bir erkek çokk seviyorken o sevgisini tamamen yok edebilir mi?

en acısıda şu ki niye beni sildiyse niye yakalanmadan barışmak için çırpınıyoduda yakalandığı an düşman oldu bana

Düşman oldu çünkü oyununu bozdunuz, işler tıkırında gidecekken her şeyi mahvettiniz...

İki kişiyi birden idare etmiyordu diyorsunuz da yakalanmadan evvel barışmak için çırpınması, yakalandığı an tepki göstermesinin tek açıklaması var...

Yakalamasaydınız sizinle barışıp her ikinizi birden idare edecekti, yakalanınca baktı ki bir başkası daha olduğu ortaya çıktı, sizi kandıramayacak, ikna edemeyecek, sizi oyun dışı bırakmak zorunda kaldı...

Öyle olmasa, gerçekten seviyor olsa başkası olur muydu, foyası meydana çıkınca pişmanlığını ifade edeceği, kendini affettireceği yerde tepki gösterir miydi?

Zaten yakaladığınız an düşman olması gereken sizsiniz, rezil olan da o...

kızlar inanın bu normal gelmiyor bana ya o ki beni okadar çok severdiki herkes şok durumda onun şimdiki haline hani sadece ben böle konuşsam neysede herkes aynı.anlam vermeye çalışmak beni dahada üzüyor.ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık.şuan tek mantıklı yorumum heralde gözde olduğu gibi gönüldende ırak oldum diye oluyo ama bana gerçekten çok değişti yaaa

seni aldatırken zaten sevgisi çoktan bitmiş. tabiki sevende bi anda soğuyup silebilir hele de işin içine başka biri girmişken

belkide cevap şudur . bi şansınız olacagına inanmıstır ama yakaladıgında anlamıştır ki hiç bişey eskisi gb olmayacak . sen ona baktıgında ihanetini göreceksin o sana baktıgında araya bi başka insan soktugunu , onunla acabalarını ... belkide bu yüzden en kolayı senden sogutup kendini yola devam etmektir . tartışınca , yalan söyleyince , yada herhangi bişeyde eskisi gb olur da biri girnce emin ol olmaz . ne sana yarar ne o ona ... cok benzerini yasadım .

ölemi dersiniz kızlr gerçekten tükenebilir sevgiler yani ölemi

Tükenebilir tabii.
Öyle olmasaydı herkes en çok sevdiğiyle evlenirdi.
Önce soğuma başlar,sonra da sıkılma.
En son da batmaya başlar ve bu da ilişkiyi bitirir.

Çooook doğru yazmışsın arkadaşım. Cidden öyle vallahi..

aynısı benimde başıma geldi biz evlenicek o kadar çok severken onu o kadar çok güvenirken sevgisine ki çevremdeki herkez maşallah der bakardı ben o diye bişey yoktu bizdede biz vardı ikimiz birdik ama ne oldu onu beni aldatırken yakaladım sonra ne oldu o kızın peşindne gtti kız kimdi eski 4 yıllık sevgilisiydi tabi benimle ilişkisi 1 seneydi ve ciddileşmişti onunla hiç bi zaman ciddi olmadı

acaba seninkininde eski sevgilisi olabilir mi yaşanmıştan örnek verdim :26labilir sanki :26:

yok canım benimkinin eski ve uzun süreli birlikteliği yok.eski sevgilisi bile yok doğru düzgün biz birbirimizn ilkiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…