• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin önce neresine bakarsınız?

bir erkeğin ilk nesine bakarsınız:)

• Ankete Katılan
    842
Ben eşimin önce gözlerine yani bakışlarına,daha sonra konuşmasına,daha sonrada tipine baktım.Özellikle tuhaf bir yönüm vardır,omuz genişliği ve kollarının görünüşü beni çok etkiler.:utangac:E buldumda eşimde aradığım özellikleri..:asigim:

Burnuna ve dişlerine :) Sonrada vücüdunun bütününe ..
Burnu ve dişleri kötüyse hele dişleri sarıysa asla 10 metre yakınına yaklaşmam :D
Ve beni şıp diye etkileyen özellik fit bir vücut :)
Sporculara bayılırım o yüzdende :)
Eee zaten sevgilim futbolcu pırlanta gibi dişleri var :) Maşallah maşallah tüğ tüğ :D:D

Gözlerden sonra dudağı ilgimi çeken ilk şeydir...:utangac:

ben boyuna posuna bakarım..tabi sevgilim olarak düsündügüm biriyse.cünkü boyum 1.80.yanımda benden kısa sevgilim olsun istemem :olmaz:

sıralama yapacak olursam:boyuna-posuna,ellerine,dişlerine,gözlerine diye uzar gider bu liste kaydirigubbakcemile3

ilk once boyuna posuna baktim sonra gozlerine ve temizligine ama bembeyaz disleride cok dikkatimi cekmistikaydirigubbakcemile

Brad pitt 'in 22 yaşındaki halinin vucut geliştime şampiyonu olan şekli dahi olsa dişleri sapsarıysa benim için beş kuruşluk bir çekiciliği yoktur.

Brad pitt 'in 22 yaşındaki halinin vucut geliştime şampiyonu olan şekli dahi olsa dişleri sapsarıysa benim için beş kuruşluk bir çekiciliği yoktur.

:lepi: Valla al bendende o kadar kaydirigubbakcemile5
Kadın erkek fark etmez ilk dişlere bakarım. Dişler iğrençse bi kere takıldım ya konuşma ızdırap olur. ıyyyyy :olmaz:

yüzüne bakarım bir bütün olarak ama sadece göz veya diş olarak değil...sengözlerimebaksanab

ay ellerine bakarııım..uzun tırnaklı pısse ıııııyyyyyyykkkkk mıdem bulanır kacarım walla

Her şey bir uyum içinde olmalı bence.. Yani sadece elleri güzel diye bir adam bana çekici gelemez.. Ya da şekilli bir poposu var diye.. Ama erkek arkadaşımın ilk olarak gözleri dikkatimi çekmişti, can alıcı bir renk olduğu için.. O yüzden gözler dedim..

Back
X