• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
poposuna desem cokmu sapıkca olur acaba :1: ya en onemlisi giyim tarzına bakarım zaten ona gore ceker beni erkek sonrasında giydigi kotun kalca kısmına bakarım kot boyle ne cok dar olucak ne cok bol kacla kısmına biraz oturacak bir erkegin fit olup olmadıgını nedense ben popodan anlıyorum hep erkeklermi bakıcak birazda biz bakalım:9:

Ayakkabılarına bakarım, ardından da tırnaklarına. Ayakkabılarına bakınca zevkleri konusunda çıkarım yapabiliyorum. Tırnaklar da temiz midir özenli midir onun için önemli:)

önce gözleri dikkatimi çeker kim olursa olsun daha sonra konuşması

tabiikide gözleriii..Gözleri öyle etkili bakmalıki utancımdan gözlerinin içine bakamıyim o derece :))

önce ayakkabısına sonra da belden aşağısına:) napim pantolon nası yakışmış mı,penisi ortaya çıkaran aptal modellerden değildir umarım die dikkat ederim:)

ilk baş tipine
sonra kültürüne
ve beynine bakarım :1::1:

beyninde bir gelişme olmamışsa eğer, tipinden anında soğurum o anda dünyanın en çirkin erkek profili gelir gözümün önüne.

sirasiyla goz,ayakkabi,disler,eller,popo,sac,gogus kili,pantolonun on tarafi.(on tarafina bakinca pe..s belli olmayacak.) eger sohbet ediyorsam konusmasi ve kokusu cok onemli.

İlk izlenim 9-10 saniye içinde gerçekleşiyor, bu esnada karşınızki hakkında olumlu yada olumsuz birşey düşünmek için gözlerine bakmanız şart... kısaca gözler ve bakışlar her zaman önemlidir!

Son düzenleme:
yüz önceliğim sonra da boy pos ...... huyu da önemli tabi.....
şu olsun bu olsun, armutun sapı üzümün çöpü dedim ama yine de evde kalmadım :21:

İlk önce ellerine hatta saat kullanıp kullanmadığına bakarım:))ellerine önem veren yüzünede özen gösterir illaki:)

Back
X