• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir erkek aldatıldığı halde neden ayrılmaz karısından?

rosairo

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
26
0
16
İzmir
Herkese Merhaba,

Kadınlar kulübü olarak kadınsal sorunlardan bizim sorunlarımızdan bahsediyoruz doğal olarak. Ben ortak arkadaşımız sayesinde birisi ile tanıştım ve görür görmez aşık oldum diyebilirim, ama o ilk gördüğüm gün aynı zamanda evli olduğunu öğrendim ve içimden sevmeye devam ettim, kimseciklere de bir şey söylemedim.Evliliğinin yolunda gitmediğini öğrendim ama ne yaşadığını öğrenince ve onun bunu hazmettiğini öğrenince şok oldum ve gözümden düştü. Bahsettiğim kişi 8 yıllık evli ve iki yıl önce çalıştığı yerdeki şefi ile (yani adamın şefi) ile karısının ilişkisi olduğunu öğreniyor. Kıyametleri koparıyor, bilmem ne ama bir şekilde affetmiş, boşanmamış..Ama iki yıldır evlilikleri düzgün gitmemiş bu olaydan sonra. Herkes kendi yemeğini,ütüsünü yapıyor. Özellikle son bir aydır hiç konuşmuyorlar bile geçen hafta eşinin yine arkadaşlarından biri ile ilişkisi olduğunu öğreniyor yine öğrenmeden kadın avukat falan tutuyor boşanmak için. Adam hafta sonu kafa dinlemek için yaşadığı şehirden gidiyor ve pazar günü döndüğünde apartman sakinleri onu kamelyada büyük bir coşku ile karşılıyorlar ve eşinin ona bir şey açıklayacağını söylüyorlar ve eşi geliyor ben çocuk istiyorum diyor..Ve araları düzeliyor..Etrafımdaki evli bekar bütün erkeklere sordum ama kadın olarak sizinde fikrinizi almak istedim.Sizce bir erkek aldatılmayı nasıl hazmeder? Neden hazmeder?

Bazen diyorum iki de evliymiş, karakterini görünce..

Son düzenleme:
Adam da karısını aldatıyor olabilir mi acaba ? :26: Günahını almak istemem ama aklıma öyle geldi ilk tabi başka sebepler de olabilir.

bazı evli bayanlar gibi, yuva kurmak kolay değil diye düşünmüş olabilir.

Bence düzelceğini umut ederek ve kaybetmek istemediği sevdiği için sabır göstererek yapmadığına inanmadığı için kabullenmek istemedikleri için.. Ok raydan çıkmış ve hala da ayrılmıyorsa ya kadın çok zengindir yada adam çok karaktersiz.. Tabi bir de çocuk olduğu zaman da bu işler o kadar kolay silip atmakla olmuyor diye düşünüyorum ama yine de tamamen karakter meselesi..

Son düzenleme:
Çok özür dilerim, cevabımın kabalığı için ama sabredemedim.. Acaba aynaya baktığında boynuzların čok yakıştığını düşünüyor olabilir mi? Bir de şu var: kadınlar affediyor ama.....

Bir kadının aldatmayı kabul etmesiyle bir erkeğin etmesi arasında fark var mıdır ki? Etrafında doğru düzgün kariyeri olan, kendi ayakları üzerinde durabilen ama aldatan kocasından boşanmayan kadınlarla aynı nedenden duruyordur bence. Seviyor olabilir mesela illa pasif olması ya da karı parası yiyor olması ya da karakterinin bozuk olması gerekmez.

Ayrıca bu kadar dert etmeyin bence başkalarının ilişkilerini kendinize.

Son düzenleme:
Seviyordur ..kopamiyordur..belki bir sorunu vardir karisina hak veriyordur bu yuzden...belki oda aldatmistir...bir cok kadinin affetmek icin sebepleri oldugu gibi onunda olabilir...Bence bir insan aldatmayi neden affeder diye sormali...malesef erkek yapar ama kadin olmaz cifte standartini biz bile uyguluyoruz...bence affeden bir cok erkekte var ama ortaya dokulmuyor...evin icinde aralarinda neler oluyor kimse bilemez...

Karakter bozukluğundan sebep, normal ve kendini bilen kişi normal davranır anormal değil bundan sebep kabacası:27:

"Aldatıldım Ama Kocamı Seviyorum .... " diyen ve az olmayan bir kesim var ise kadınlarda , erkeklerde de olması anormal değil.. Biz erkeklerin bizim kaldırdığımız çoğu şeyi kaldıramadığını düşünürüz.... Çünkü kadınlar anlatırlar oradan biliriz.. Ben görmedim ki erkekler böyle bir sosyal paylaşım platformu açıp özel hayatlarındaki sorunları paylaştığını.. İçlerinde yaşayıp, içlerinde kaldığı için biz farklı biliyoruz bana kalırsa..

Bir kadının aldatmayı kabul etmesiyle bir erkeğin etmesi arasında fark var mıdır ki? Etrafında doğru düzgün kariyeri olan, kendi ayakları üzerinde durabilen ama aldatan kocasından boşanmayan kadınlarla aynı nedenden duruyordur bence. Seviyor olabilir mesela illa pasif olması ya da karı parası yiyor olması ya da karakterinin bozuk olması gerekmez.

Ayrıca bu kadar dert etmeyin bence başkalarının ilişkilerini kendinize.

Konu sahibi bu kisiye asik olmus anladigim kadariyla... Esinden ayrilmasini istiyormus , o da esine geri dönünce sorular olusmus...

sevgide bir yere kadar
insanda biraz da mide lazım dimi
severek çekilecek dert değil bu hazımsızlık yapar :34:

ben genel yazdım ama asıl konu sahibinin tavrı beni rahatsız etti, evli bir adamı bayağı bayağı takıntı haline getirip, neden karısıyla arası düzeldi diye rahatsız olan fırsat kollayan bir imaj çizdi bende. Bunları düşünüp sonra evli adama aşık olması, ama evli bir kadının başka erkekle olmasına kocasının bunu bağışlamasına iğrençmiş gibi yaklaşması bana anormal geldi açıkçası

karısı kocasını aldatıyor madem,kimbilir belki kocası da kadını sizle aldatır da gökten 3 elma düşer..o değil de baya baya adamın evliliğini mercek almışsınız..

Eski çalıştıgım işyerinde bir bayan ögretmen vardı.

Hem eşi, hem de kendisi başkalarıyla birlikteydi.

Üstüne ikizleri vardı tüp bebekle isteyerek olmuştu.

Ama aile hayatları yoktu herkes ayrı takılırdı.

Hala evliler ve hala aynı hayatı yaşıyorlar.

Neden mi? Para için!!!

Back
X