Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yumurtlama gününe en yakin tarihte yaşanılan birliktelik ten erkek bebek olur diyorlar bunun tersini yaşayan varmi lütfen bilgilendirir misiniz
kızlar yumurtlama gününe en yakin tarihte yaşanılan birliktelik ten erkek bebek olur diyorlar bunun tersini yaşayan varmi lütfen bilgilendirir misiniz .
Lütfen böyle şeylere inanmayın lütfen kızlar ya milyonlarca sperm içerisinden hangisinin galip gelecegi, hangisinin anne karnına tutunup, rahimde sağlıklı bir şekilde kalabileceği belli olmaz. Tıbben böyle şeylerin açıklaması yok. Velhasılkelam tutan kişiler oldu diye bir umut neden olmasın diyorsunuz ama zaten oran %50 oranında. Bu tip şeylerin aslı astarı yok
kızlar yumurtlama gününe en yakin tarihte yaşanılan birliktelik ten erkek bebek olur diyorlar bunun tersini yaşayan varmi lütfen bilgilendirir misiniz .
Bir komşu kızdan sonra erkek için Kıbrıs'a gittiğinde sperm analizi yapılmış eşine ve erkek yok denmiş sadece kız olur senden haliyle geri geldiler ben bunu duyunca da şaşırdım herşey Allah'ın işi o ol dese olur senin konuna gelince evet duydum bunu bir abladan o adet bitişi denemiş oğlu olmuş tabi yinede ben Allah' verdi diyorum bu tür şeyler inandırıcı gelmiyor bana
Bir komşu kızdan sonra erkek için Kıbrıs'a gittiğinde sperm analizi yapılmış eşine ve erkek yok denmiş sadece kız olur senden haliyle geri geldiler ben bunu duyunca da şaşırdım herşey Allah'ın işi o ol dese olur senin konuna gelince evet duydum bunu bir abladan o adet bitişi denemiş oğlu olmuş tabi yinede ben Allah' verdi diyorum bu tür şeyler inandırıcı gelmiyor bana