• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
dişlerine,ayakkabısına ve ellerine bakarım.temiz olması cok önemlidir benim için.eşimle ilk tanıştıgımda bunlara bakmıştım

ellerine ve ayakkabılarına bakrım bende birazcıkta kalçalarına birazcık ama:))

evet arkadaşlar...başlık gayet açıklayıcı aslında:)diyelimki biriyle tanışacaksınız yada yolda gördüğünüz birinden çok etkilendiniz.önce neresine bakarsınız?evli olanlar eşlerini baz alarak cevaplayabilirler...
valla çok ciddi soruyorum:)herkes dürüst cevap versin lütfen:)

valla bir erkeğin önce gözleriyle dişlerine bakarım...sengözlerimebaksanab

ben dıslerıne bakarım konusurken gulerken nasıl gorunuyor temızmı beyaz mı benım ıcın en onemlı sey bu

hımmmm ben önce gözlere bakarım sonra ayakkabılara. evet evet ayakkabılara. bilemiyorum neden ama pis ise ayakkabıları çok itici gelir :roflol:

bendede birhastalık var.önce ayagı ayakkabısız ise çorabına bakarım.güzelmi,degilmi diye.ne acayip ama.........

ilk gözlerine bakarım,gözler çok şey anlatır...
fiziksel özellikler de önemli tabii ki,üstü başı temiz olsun,yeter...

ben eşimin ilk burnuna bakmış ve vurulmuştum. o zamanlar küçük ve kalkık burun takıntım vardı.
şimdi sorsanız başka bir erkeğe bakma gereği duymuyorum....

ilk önce kılığına kıyafetine..

temizmi ona bakarım.. saçı başı ayakkabıları vede dişleri temizmi... tırnaklarını araları bembeyazmıııı

gömleği ütülü ve temizlik fışkırıyormu.. eğer ayakkabıları ve tırnakları pisse kesinlikle uzak dururum.. hiç hoşlanmam..

benim aşkım tertemizdir her an .. üstü kıyafeti her an güzel ve uyumludur.. saçı başı ayakkabıları dileri tırnaklar tertemizdirr..
işte o yüzdenya benim aşkım olabilidiii :)))

bir bilsenizki o gözler ne degisgen ne yalancı olduklarını ,ahhhaaah bendede erkek güclü görünmesi cok önemli ,yürüyüsü oturus tarzı ,
öz güveni. yaa iste böyle ve gülüsü gülüsüde cokönemli.

Back
X