Bir erkek ağlıyorsa??

Hahahaha gerçekten seviyor olabilir ama senin için ağlayan başkası için de cok kolay ağlar. Timsah gözyaşları erkeklerinki. Sevdiği biri hayatını kaybeder ağlar tamam ama sen böyle dedin diye ağlaması çok komik olmuş yakışmamış. Erkek adam bi kız için böyle duygu sömürüsü cidden yapmaz. Içine atar yine sana belli etmez gözünde küçük düşmemek için.

Erkeğe salya sümük ağlamak yakışmıyor. Aşırı duygusallık falanda yakışmıyor. Insanin teklife evet diyeceği varsada yok der bence bu durumda.

Arkadaşlar erkeklerde insan degilmi onlarında kalbi yokmu???
Neden bir erkek ağlamissa size tuhaf veya timsah gözylari gibi geliyor..
Arkadaşımızın kendisi dile getirmiş geçmişindeki yolunda gitmeyen özel hayatını unutturmak icin onunla devam etmiş sevmediği halde.:110:
Karşılık göremeyince kırılmış...Duygusal biridir.Seven ağlar.Benimde erkek arkadaşım ağlamıştı veda edip ayrildigimda.:(

Arkadaşlar erkeklerde insan degilmi onlarında kalbi yokmu???
Neden bir erkek ağlamissa size tuhaf veya timsah gözylari gibi geliyor..
Arkadaşımızın kendisi dile getirmiş geçmişindeki yolunda gitmeyen özel hayatını unutturmak icin onunla devam etmiş sevmediği halde.:110:
Karşılık göremeyince kırılmış...Duygusal biridir.Seven ağlar.Benimde erkek arkadaşım ağlamıştı veda edip ayrildigimda.:KK43:
Benimki de ayrılırken salya sümük ağlıyordu ama çok geçmeden birini buluyorlar ;)

Çok zor zamanlarda ölüm kalımlarda evet erkeklerde ağlar...amaa oyunbazlar türedi artık sahte gözyaşları döken çok..
Arkadaşınızın bu soruda ağlaması bana inandırıcı gelmedi ve sizinde ona evet demek istediğiniz halde bilmemki demeniz ...
Bende bilemedimki ...

Adam seni seviyor, değer veriyor ya (önceki konularından referans alarak) ondandır
Dövseydi, sövseydi, takmasaydı bilirdin

Erkeğin ağlamasıda kadının ağlaması kadar normal bir durum.
Ben ağlarken,eşimin gözleride doluyor,çok merhametli duygusaldır iyiki de öyle:) hödük gibi tepkisiz kalsa çok zoruma giderdi

Bu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?

Bahsettigin seyin cilveyle ne alakasi var, adam sana beni seviyormusun hep sevecekmisin demis sen bilmiyorum demissin oda uzulmus seni sevdigi icin.
Yanliz sizin yaslar kac bu arada bana 20-25 arasi gibi geldi de...
Ha bu arada sevmiyorsan uzatma iliskiyi seviyorsanda acikca soyle belliki ciddi birseyler istiyor..

Erkeğin ağlamasıda kadının ağlaması kadar normal bir durum.
Ben ağlarken,eşimin gözleride doluyor,çok merhametli duygusaldır iyiki de öyle:) hödük gibi tepkisiz kalsa çok zoruma giderdi
Böyleleri sevilir..yufka yürekli benimde sevdiğim öyleydi kavuşamadık :( bir daha öyle birini bulmak çok zor.

Bu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?
Yorumları gördüm ve şunu söylemek istiyorum erkeklerde ağlar belki o an ağlamazdı da sonra evde ağlardı belliki hayal kırıklığına uğramış veya belkide arkadaşların dediği gibi timsah gözyaşı dır...

Afedersin ama Soğuk olmakla öküz olmak arasında dağlar kadar fark var!!

Yorumum sana sert gelebilir ama bu sekilde bi insan olursan hayatın boyunca karşındaki insanları kendinden hep itersin.

Çocugun aglama amacını yada ağlama sebebini bilemem insanları karakterleri farklı farklı.

Ama seviyorsan ve kendini ağırdan satmaya çalışırken ağzına yüzüne bulaştırıyorsan kaybedersin bir aglar iki aglar üçüncüye sen ağlarsın.

Ben erkek agliyorsa gercekten seviyordur sozune katilmiyorum.Aldatan adamlarda agliyor neyse
Sana gelecek olursak kendisine anlat bunu yani onunla bi gelecek istedigini

Erkek arkadaşınızın beklediği şey cilve değil sonuçta sevgilisine benimle bir hayat istiyormusun sevebilecekmisin diyor siz bilmiyorum diyorsunuz.tabiki yıkım olur herkes için.kendisini sevmediğinizi düşünmüş ve tepkisini ağlamakla göstermiş.bence bir özüru hak ediyor ve arayıp ne kadar çok sevdiğinizi anlatmakla başlayın.

" aaa benim icin agladi bi erkek, bi zahmet asik oluyum bende" deme sakin.
Her erkegin aglamasina kanma.
Ben zamaninda " benim icin agladi" diye affettim. Beni aldattiginda.. cok pisman sandim." Bi erkek benim icin agladi" noktasina taktim kafayi. Megersem " bi erkek benim icin ne yapti?" Demem gerekir. Yada nw yapmadi, mesela aldatmamak gibi. Sonra nemi oldu? Yine aldatti sagolsun. Icraat gormeliyim. Buda senin kulagina kupe olsun.

Sana simdi agladiysa kotu birisidir demiyorum tabi. Biraz patavatsizlik yapmissin evet. Dogru. Dogru olmamis. Ama demem oki agladi diyede omrunu adama. Icraatta eger seni hakettigini dusunuyosan devm et ve kendini affettir.

Benim için o kadar çokşey yaptı ki.. düştüm elimden tutup o çekti beni o kuyudan o sevdiğim dedi o vazgeçmedi ben olsam bende beni terkederdim ama o sevmekten vazgeçmedi yaptığım öküzlüklere rağmen.

O gün çok kötü kavga ettik eski defterleri açtım eski sevgilisi mesaj atmış çok kötü oldum acısınıda ondan çıkarmaya çalıştım çok ağır konuştum sinirleri gerildi alttan almaya çalıştıkça üstüne gittim en son bana sen benimle bir hayat düşünmüyor musun diyerek sarfetti o cümleleri bende korktum bilmiyorum dedim o şekilde oldu benim onca şeye rağmen onu sevmediğimi düşündü olay bu şeklde oldu

Back
X