Aynen bosa zaman kaybi ve üzüntü insan zor kendine geliyor hayal kırıklığından sonra. Isaretler aramamak lazim dedigin gibi bir erkek hoslaniyorsa aklina koyuyorsa direk açılır zaten :)Seven erkek gelir söyler. Çok net. Boşuna işaretler arayıp kendi kafamızda hayaller kuruyoruz, sonrası hep hayalkırıklığıUzun süredir tanıştığınız halde hala bir adım atmadıysa hiç beklemeyin, zamanınıza yazık
Ya da arsizdir ondan dolayi cekmez gozleriniSeven erkek gözlerinin içine gözlerini kaçırmadan bakar.. Bakışlarından anlarsın..
Ee boşuna dememişler. Gözler yalan söylemez
Haha genis çaplı takiliyor genelde bu tipler sasirmam hicBu konuyu ben açsam aynılarını yazardım :)
Ortak arkadaşımız mıdır nedir ? :) Her cümlenin altına imzamı atarım, o derece yani.
Canim cok üzüldüm gercekten ama hic canını sıkma her seyde bir hayır vardir inşallah sana cok deger verecek biri cikar karsina. Bunun taktigi falan da yok ki karsindaki insan gibi insansa mutlu eder degilse böyle cekip gider. Sen istersen en iyisi ol gidecek olan yine gider bunlarin akli farkli calisiyor galiba cozemedim hâlâ.arkadaşlar gerçekten çook haklısınız ben bu anlattıklarınızın hepsini yaşadım ve şuan çok kötü durumdayım diyebilirimçünkü bu kişi çiçekler hediyeler kolyeler iltifatlar buluşmalar dokunmalar sarılmalar sonra dediğiniz gibi uzaklaştı sorduğumda kafasının karışık olduğunu söyledi sonra buluşmak istedi bana başka kızın resmini gösterdi yaaa hala o şoku atamıyorum şok oldum o günden sonrada bida konusmadımm ben bunları haketmedim
ALLAHIM heerkesi görüyor ve biliyor canımmm ben o tüm içtenliğimle yaklaşmıştım kimse bunları hakettmez tabi ama Allaha hep dua ediyorum oda görücek bi gün bunlarda geçiçek bigunCanim cok üzüldüm gercekten ama hic canını sıkma her seyde bir hayır vardir inşallah sana cok deger verecek biri cikar karsina. Bunun taktigi falan da yok ki karsindaki insan gibi insansa mutlu eder degilse böyle cekip gider. Sen istersen en iyisi ol gidecek olan yine gider bunlarin akli farkli calisiyor galiba cozemedim hâlâ.
Keske yapabilsem kurtulamiyorumplatonik aşktan kaçarak uzaklaşırım
çok zor hakikatenKeske yapabilsem kurtulamiyorum
Amin canim cok sagol hepimiz mutlu olalimçok zor hakikatenkarşılıklı aşkı bulmanızı dilerim en tez zamanda
inşallah canım yeni sene hepimize tüm iyi insanlara güzellikler getirsinAmin canim cok sagol hepimiz mutlu olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?