Bir erkek ağlıyorsa??

Aşkım beni bırakma diye ağlayan sevgilimin bi kaç gün sonra beni en yakın arkadaşımla aldattığını öğrendim. Bi erkeğin ağlaması benim için hiçbir şey ifade etmiyor o yüzden. Ağlamasına bakarak beni seviyor ya da sevmiyor dememek lazım

Bir kere yaşadım bunu. Ben 16 yaşındaydım o 20. Gözler ağlamaktan kan çanağı olmuş artık. Ben kendimden utanmıştım onu o halde görünce. Ondan da iyice soğumuştum.Seviyor muydu evet. Aradan 6 sene geçti hala arar bir sürü vicdan azabı bırakıp kapatır. Aklıma geldi konuyu görünce.

Biraz kırıcı olmuşsunuz malesef. Sindirememektem çok hayal kırıklığı ile ağlamıştır belki?

Evet seninle hayatını paylaşmak istemiş p u kırmissiniz aglatmayin çocuğu.

Bu soruyu sorduğuma kızanlar olacaktır önceki konularımdan da ama sormak istiyorum
Dün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi değilde gelecekle ilgili bir soru sordu. Biraz tartışıyorduk açıkçası
Bana sen benimle bir hayat istiyor musun beni sevebilecek misin dedi o an içimden evet demek geldi deli gibi ama diyemedim bilmiyorum diyiverdim ağladı karşımda. Çok mu şey istiyorum diye. Bir erkek ağlıyorsa gerçekten sevmiş midir? Yoksa kendi beklentisine kavuşamadığı için midir?
Birde ben bu buz dağı karakterimi nasıl yumuşatabilirim? Bir erkeğin beklediği cilve nasıl yapılır?
iiii cok itici sakin guvenme bu kadar kolay aglamasi normal degil bir sey icmis gibi

Karşımda seni seviyorum diye iki göz iki çeşme ağlayan dangalak herif beni aldatmıştı zamanında. Erkek ağlıyorsa, öyle ağlıyordur bundan büyük anlamlar çıkarmaya gerek yok..

Belki çocuğun başka sıkıntısı vardı.
Dolmuştur senden samimi bir cevap beklerken bilmiyorum demen o anda boşalmasına neden olmuştur.

Ayrıca deli gibi evet demek isterken bilmiyorum demen çok garip.
Ya deli gibi istemiyorsun ya da gururlu kadını oynamaya çalışıyorsun.

Cilve?
Bu bilemiyorumun üzerine pek ise yaramaz zaten boşver.

Ortada kavga gürültü yokken alkolluydu, sanirim onun da etkisiyle normal konuşurken bir anda seni seviyorum diye ağlamaya basladi sarıldı. Çok değil 1-2 ay sonra beni aldattığını öğrendim :)

Ortada kavga gürültü yokken alkolluydu, sanirim onun da etkisiyle normal konuşurken bir anda seni seviyorum diye ağlamaya basladi sarıldı. Çok değil 1-2 ay sonra beni aldattığını öğrendim :)
Aynısını yaşadım,ortada bişey yok,aradı ağladı ağladı ağladı,çok sonra öğrendim içkiliymiş,asla içemeten biriydi,bana o şiş ağlamaktan maf olmuş yuzunu resmini yılladı,üstekik cidden bır kaç saat önce konuştuk çok mutluyuz hiç sorun yok evlencez,bu gecenın sabahında beni terk etti,eyvallah dedım,sonra facebookda o gün eski eşi ve çocukları ile tatıle gittiğini gördümtumsah gözyaşını ıyı ayırt ederım,yepenlerım bıle ağlasa aslında neden ağladını bılırım,

Back
X