Bir erkeğin yüzyüze gelmeden böyle yapması normal mi?

Bana da çocuk konusu açılınca hep yatağa atmak istiyor gibi gelir. Arkadaşın da kusura bakmasın da bir hafta da ne düşkünlüğü Allah aşkına daha yüz yüze bile gelmemişler. Bence burada yapılan yorumları okut. Sonra kendi üzülür

Ben inanmadim. Ustune dusebilir, iltifatlar yagdirabilir tamamda dogru durust bir erkek, bi haftalik daha gormedigi insanla coluk cocuk hayallerine girip, beni birakma diye yalvarmaz. Ya arkadasini kandiriyor ya da kimsenin pek ilgilebmedigi, tercih etmedigi ezik bir tiptir.

Çocuk normal değil, arkadaşınız hiç değil. Bir an önce kendine gelmesi lazım. Ortalık bir an önce evlenmeliyim kafasıyla yanlış evlilik yapan ya da evlilik lafıyla kandırılan kadın kaynıyor.
Ayrıca sosyal çevresinden birini bulamamış, evlilik sitesinden birini arayan kişiden de hayır gelmez.
Çok matah bir şey olsa zaten o sitelere takılmaz.

Aynen. Mesela arkadaşım çocuğa işim var sonra konuşalım diyor gerçekten de işi oluyor, çocuk arkadaşıma "tamam ama beni unutma, çabuk dön" falan diyor. Açıkçası kandırdığını zannetmiyorum da, bana da daha çok dediğiniz gibi ezik bir tip gibi geliyor.

Ben de dedim o sitelere güvenme diye ama işte anlamadı neymiş aradan düzgün tipler de çıkıyormuş bu tip de öyleymiş yersen...

Herkes adamı gömmüş, tamam kabahatide olabilir fakat açıkçası burada asıl sorunlu olan 5 dk sevgilisiz duramayan arkadaşınız.
Girdiği ortamın doğasıgereği o ortamda bu tipler bulunur, bu doğaldır. Kümese girersen horozla karşılaşırsın yani ötesi yok.
Adamı bırakında önce bu sorunu çözün bence.

Güzel yorum. Güldürdün beni gece gece :)))

Haklısınız. Arkadaşıma bu yaptığının hata olduğunu zaten söyledim, normal değil bu yaptığın dedim ama önceki sevgilisini unutmak için büyük bir boşlukla, mantıksızlıkla yapıyor bu yaptığını. Umarım onu hatasından döndürebilirim.

Önceki sevgilisini unutmak için yapıyorsa durum dahada beter demektir zira yeni adamı yara bandı olarak kullanmaya çalışarak şuan burada eleştirilen adamın seviyesininde altına düşüyor. Hadi bu adam "ekmeğinin" (anladınız siz onu) peşinde fakat karşısına cidden düzgün dürüst bir insan çıksa demekki onuda yara bandı olarak kullanacak bu kabul edilebilir bişey değil. Kadıki söz konusu şahıs dahi yara bandı muamelesini hak etmez.

Ayrıca şu *boşluktayım* mantığınada extra hayranım :) aldatan yaşam formlarının olsun yada böyle birisini kullanmakda beis görmeyen kişilerin olsun başucu kelimesidir *boşluktayım* :) başınmı sıkıştı hemen boşluktayım de geç git! Cidden mürhiş bir kelime :))

İnşaallah arkadaşınız bir an önce doğru yolu bulur.

Hiç de abartmıyorsun doğru düşünüyorsun, bu zamanda sanal alemden kadınların duygusal yönünü kestirip ona göre konuşan asosyal tipler netten tavlama peşinde, ya aşırı saf ya da karşı tarafı aşırı saf buluyor. Hemen işi bağlama peşinde mantıklı düşünse bu gibi şeyleri kızın ailesini tanıyıp gerçekte yürüyüşünü, giyinisini, konuşmasını, bakışını, gülüşünü vsvs görmeden çocuklarının annesi yapmaz. Durdurmaya çalışın en azından arkadasiniza bir anda çok hayal kurmamasini ve fazla samimiyetten kaçınmasını belirtin.

Teşekkür ederim düşünceme hak verdiğiniz için. Zaten çocuk önce bi şey söylüyor, arkadaşımın nabzını ölçüyor sonra arkadaşım karşı çıkınca da aman patavatsızlık ettim ayağına geri çekiliyor. Örneğin arkadaşım çocuk konusunda; "bu konuları konuşmak için birbirimizi daha iyi tanımalıyız bence, şimdi çoluk çocuk muhabbetine girmemiz gerekmiyor" diye yazdı bir kere o da benim zorumla. Çocuk da arkadaşım böyle yazınca hemen geri çekti kendini "kusura bakma, dengesizlik ettim biraz ama bu hatamı telafi edicem ne olur affet beni çok özür dilerim senden, bir daha böyle bir patavatsızlık yapmam" tarzı şeyler yazdı. Yani neden daha ilk tanıştığın birinden bu kadar çok özür diler bir insan dahası affet beni, densizlik ettim gibi saçma cümleler neden kurar anlayamadım. Arkadaşım böyle mesajlar gelince kendisine ay üstüme çok düşüyor demekki bana çok bağlandı öyle olmasa bu kadar uzun açıklama yapmaz özür dilemez dedi ama bilmiyorum bana çok ezikçe geldi.

Bu kültürlü birine de benzemiyor ama şimdi diplomali cahiller de çok bilemedim. Mesleğini yaşını yanlış söylüyor olabilir. Bu evin sorumluluğunu alabilecek bir güçte de durmuyor. Bence arkadaşınızı sürekli uyanık olması için çabalayin bazı kızlar inanmak istemez işine gelir bu hareketler ama ilerisini düşünseler keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…