Bir erkeğin kafasındaki kadın silinebilir mi?

zuleyiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
4
0
36
İstanbul
Ben yeni ayrıldım birinden fakat durum biraz farklı.Sizlerinden bu konuda fikirlerinizi almak istedim.Ben 2 ay önce biriyle tanıştım ilk görüşte aşık oldum sempatik hoş geldi bana.36 yasında iyi bir işi var,aileler uygun.Fakat ilk zamanlardaki ilgisi azalmıstı bana karsı bnm onu ne kadar sevdiğimi biliyordu hissettirmiştim farkında olmadan.Neyse hersey güzel gidiyordu bana göre fakat eksik birseylerin oldugunu hep hissediyordum.En son görüşmemizde bana evlilige hazır mısın diye sordu 15 tatilde nişan düşünüyorduk.Sonra aşktan sevgiden açıldı konu hiç aşık oldun mu diye sordu bana tabi olmustum gecmişte ama çok derin bir aşk yasamadıgımı söyledim.Nitekim de öyleydi gecmişi karıstırmanın bir anlamı yoktu.Gayri ihtiyari ben de ona sordum onun cevabı beni mahvetti.6 yıllık bir ilişkisi olmuş bu askerdeyken kız baskasıyla evlenmiş ve üzerinden 6 yıl geçmiş.Devamı da var kız çok güzelmiş,Nejla Nazır'ın gençliğine benziyormuş,aradığı hersey onda varmıs,bnm yanımdayken bazen dalıyormus o aklına geliyormuş,kız evlemnmiş çocugu olmus kızın fakat bu hala orada takılıp kalmış.Şok oldum 2 gün sürekli mesaj attım ona kaybetmekten korktum ilk an sonra bir yandan kalbim sevgim paramparça oldu.Saçmaladım o 2 gün sonra ayrıldım.Sadece şu konuda tereddütüm var biraz daha sabırlı olabilir miydim yoksa dogru mu yaptım emin değilim.Ama şunu biliyorum onunla evlenseydim hep bir yanım sakat olacaktı.O kavusamadıgı için aşk mükemmellesmiş onda bir kadının hayalini bir erkegin beyninden silmek.Yapabilir miydim bunu bilmiyorum.Kalbim aklım hepsi savruldu bir yana.Güçlü bir insanım aslında fakat dönemsel bir sıkıntı yasıyorum su an.Bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyorum dısardan bir insanın olaylara bakıs acısını merak ediyorum olayların içinde kendimi daha saglıklı görmek için.

6 yıl yaşanmış şeyler ve 6 yılda onu düşünmeler. o 6 yılda aklından çıkaramamışsa sen ne yapabilirsin? bir yandan da düşünüyorum belki de gönlü sana kayabilirdi. ama varsayımlarla hareket etme. aklında kalan en ufak bir acaba bile daha sonra büyüyebilirdi. sende aklını kurcalayan sorularla daha sonra ona nefret duyabilirdin.

yani kim olsa tereddute duser 6 yıllık iliskisinden bu sekilde bahsetmesi hala aklında onun oldugunu gosterir..

Erkekler ne kadar vurdumduymaz görünseler bile bazı şeyleri unutmuyorlar.. 6 yıl yeterli olmamış demek ki onu çok derinden etkilemiş biri.. Ama unutmaya hazır olmasaydı, unutmayı istemeseydi seninle birlikte olmazdı, yani evlilikten bahsetmezdi diye düşünüyorum..
Öncekini unutturabilirdin bence, ama çok yıpranırdın.... Çok sabırlı olman gerekirdi.. sen hiç unutamazdın o ayrı tabi...

onu unutammaışsa ona gitsin bırak iyi yapmışsın bi kere sana saygısız davranıyor senin ona karşı duygularını bile bile eski kızın güzellğinden ,onda herşeyi bulduğundan vs bahsediyor sen deseydin peki eski aşkımı unutamadım çok yakışıklıydı aynı cüneyt arkının gençliği ne olurdu acaba?bu tarz takıntılı insanları kendi haline bırak canım sen dünya güzeli olsan yaranamazsın ona bence çok yerinde bir davranış emek veririm vs deme o sana emek versin erkek emek harcamalı biraz efor sarfetmeli madem çok sevmiş kızı elinde tutsaymış zamanında o zaman bence sil at beyninden sana erkek mi yok ya herşeyin bir oluru vardır olabilir hepimizin geçmişinde hatırrlar var ama yani insan sevgilisine bu şekilde konuşur mu neyse salla gitsin hayal dünyasında yaşasın .

Onu kuyudan çıkarayım derken ya ben de o kuyuya düşersem.Çünkü sevdim.Ve o kıza kavuşamadığı için onda mükemmellesmiş kız.Kavusamadığımız ulasamadıgımız her sey mükemmel değil midir?O beni hep bir hayalle kıyaslayacak hayalinde mükemmellestirdiği farkında olmadan putlastırdıgı kişiyle.Çok zor oldu bnm için zaten bu kararı vermek.

onu unutammaışsa ona gitsin bırak iyi yapmışsın bi kere sana saygısız davranıyor senin ona karşı duygularını bile bile eski kızın güzellğinden ,onda herşeyi bulduğundan vs bahsediyor sen deseydin peki eski aşkımı unutamadım çok yakışıklıydı aynı cüneyt arkının gençliği ne olurdu acaba?bu tarz takıntılı insanları kendi haline bırak canım sen dünya güzeli olsan yaranamazsın ona bence çok yerinde bir davranış emek veririm vs deme o sana emek versin erkek emek harcamalı biraz efor sarfetmeli madem çok sevmiş kızı elinde tutsaymış zamanında o zaman bence sil at beyninden sana erkek mi yok ya herşeyin bir oluru vardır olabilir hepimizin geçmişinde hatırrlar var ama yani insan sevgilisine bu şekilde konuşur mu neyse salla gitsin hayal dünyasında yaşasın .

ayyynen katılıyorum :46::46::46::46::46::46::46:

Ben yeni ayrıldım birinden fakat durum biraz farklı.Sizlerinden bu konuda fikirlerinizi almak istedim.Ben 2 ay önce biriyle tanıştım ilk görüşte aşık oldum sempatik hoş geldi bana.36 yasında iyi bir işi var,aileler uygun.Fakat ilk zamanlardaki ilgisi azalmıstı bana karsı bnm onu ne kadar sevdiğimi biliyordu hissettirmiştim farkında olmadan.Neyse hersey güzel gidiyordu bana göre fakat eksik birseylerin oldugunu hep hissediyordum.En son görüşmemizde bana evlilige hazır mısın diye sordu 15 tatilde nişan düşünüyorduk.Sonra aşktan sevgiden açıldı konu hiç aşık oldun mu diye sordu bana tabi olmustum gecmişte ama çok derin bir aşk yasamadıgımı söyledim.Nitekim de öyleydi gecmişi karıstırmanın bir anlamı yoktu.Gayri ihtiyari ben de ona sordum onun cevabı beni mahvetti.6 yıllık bir ilişkisi olmuş bu askerdeyken kız baskasıyla evlenmiş ve üzerinden 6 yıl geçmiş.Devamı da var kız çok güzelmiş,Nejla Nazır'ın gençliğine benziyormuş,aradığı hersey onda varmıs,bnm yanımdayken bazen dalıyormus o aklına geliyormuş,kız evlemnmiş çocugu olmus kızın fakat bu hala orada takılıp kalmış.Şok oldum 2 gün sürekli mesaj attım ona kaybetmekten korktum ilk an sonra bir yandan kalbim sevgim paramparça oldu.Saçmaladım o 2 gün sonra ayrıldım.Sadece şu konuda tereddütüm var biraz daha sabırlı olabilir miydim yoksa dogru mu yaptım emin değilim.Ama şunu biliyorum onunla evlenseydim hep bir yanım sakat olacaktı.O kavusamadıgı için aşk mükemmellesmiş onda bir kadının hayalini bir erkegin beyninden silmek.Yapabilir miydim bunu bilmiyorum.Kalbim aklım hepsi savruldu bir yana.Güçlü bir insanım aslında fakat dönemsel bir sıkıntı yasıyorum su an.Bu konuda sizin de yorumlarınızı bekliyorum dısardan bir insanın olaylara bakıs acısını merak ediyorum olayların içinde kendimi daha saglıklı görmek için.

Unutun bence bu işi!!!
Biraz sert girmiş olabilirim ama hepimiz iyi kötü,uzun kısa ilişkiler yaşıyoruz geçmiştekini unutabildiğimiz için yenisiyle başlıyoruz di mi?
Her zaman söylerim unutmak Yaradanın insanoğluna en büyük nimeti. İnsanlar toprağın altına koyduğu sevdiklerinin yokluğuna alışıyor.
Adam 6 yıl önceki kız arkadaşını unutmadığını açık açık söylüyorsa onu takıntılarıyla başbaşa bırakmak en güzeli.
Çünkü onunki unutamamak değil saplantı.

ben size aydınlatıcı olması için şöyle söylemeliyim,uzun yıllar bişeyler paylaşıldığında unutmak zordur bence, biz eşimle 7
yıl çıktık eğer ayrılmış olsaydık ve o başkasıyla evlenmiş olsaydı yinede beni unutamıcanı söylerdi hep.çünkü
biz sık sık ayrılır barışırdık bu sebeple ben ona sorardım bazen evlenmeseydik beni unuturmuydun diye,içimde hep saklardım diyor.
şuan 6 yıldırda evliyim.unutulmaz bencede uzak dur üzülürsün canım.

eğer kız onu üzseydi mesela aldatsaydı, acısı olduğundan yeni ilişkisinde mutluluğu arardı hayata tutunurdu ama anladığım kadarıyla sevip de kavuşamayanlardan. yani konu bitmemiş yarım kalmış sanki. bence gayet tehlikeli, eğer çok mühim değilse senin için, sen yoluna o yoluna...

Bulunmaz hint kumaşı mı ki kendinizi sevdireye çalışacaksınız sevenler sevdiğinden bıkıyorken siz mazide takılı kalmış birini kendinize aşık etmeye çalışacaksınız ,adamda ki ukalalığa bak..

Çok yerinde bir karar vermişsiniz..

Dediğine göre kız bir inat uğruna baskasıyla evlenmiş.Ve bu daha çok sevmiş kızı.Güya kızın arkadası da bundan hoşlanıyormus o bozmus aralarını.Anladıgım kadarıyla işler biraz karısık vw belki bunun sucluluk hissi de var içinde bilmiyorum.Karmakarısık.Bunu ilk görüşmemizde anlatmıs olsaydı hiç devam etmezdim ama öyle bir yerde söyledi ki beni çok zor durumda bıraktı.Dostun olsa yardım etmeye destek olmaya calısırsın ama sevdiysen durum zorlasıyor ben de bitirmekte buldum careyi.

Dediğine göre kız bir inat uğruna baskasıyla evlenmiş.Ve bu daha çok sevmiş kızı.Güya kızın arkadası da bundan hoşlanıyormus o bozmus aralarını.Anladıgım kadarıyla işler biraz karısık vw belki bunun sucluluk hissi de var içinde bilmiyorum.Karmakarısık.Bunu ilk görüşmemizde anlatmıs olsaydı hiç devam etmezdim ama öyle bir yerde söyledi ki beni çok zor durumda bıraktı.Dostun olsa yardım etmeye destek olmaya calısırsın ama sevdiysen durum zorlasıyor ben de bitirmekte buldum careyi.

canım adam 36 yaşında yapma allahaşkına yaşamışsa yaşamış yani bitmiş gitmiş evlenmiş kız artık hala neyin savaşını veriyor sankiçocuk koskoca adam ya senin duygularını bile bile seni kırdığını düşünmeden anlatıyor şimdi canın acıyor seni anlıyorum bende yeni ayrılık yaşadım biliyorum canının nasıl acıdığını inan bana ama böyle takıntılı bir erkekle gelecek düşünemzsin bunu kendine yapma sen istedğin kadar güzel ol istedğin kadar iyi ol sev yaranamzsın o adama o herşeye kendini kapamış biri boşver ne yaparsa yapsın düşünme senin yapıcağı birşey yok o döner tekrar başlayalım herşeye unutalım derse bir şans verirsin o zaman ama sen birşey yapma bence.

ayrılmakla en iyisini yaptığınızı düşünüyorum adam unutsa bile aklınızda kalmıcakmı bu olay ? böyle rahatca güzeldi bilmem ne demesi hiç hoş değil

Back
X