- 26 Şubat 2015
- 3.464
- 2.926
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela ben hicbi erkege güvenmem.Sevgilim bana sunu dese güvenmezdim ''sen benim icin cok özelsin seni asla aldatmam'' buna inanmam cünkü özel olmak bi süre sonra onların gözünde gecebilir.
Ama nedense suna inanıyorum ''Benim aldatmak karakterimde yok.Kendime yakıstırmam bunu''
Ben sevgilimin bana üstüne bastıra bastıra bunu demesine inanıyorum. Cünkü karakterine ihanet etmez ama sana edebilir.Sen benim icin özelsin sana yapmam demek kolay.Bir gün benim icin özel olmadıgında yaparım demek gibi bisey.Ama karakterinde yoksa hicbi kadına yapmaz.Ve bi insan karakterimde yok diyorsa samimidir.Anlatabildim mi acaba
Bulursan öyle sonsuz sadakatli birini in'de bi turda biz binelim.
Buna katilmiyorum.Dindar olsun. Zinadan kaçınma düşüncesi olsun.5 vakit Namaz kılsın.
Buna katilmiyorum.
Eskiden ben de Allah korkusu olan aldatmaz vs diye dusunurdum.
Lakin sahit olduklarim ve bizzat yasadiklarim gosterdi ki bir seyin gunah olmasi insani uzak tutmaya yetmez.
Iradeli olmak en onemlisi.
Bana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.
Bana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.
Katılmıyorum. Genellemeden nefret ederim ama söylemeden geçemeyeceğim 72 milletten insanla çalıştığın, muhatap olduğum bir işim vardı. Ve milletler arasında en çok çapkın erkeği barındıran grup Araplardı. İçlerinde hele bazıları vardı ki.... Uçan dişi sineğe halleniyorlardı desem abartmış olmam. Bu demek değil ki hepsi öyle. Ama hem başkalarından duyduğum, hem kendi gözlemlediğim Araplar içindeki çapkın erkek sayısı diğer ülkelerden daha fazla. Bu adamlar da namaz kılıyor, dindarlar da ama işte...Dindar olsun. Zinadan kaçınma düşüncesi olsun.5 vakit Namaz kılsın.
Yaşadığım aldatilma travmasindan çıkamıyorum. Karşıma birileri çıkıyor ana hepsine bu beni aldatır diye bakıyorum.
Bundan sonra karşılaştığım insanların sadik biri olup olmadığını nasıl anlarım. Bilgisi tecrübesi olanlar. . Lütfen yardım edin.