• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
Boyuna bakarım.Benim yanımda kısa kalacakmı diye.
Birde parmaklara çok dikkat ederim.

gözlerine,dişlerine,gülümsemesine
ses tonuna,ellerine,en önemlisi de konuşma tarzına

gözlerine :asigim: ellerine,dişlerine boyuna posuna :asigim:

ben ilk etapta karakterine bakarım ..fiziği sonra gelir ...beni karakteriyle etkilemeli ..etkiledi de zaten :asigim:

ben kalıplımı değilmi ona bakarım omuzlarına bakarım göğsünde tüyü varmı yokmu ona bakarım sonracığıma gözlerine bakarım boşmu bakıyo anlamlımı diye ve kalçalarına bakarım arkedeşş...bide çene yapısınada dikkat ederimhihoyyyt

hiçbi erkeğe alıcı gözüyle bakmam dışarda aaa çok yakışıklı çocuğa bak falan hiç yapmamışımdır yakışıklı erkek takıntım yok ben tam tersi kızlara dikkat ederm ne giymiş saçı başı nasıl:D:D:D

valla tek bi yerine odaklanmam baştan aşağı incelerim ben farkettirmeden..bi göz falan değil yani:))saçından başlar ayaklarına kadar ıncığını mıncığını incelerim..yani tabi sevgilim olacaksa işte her yerine bakarım..mantık ve fizik çok önemli..yeri gelir saf hemencik kandırılcakmışım gibi yaparım yeri gelir kendimi ortaya koyarım çok denerim onu ve bakarım ne düşünüyo benm için neleri göze alabilio falan diye..:82::51:

Dişlerine sonra ayakkabılarına
kadın erkek farketmez herkesin ayakkabılarına bakarım

Boyuna posuna endamına bakarım,gözlerine ve herkes gibi ayakkabı başta olmak üzere temziliğine ve stiline bakarım.Ama bunların hepsi zeki bir erkekte ise bakarım.Hala da bakarım gözüme gümrük mü var göz banyosu diyorum ben hatta eşime bile gösteririm kadın ya da erkek olsun beğenince birini :) niyet önemli.Eşimin en sevdiğim yanı had safhadaki temizliği ve stilidir.Eee benim de katkım var tabi :1:

kalçasına bakarım(sapık falan değilim:1::1:)dümdüz olanlar cok itici geliyor
bir de dişlerine

Back
X