- Konu Sahibi bayanfeminist
kimse yokmu canlar?*??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle gercekten cok tesekkürler yorumlariniz icin...
benim icin cok sey ifade ediyor... bir gün bir iliski yürütemesek bile her zaman hayatimda kalmasini isterim... aslinda oda bana deger verdigini gösteriyordu acikca ama duygularinin ne kadar kalici ve güclü olduguna dair süphelerim vardi yinede, insalanlara kolay güvenemem genel olarak... bu yüzden cok dengesiz davrandim baslarda bir uzak durdum bir yakin, aslinda baslarda ben de yanlis yaptigimi kabul ediyorum... ciddiyete binecek bir iliski olacakti aslinda ama suan da oldugumuz yerde duruyoruz belkide geriliyoruz bile bilemiyorum...
astrolojik acidanda baska yorumlarinizi alabilirim seve seve bende basak burcuyum yükselenim yengec, oglaklar ve basaklar icin ideal cift derler ama biz daha baslagic noktasinda tikandik gibi :)
Bende başak burcuyum, yükselenim yengeç :)) Kolaylıkla durumunu yorumlayabilirim. Aslında oğlak idealdir çünkü yengeç senin horoskopunda 1. evde ve karşıt ev 7. ev evlilik evidir ve senin 7.ev burcun oğlak. Bunun anlamı evlilik olarak oğlak burcu ya da haritasında oğlak ağırlığı olan ve o burcun özellikleri olan kişiyi çekeceksindir. İstediğin evlilikte karşı cinste aradığın özellikler oğlaktır. Şu anda pluto 7. evine giriyor. Ve eş konusunda sana bir takım fırsatlar yenilikler verebilir. İdeal çiftir denir evet oğlak başak birlikteliği ama şu var ilişkilerde tek faktör güneş burçları değil. Senin haritana göre evet o uygun biri derim ama onun haritasında nasıl bir şeyler var bilemem. Mars ve venüslerde etkili tabi. Şunu diyeyim oğlak burcu mantıklıdır akıllıdır hesaplıdır lider özelliğine sahiptir. Oğlak bir terazi, bir balık gibi duygusal ve romantik olmaz. Duygusunu sana anlatmasını bekleme oğlaklarda eğer haritada aksi bir durum yoksa asla söylemezler. Bazen tam don juan tipler vardır ilanı aşklar yapar vs ama karşısındakini cok deger vermiyordur. Oğlak iç dünyasında saklar duygularını açığa çıktığında incinmekten korkar. O yüzden senin yaklaşman ve direk konuşman gerek. Eğer seni seviyorsa ve yüreğindeki kişi sensen buna karşılık verecektir. İlişkide sana sevgisini sözler değil belki senin hayatını güvenceye alarak ihtiyaclarını karşılayarak sağlayacakttır. Birde onun güvenini asla kaybetmemeye çalış ve artı nazlanmak vs diğer burçlarda etkili olabilir ama oğlak asla:) O yüzden hareketlerin direk olsun çok rahat yüreğindeki aşka rağmen cizgiyi cekebilir. Yaklaşım tarzın direk olsun:) Cilve naz vs sökmüyor yani..
Bende başak burcuyum, yükselenim yengeç :)) Kolaylıkla durumunu yorumlayabilirim. Aslında oğlak idealdir çünkü yengeç senin horoskopunda 1. evde ve karşıt ev 7. ev evlilik evidir ve senin 7.ev burcun oğlak. Bunun anlamı evlilik olarak oğlak burcu ya da haritasında oğlak ağırlığı olan ve o burcun özellikleri olan kişiyi çekeceksindir. İstediğin evlilikte karşı cinste aradığın özellikler oğlaktır. Şu anda pluto 7. evine giriyor. Ve eş konusunda sana bir takım fırsatlar yenilikler verebilir. İdeal çiftir denir evet oğlak başak birlikteliği ama şu var ilişkilerde tek faktör güneş burçları değil. Senin haritana göre evet o uygun biri derim ama onun haritasında nasıl bir şeyler var bilemem. Mars ve venüslerde etkili tabi. Şunu diyeyim oğlak burcu mantıklıdır akıllıdır hesaplıdır lider özelliğine sahiptir. Oğlak bir terazi, bir balık gibi duygusal ve romantik olmaz. Duygusunu sana anlatmasını bekleme oğlaklarda eğer haritada aksi bir durum yoksa asla söylemezler. Bazen tam don juan tipler vardır ilanı aşklar yapar vs ama karşısındakini cok deger vermiyordur. Oğlak iç dünyasında saklar duygularını açığa çıktığında incinmekten korkar. O yüzden senin yaklaşman ve direk konuşman gerek. Eğer seni seviyorsa ve yüreğindeki kişi sensen buna karşılık verecektir. İlişkide sana sevgisini sözler değil belki senin hayatını güvenceye alarak ihtiyaclarını karşılayarak sağlayacakttır. Birde onun güvenini asla kaybetmemeye çalış ve artı nazlanmak vs diğer burçlarda etkili olabilir ama oğlak asla:) O yüzden hareketlerin direk olsun çok rahat yüreğindeki aşka rağmen cizgiyi cekebilir. Yaklaşım tarzın direk olsun:) Cilve naz vs sökmüyor yani..
mrb kızlar konu öncelikle cook ilgi cekici ve gercekden inatcı bir erkek oldumu basnızda kadınların işi cok zor aslnda erkkleri idare etmek kolay ama bazende zorlasıyor..
benm eşim aslan burcu bende aslan burcuyum ilglenen olursa diye söyledim..
bazı konuslarda cok inatcı neden benim istedğm olmuyor nden snn oluyor die kavga ediyor benmle..
arabayı hızlı kullnma derim inadna kullnr sunu oraya koyma derim inadına yaprmıs gibikoyar suraya gdelm derim hyr bugun buraya gdlm der hep bana istedklerini yaptrma cabası içersinde.
aileme karsıda bikaç yanlısı oldu yapma ddklerini inadına yaptı gıcık olmaya baasladım önceeden sakince söyllüordm ama bende snrlenmeye basldm artık haliyle kavga oluyor..
yardımcı olun bunu neden yapıyor sizce???
bundan sonra bişi daha anlatcam![]()
burç falan meselesi değil bence. bu erkeklerin hepsi inatçı dediğim dedik. hayır onlar bunu beceriyorda biz neden yapamıyoruz asıl takıldığım nokta bu. onlar gibi duygusuz umursamaz olmanın yolu nedir merak ediyorum.
Bi adım atamayan ben kaldım desenize... yapamıyorum işte, of !
Dün o bir adım attı ama yiğitliğe... sürdürmemek için sallamadım karşılık vermedim.
yaşasın kötülük![]()