Ben yeni ayrıldım birinden fakat durum biraz farklı.Sizlerinden bu konuda fikirlerinizi almak istedim.Ben 2 ay önce biriyle tanıştım ilk görüşte aşık oldum sempatik hoş geldi bana.36 yasında iyi bir işi var,aileler uygun.Fakat ilk zamanlardaki ilgisi azalmıstı bana karsı bnm onu ne kadar sevdiğimi biliyordu hissettirmiştim farkında olmadan.Neyse hersey güzel gidiyordu bana göre fakat eksik birseylerin oldugunu hep hissediyordum.En son görüşmemizde bana evlilige hazır mısın diye sordu 15 tatilde nişan düşünüyorduk.Sonra aşktan sevgiden açıldı konu hiç aşık oldun mu diye sordu bana tabi olmustum gecmişte ama çok derin bir aşk yasamadıgımı söyledim.Nitekim de öyleydi gecmişi karıstırmanın bir anlamı yoktu.Gayri ihtiyari ben de ona sordum onun cevabı beni mahvetti.6 yıllık bir ilişkisi olmuş bu askerdeyken kız baskasıyla evlenmiş ve üzerinden 6 yıl geçmiş.Devamı da var kız çok güzelmiş,Nejla Nazır'ın gençliğine benziyormuş,aradığı hersey onda varmıs,bnm yanımdayken bazen dalıyormus o aklına geliyormuş,kız evlemnmiş çocugu olmus kızın fakat bu hala orada takılıp kalmış.Şok oldum 2 gün sürekli mesaj attım ona kaybetmekten korktum ilk an sonra bir yandan kalbim sevgim paramparça oldu.Saçmaladım o 2 gün sonra ayrıldım.Sadece şu konuda tereddütüm var biraz daha sabırlı olabilir miydim yoksa dogru mu yaptım emin değilim.Ama şunu biliyorum onunla evlenseydim hep bir yanım sakat olacaktı.O kavusamadıgı için aşk mükemmellesmiş onda bir kadının hayalini bir erkegin beyninden silmek.Yapabilir miydim bunu bilmiyorum.Kalbim aklım hepsi savruldu bir yana.Güçlü bir insanım aslında fakat dönemsel bir sıkıntı yasıyorum su an.Bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyorum dısardan bir insanın olaylara bakıs acısını merak ediyorum olayların içinde kendimi daha saglıklı görmek için.