi..
2 gun sonra da dogum gunu :85: ama bende inadina msj yollamiyacagim..
Ben eminim ki pesine dusmedikçe kendisi gelir..
Beni faceten bile silmiyor madem konusmuyorsun, cevap vermiyorsun niye silmiyorsun o zaman
gerçekten o kadar adim attim ozur diledim ona ragmen inadini kiramadim :44:
benim burcum da koç'tur
kiskandirmak nasil br sonuc verir sizce? tabi agir bir boyutta degil, az biraz :)
ya kizlar benimde konuma bakip yardimci olurmusunuz?:26:
olabilir, madem aranızdaki durum adı koyulmamış bi durum, ilgi çekebilir
konuyu bilsek en azından konu başlığını bilsek daha iyi olurdu tabii, konu başlığı, aile mi, iş mi, kişisel mi.....
Burç, astroloji konusunda bilgim var harita vs yorumlayabiliyorum. Bu konuyu sadece güneş burcu oğlak ekseninde düşünmek astrolojiyi bilen biri olarak çokta onaylamıyorum. Evet oğlak kararlıdır, sabittir kolay vazgeçmez ama yükselen balık ay burcu ikizler tarzı olursa o klasik oğlak olmaz. Burada bir ilişkiden bahsediyoruz. Öncelik bence astroloji burçtan ziyade O nun senin için ne ifade ettiğine karar vermen gerekiyor. İleriye dönük ciddi bir ilişki mi istiyorsun yoksa tarafından sadece beğenilmek mi vs vs Bir de onun gözünde sen ne ifade ediyorsun sadece öylesine bir arkadaş mı? Bir erkek seviyorsa gerçekten ilgisini gösteriyor, sadece belkki bi anlık hoşlanma vs ise resmen kadını süründürüp egosunu tatmin ediyor ha bu arada hayatının aşkını da aramaya devam ediyor. Böyleleri için kendinizi bence yormayın düşürmeyin. Etmiyor cidden sadece bir tarafları kalkıyor. Biz kadınlar sevince hep kendimizden veriyoruz, hep acaba diyoruz ya seviyorsa deyip deyip şımartıyoruz sapları.. Ha astrolojik olarak yorumlarsam oğlak burcu üzerinde pluto transiiti var ve yoğun bir enerji birikimidir değişim zamanıdır çünkü natal haritasında güneşle kavuşum ya da en azından yakın bir enerji etkileşim vs vardır. Haritası olsaydı değişimi hangi alanlarda geçirdiğini görebilirdim. Ama genel olarak iş evlilik vs alanlardan birinde olabilir. Yaşı büyük demişsin oğlaklar genelde geç evlenir eğer aksi durum yoksa.