Bir erkeğin yüzyüze gelmeden böyle yapması normal mi?

Belli ki Arkadaşınız terk edildiği için bu ilgi onu mutlu ediyor ve sağlıklı düşünemiyor... kesinlikle adamın tutumu hiç normal değil... senelerce beraber olan insanlar bile bu planları yapamıyor... bence arkadaşınıza destek olun yanlış birşey yapmasın... şuna size ihtiyacı var... ne yazık ki hepimizin böyle dönemleri oluyor... umarım, hayırlısı olur ...

Lütfen yalnız buluşmasına izin verme , ille yüz yüze görecekse sen de git tanışmaya.. Benim seneler önce böyle bir saftirik arkadaşım vardı iş yerinden , buluşmaya bende geleceğim diye zorla gittim , adam buluşmada kızın yüzüne bile bakmayıp bana asılınca kızı kurtarmıştık :KK70: Adam da kıza düğünü anlatıyordu 10 gün içinde...

Lütfen yalnız buluşmasına izin verme , ille yüz yüze görecekse sen de git tanışmaya.. Benim seneler önce böyle bir saftirik arkadaşım vardı iş yerinden , buluşmaya bende geleceğim diye zorla gittim , adam buluşmada kızın yüzüne bile bakmayıp bana asılınca kızı kurtarmıştık :KK70: Adam da kıza düğünü anlatıyordu 10 gün içinde...
Yuh 10 günde düğün mü o da iyiymiş. :D çocuk nasıl düzgün Seçiyor kelimeleridir bir görseniz, arkadaşım da buna tav olmuş durumda acayip yani.

diyaloglarına da tum detaylariyla hakimsiniz:oha:
Evet anlatmıştı arkadaşım. Yakın arkadaşların wp grupları vardır hani, screenshot alarak birbirlerine bazı konuşmaları atarlar falan. Hiç yaşamadınız mı böyle bir şey hayatınızda da garipsediniz????

Bu anlatacaklarimi arkadaşına göster o zaman
Bir arkadaşımın kardeşide muhendis ofisde boş kalıp sıkılinca iki muhendis arkadaşı ve üç tekniker le bir araya gelip böyle sitelerde egleniyorlarmis he bunlardan bir tekniker ve bir muhendis de evliymis canım
Ortalık bu kadar şeref yoksunu kaynarken nasıl inanır yaa

Back
X