bir erkeğin sizi sevdiğinden nasıl emin olursunuz?

ılk zamanlar bu işin pek surmeyecegını e kısa zamanda bıtecegını sanmıştım oda benım gıbı düşünüyormuş 4 5 ay falan çıktık ama bız hala bırbırımıze senı sevıyorum demedık el ele tutuşmadık hanı ıkımızde bıter dıye düşünü yorduk ama zamanla bırbırımızı tanıdıkça oyle olmadıgın anladık ben bıraz içine kabanık bırısıyım herseyı soyleyemem herkese anlatamam ama o oyle degıl bı ara çok kotuydu aramız tabı benım yuzunden çok ınatçıyımdır onu kaybedecegımı düşünmek ve bır daha görmeyecegımı bılmek delı ettı benı o zaman ana aşık oldugumu anladık kendısı diyarbakırlı ben se ordulu şimdi ise çok mutluyum tek sorun babam

çok ii anladım :) ama benim durumda dieri ile geçmişimiz var. yaşananlar var. sende olmamış. ama gene de ben payımı aldım, inan bana, çok ama çok teşekkür ederim paylaştıın için :)

Sevgi göreceli bir kavramdır.Görerek mantıklı hareket ederek bunu en iyi kendin anlarsın.Hata yapmamaya kendini üzmemeye dikkat et.Biz sana seviyordur sevmiyordur desek yanlış olur.Herkes yaşadığını en iyi kendisi çözüme ulaştırır.Bizim fikirlerimiz senin için bir alt yapı olsun ama en son kararı kendin ver bence.

peki böle bakışlardan anlaşılır mı aşk?

Hani film izlersin.Aşk filmi olsun mesela.Oyuncular rol icabı birbirlerine aşıktırlar.Sana göre çocuk kıza çok aşk dolu bakar.Oynadığı oyunu sana inandırır.Filme bayılırsın.Ben izlerim aynı filmi çocuğun bakışları bana inandırıcı gelmez hissettirmez hiçbirşey.İkimiz içinde filmdeki o bakışlar farklı his uyandırır.Yani aşk bakışla,gülmekle,seviyorum demekle anlaşılırmı sence.Kaç yaşındasın canım bilmiyorum ama bence sen bu işle kafanı hiç yorma.İkisine de yol ver gitsin.Biraz düşün taşın hayatı tanı insanları tanı aşkı ozamanlar anlarsın.Zaten seni gelip bulduğunda heh doğrusu buymuş dersin.Kimseye de soru sorma gereğin kalmaz emin olacağındanyerimseniben

umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.iki erkeğin aynı anda teklif olayı bana samimi gelmez mesela.Birde birbirlerini tanıyorlarsa yada haberleri varsa...

oyy canım benim bunları dert etme ya kafana aynı anda 2 değil de 10 kişi de teklif edebilir onların seni sevip sevmediği değil senin hangisi için kalbinin daha hızlı çarptığı önemli
hangisini görünce heyecanlanıyorsunyüreğin güm güm ediyo ya da onu görmek için fırsatlar yaratıyosun sen bilirsin hangisini sevdiğini eğer hissediyosan yaşa..sevdiğinle yeşe seni sevenle değil....

ya hiç mi cevap yok senağlama yarına kadar mutlaka öğrenmem lazım, yalvarırım bi şeyler yazın :1no2:

tecrubeyle sabittir ki, eger bir erkek seviyorsa;

gun icinde sık sık arar, aramasa bile msg atar, ( ki bence bu bir gosterge, cunku arayıp, msg atıyorsa demek ki aklındasın ve aklında oldugunu senin bilmeni istiyor )

seni merak eder, nerde ne zaman kiminle ne yaptıgını ogrenmek ister,

elini tutar,

seni incitecek bisey yapmaz ve yapılmasına elinden geldigi kadar izin vermez,

aileni tanımak ister, arkadaslarını merak eder, saclarının rengini degistirdigini fark eder dip boyası bile olsa :)

rahatsız etmeyecek sekilde hayatına mudahale etme hakkı ister, kendisinin hayatına mudahale etmeni ister,

alısverise seninle cıkar, senin fikrini alır,

hasta oldugunda gunde kırk kere arar,

bişeye ihtiyacın olup olmadıgını sorar, bir sorunla karsılastıgında hallederiz sıkma canını der,

iyi geceler mesajları, gunaydın mesajları uzadıkca uzar,

tatile cıkmak ister,

en sevdigi anahtarlıgını sana verir,

gozlerinin içine uzun uzun guzel guzel bakar,

seni koklayarak sever,

dokunmaya kıyamaz, (hele cinselliği aklına dahi getirmez sayet evli degilseniz:))

moralinin bozuk oldugunu sesinden dahi anlar,

sevimli tuhaf isimler takar,

ozel gunlerde yanında olmak ister,

kıskaçlık yapar ve bunu belli eder,,

daha bir cok sey bence,,

cok sey gibi gorunuyor ama inanın degil, seven bir adam bunların cok daha fazlasını yapıyor. Ben kaybettim o adamı ama belirtilerini biliyorum,,

ben durumu anlatiim o zmn:

bana biri teklif etti. çok romantik. ama kro. ve de yakışıklı sayılmaz=) ama ben onu sevmiyorum. aynı gün okulun en karizmatik çocuğu teklif etti. ama bana kro çocuğun teklif ettiğini örenince. ben de madem beni seviodun nie başkasıyla çıktın dedim ( sevgilisinden ayrılırken de "neden" sorusuna "ben seni hiç sevmedim ki " demiş.) . o da bana " aradan vakit geçmesini bekledim dedikodu olmasın diye" dedi. bizim okulda öretmenler örenirse genelde sonu iyi bitmez ;) bana da sevdiğini bi kağıda yazarak belirtti. ama ben pek inanmadım. daha önce seviodum onu. ama açıkçası başkasıyla çıkınca sildim attım =) kro olan bana böle birsürü bişiler yazıodu. baya romantikti :D arkadaşlarım karizmatik olanını kabul et fln dediler. sora işte bu karizmatiğin bıraktığı kız "onu kendime aşık edicem" dedi . o da bunu duyunca "(...................) eder" dedi işte. şimdi arkilerim bi dene (karizmatikle) diolar. ama ben onun beni sevip sevmediğini anlamıyorum. bi de böle soranlara "ettim, ne var " demesi garip. hani öğrenmelerini istemiyodu(!) kro olan çocuğa da gitmiş kendi sölemiş teklif ettiğini.

yani şimdi ben bakışlarından mı anliim, davranışlarından mı anliim.. .ne yapayım ben yaa :))

canım yazdıklarını okudum bence ne o seni seviyor nede sen onu seviyorsun sizinkiler sadece hoşlanma beğenme o kadar.zaten 16-17 yaşında gerçekten sevip sevmediğini anlayamazsın ki.çünkü duyguların çok dalgalı olduğu yıllardır.bizde geçtik o dönemlerden.yüreğinin sesini dinle ama temkinli davran.

ay ben bole cetenfılı ıslerden hıc anlamamlülülülülülü

bu erkegine göre degisir kimisi cok belli eder kimisi ise hiç belli etmez.sewdigini kabul etmek istemez acı cekmekten korktugu için.malesef ben böle bi erkegi sewiyorum.

Back
X