• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
:sm_cool::sm_cool:tabı kı ellerıne :) eger tırnaklarını yıyıyorsa psıkolojık sorunları vardır.... ellerı kırlıyse temız degıldır... ellerı yag pas ıcındeyse agır bır ısı vardır.... ellerı murekkeplıyse guzel bır ısı vardır... ellerı mıs gıbı ıse bakımlı ve sevecendır kı kendını sevıyordur.............

Bende takıntı yaa ellere bakmadan duramıyorum var mı benim gibin acep?:uhm:

ben önce dişlerine sonra kalcalarına bakarım aşkımdada ilk önce dişleri sonrada kalçası dikkatimi çekmişti :asigim:

tabiki gözleri,gülüşü samimiyeti önemli ama ondan sonra ayakkabılarına bakarım.ayakkabıları kötüyse şansıı yok napalım buda benim takıntım =)=)

evet arkadaşlar...başlık gayet açıklayıcı aslında:)diyelimki biriyle tanışacaksınız yada yolda gördüğünüz birinden çok etkilendiniz.önce neresine bakarsınız?evli olanlar eşlerini baz alarak cevaplayabilirler...
valla çok ciddi soruyorum:)herkes dürüst cevap versin lütfen:)

boy posu iyi erkek güzel görünür ama cok harika gözüleri var .kısa sişman yada omuzları düşük.olmaz bence kendini beğenen erkek kendine güvenli durur boylu poslu olsun sonra cok derin baksın.ellerime yumuşak dokunsun. kibar olsun ,kaliteli biryerden kalkarkende hesabı ödesin.bilmem anlatabildimmi?hepsi önemli.boypos var ama öküz gibi bakar .yada hepsi var bi yere gidersin hesabı sana ödetir dana .eeeee ben ne dim simdiii ....

Aslında seçeneklerde yok ama ben göbegine bakarım...göbekli herüfler bana hep çekici gelmiştirde...şakkıdı
ikinci seçenek olarakta dişlerine bakarım...(at bile alırken dişlerine bakarlarmış önce...)Kötü Kazen

GözLerine ve de dişLerine bakarım..
gözler samimiyeti, dişler temizliğini anlatır.bunlarda yeterli bence

Önce gözler dikkatimi çeker benim...
onra sırasıyla gülüşüne ve dişlerine,
Ense traşına,
Ellerine ve tırnaklarına,
Ayakkabılarına,
Çoraplarının rengine bakarım...
Üffffffffff daha var da yoruldum sayamıycam.. kafamçokkarıştı

Back
X