Bir erkek geçmişimizi doğru olarak bilmeli mi?

Her şeyi değil ama ciddi bir yola girecekseniz bazı şeyleri bilmek zorunda. Ayrıca sizde o sormadan bir şeyleri söyleme mecburiyetinde değilsiniz. İş cinsellik noktasına gelirse bunu söyler geçersiniz kim,kiminle,nerede,ne zaman gibi 5N 1K sorularını yanitlamaniza gerek yok. Sizin de ona sormaya hakkınız yok

Geçmiş geçmişte kalmıştır. Hiç kimseyi ilgilendirmez.

Ancak bekarete önem veren biri bakire olmadığınızı öğrenince ne olacak?
Bence ciddi bir ilişki olmadığı sürece söylenmemeli erkekler hemen farklı algılayabiliyor herkesle bir şeyler yaşadığına dair veya cinsel olarak suistimal etmeye çalışabiliyor

Kendi bakire mi?
Yoksa ben her şeyi yaşarım ama eşim bakire olsun diyenlerden mi?
İlki ise o zaman tercihine saygı duyar, ayrılırım. İkincisi ise de zaten böyle adamla hiç yola çıkmam.
Geçmiş deşilince her zaman sorun çıkar. Gereği yok, anlatılmamalı, deli gibi deşmeye çalışıp laf almaya delirenle de çat diye ayrılmak lazımdır.

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor 🙄 ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
İş ciddiye binmeden söyleme ama eğer nikah vs. Durumu olursa ilk ilişkide o kan gelmesini bekleyecek lan gelmezse pişmanlık yaşayıp sana, orospu gözüyle bakabilir erkek mantığı bence iş ciddiye binince, söyle

İş ciddiye binmeden söyleme ama eğer nikah vs. Durumu olursa ilk ilişkide o kan gelmesini bekleyecek lan gelmezse pişmanlık yaşayıp sana, orospu gözüyle bakabilir erkek mantığı bence iş ciddiye binince, söyle
Hatra ona söylemeyip onu kandırdığını öğrebdiğibde sana güveni de kalmaz

Sevgilim geçmişimi doğru şekilde bilmeli mi mesela bakire değilim ancak o öyle istiyor arka planda neler yaşadım bilmiyor 🙄 ondan önce idi bilmeye hakkı var mı ciddi bir ilişkide
Sizin geçmişte yaşadıklarınız sadece sizi ilgilendirir. Sevgiliniz bakire birini istiyorsa bu konuda ona yalan söylemenizi tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
Yuhhh yoruma bak. Bu arada cahil misiniz siz benim hiç kanamam olmadı, herkeste kan mı geliyor. Bir de kadınsınız.

Bence beraberlik karşılıklı beklentiye bağlı oluşuyor. Atıyorum, evde oturmayı seven bir insan, devamlı seyahati tercih eden biri ile olmasi zordur.

Yada misafir seven biri sevmeyenle.

Bazı konular tolere edilebilir, işte şunu böyle yaparsak, buda böyle olur gibi.

Karşılıklı olarak ortak noktada buluştuğumuz bir insan seçerek kendimiz için iyi bir karar vermiş oluruz.

Neyse burda karşı tarfin bir bekaret beklentisi var, atıyorum sizin bazı uyumsuz özelliklerinizi bu bekaret beklentisi ile görmezden gelebilecek bir insan bu beklentisi olmadığı zaman, çirkinlesir.

Bence ciddi ilişkide bu tür beklenti var sizde karşılayamayacak durumda iseniz, yol verin gitsin.
Kendi ne durumda oda önemli tabi ama kendi sizden beş on dikiş fazla değilse bende bişey bilmiyorum. Reziller ya. Bı duyguyla girip tiksinti ile cikiyorum konudan

Yuhhh yoruma bak. Bu arada cahil misiniz siz benim hiç kanamam olmadı, herkeste kan mı geliyor. Bir de kadınsınız.
Türk erkekleri kan gelmeyince hemen farklı algımayabilir anlatsanız da anşamayabilşrler yok zar esnek filan anşamayabilşrler diyorum Türk erkeği kan gelmeyince orospu damgasını yapıltırabilie diyorum anlayışlı erkek çıkarsın inşallah karşısına

Türk erkekleri kan gelmeyince hemen farklı algımayabilir anlatsanız da anşamayabilşrler yok zar esnek filan anşamayabilşrler diyorum Türk erkeği kan gelmeyince orospu damgasını yapıltırabilie diyorum anlayışlı erkek çıkarsın inşallah karşısına
Sizin gibiler çıkmasın, kadını erkeği .

Back
X