• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kızla neden öpüşür ?

berguzara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
42
1
36
Bursa
arkdslar hoşlandığım erkeğin benden hoşlanmadığını düşünüorum ama beni öptü. kafam allak bullak yardım edin...bilmiyorumkismile

bunu direk ona sorman daha mantıklı olmazmı. hem hoşlanmadığını niye düşünüyosunki nasıl davranıyor da böyle düşünmene sebep oluyor

erkek mantığıyla kadın matığı bir değil ki canım
sen hoşlandığını öpersin , erkek her yakaladığını öper..

hayatım erkeklerin basitliği burdan kaynaklanıyor işte, ondan hoşlandığını anladıysa fırsatı kaçırmak istememiştir :kızgın:

iş toplantısında tanıştık. o an daha hoşlanmıştım. ama bi daha görmem sanıodum. meğer benim yaşadığım ilçedenmiş. ailesnin çalıştığı ofiste bende üyeydim. tanıstıktan sonra sürekli gelmeye başladı. 2 kız ve 2 erkek calıosuk. sürekli beraber vakit gecirmeye başladık. ondan hoşlandğımı öğrenmiş. ben benden hoşlancağına ihtmal vermiorum ama okadar ilgili her giydğim ayakkabıyı beğenir, yolda kıskanır, kolamdan içer, yediklerime dikkat eder, hatta kabus görmüştüm bi aksam anlattım kabataslak, aynı olayı bi filmde hatrlattı sok oldum. bi gün otele toplantıya gittik konaklamalı. içki içtim ve bu 15 gündür aklında oldumu falan söyledi, hoşlnıp hoşlnamadımı sordu, ben konusamadım galiba biraz dedim. biraz olmaz, soruma cevap ver dedi gece boyu. ve o gece öptü beni. kalbi cok hızlı atıodu elimi koydum suan senin için atıo dedi.

arkdslar hoşlandığım erkeğin benden hoşlanmadığını düşünüorum ama beni öptü. kafam allak bullak yardım edin...bilmiyorumkismile

iş toplantısında tanıştık. o an daha hoşlanmıştım. ama bi daha görmem sanıodum. meğer benim yaşadığım ilçedenmiş. ailesnin çalıştığı ofiste bende üyeydim. tanıstıktan sonra sürekli gelmeye başladı. 2 kız ve 2 erkek calıosuk. sürekli beraber vakit gecirmeye başladık. ondan hoşlandğımı öğrenmiş. ben benden hoşlancağına ihtmal vermiorum ama okadar ilgili her giydğim ayakkabıyı beğenir, yolda kıskanır, kolamdan içer, yediklerime dikkat eder, hatta kabus görmüştüm bi aksam anlattım kabataslak, aynı olayı bi filmde hatrlattı sok oldum. bi gün otele toplantıya gittik konaklamalı. içki içtim ve bu 15 gündür aklında oldumu falan söyledi, hoşlnıp hoşlnamadımı sordu, ben konusamadım galiba biraz dedim. biraz olmaz, soruma cevap ver dedi gece boyu. ve o gece öptü beni. kalbi cok hızlı atıodu elimi koydum suan senin için atıo dedi.

fırsat bulmuş ve değerlendirmiş. erkeğin elinin kiri delikafadulden

kız arkdsımda öbür cocuktan hoşlanıo, ama o hoşlanmadğı için hiç de böle şeyler yapmıo. benimkinin benle ilgilenmesi de kafamı karıştırıo işte. hoşlanmasa nie yapsın aklım mantığım almıo yaaa.. heran gözü üzerimde, herseyimi fark edio hemen. terazi burcu, bende öleyim.

Peki siz ilk defamı biri ile öpüşüyorsunuz öyle ise ondan etkisinde fazla kalmış olabilirsiniz,umut var gibi kolanıza bile karışıyorsa :kedi:

hoşlanmasını bilememde bence ucuz bile kurtulmuşsun -tatlicadiarzu-

Hoşlanmadığını düşünüyorsanız geriye tek bir sebep kalıyor.bilmiyorumkismile

Burdan söylemesi çok zor . Zamanla anlarsın sanırım. İçinden gelmiş öpmüş :))). Sen ondan hoşlanıyormusun peki? Malesef erkekler güzel olsun çirkin olsun fark etmez deyip fırsatları değerlendiriyor olabilirler. Bakışlar başka anlamlarıda çağrıştırabilir. Yani size verdiği değeri hissedebiliyormusunuz.
Bence bu resmen çekim kuvvetinden olmuş. Ateş - barut yan yana bir anda :)
bir kıvılcım olmuş belli ki... :)))

bayan duygusal anlamda birşeyler hissettiği erkekle öpüşür ama malesef erkekler her önüne geleni rahatca öper.

Back
X