• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
gözleri ve elleri benim için çok önemli eşiminde ellerine vurulmuştum zaten öyle nazik ve zarif yaratmışki rabbim tam bir sanatkar elşi var adamda :))birde gözlerindeki o çok tanıdık baktıkça içimi ısıtan ışığa hayran kalmıştım

önce sadece gözlemlerim onu, dinlerim mantıklı mı konuşuyo, kültürlü mü, o konuşurken işte çaktırmadan izlerim, konuşurken gözlerini kaçırıyo mu, elleri temiz mi, oturuşuna, ayakkabılarına, dişlerine, sevgilim de olmasa normal erkek arkadaşlarımda, abimde takıntım belki de örneğin vedalaşırken öptüğümde tam o yanaklarına yaklaşınca boynuna parfüm sıktı mı die kokusunu içime çekerim, bi de en sevmediğim bi kaç kez denk geldim bişey düşürünce almak için eğildiklerinde belinden iç çamaşırı görünen erkekleri hiç sevmem, çok mu oldu nee kafamçokkarıştısırnaşık şey

Kocamın;önce gözlerine bakmıştım. Sıcacık bir duygu hissetmek için...:asigim:

Önce suratına bakarım,burnu ve dişlerine dikkat ederim,burnu biçimsiz erkeklerden hoşlanmam,dişleri de sarı ve kirli duruosa midem bulanırrrr

Erkeği Ilk Ele Veren Bence Bakişlaridir Bence O Ilk önce Benim Nereme Bakarsa Bende Ona Göre Tutum Alirim.yani önce O ğözlerdeki Insanliğina Bakarim Kizlar.gözler Kalbin Aynasidir,yalan Nedir Bilmez Onlarrr

Back
X